- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #297.161
Tebrik ederim canm sűperGünaydin kızlar tartıldim 64,6 çıktım yuppiiii
akşam porsiyonlrından birer lokma azaltırsan gider benceAz zorlasam görürüm canım da inan çocuklar durmuyor 2 günden beri sporu da saati saatine yapamıyorum.
Canm bende dűn akşam kaçamak yaptm bende artı çıktmKızlar yaa dünkü yediğim yaş pasta hemen +400 yapmış ya moralim. Bozuldu valla
ben cumartesi gündüz ve gece iki oturmaya gittim dün çok dikkat ettim ve -700 gördüm bgnCanm bende dűn akşam kaçamak yaptm bende artı çıktmmorelim çok bozuk ama bir kaç gűn sıkı tutarsak gider diye dűşűnűyorum
n Çarşamba ve perşembe günü protein yapıcam o zaman Cuma ya eksi olurum inşallahCanm bende dűn akşam kaçamak yaptm bende artı çıktmmorelim çok bozuk ama bir kaç gűn sıkı tutarsak gider diye dűşűnűyorum
bildirimleri cuma günü yapıyorsuz yarışma sonuç listemiz cuma günü hazırlanıyor canım aktif olamasanda cuma bildirimlerini kaçırmamaya özen göstermeni rica edecem. bebeğine geçmiş olsun sağlık şuan daha önemli
Bende protein ağırlıklı gidicem canmAynen canım gider ya be
n Çarşamba ve perşembe günü protein yapıcam o zaman Cuma ya eksi olurum inşallah
KAÇ ÇIKTINCanm bende dűn akşam kaçamak yaptm bende artı çıktmmorelim çok bozuk ama bir kaç gűn sıkı tutarsak gider diye dűşűnűyorum
Tmm cnm şuanda kaç kilosunBende protein ağırlıklı gidicem canm
CUMA LİSTESİNE HEMEN ALMAYIZ DÖNÜŞÜNDEN SONRAKİ CUMA BAKARIZ DURUMAMerhaba, gruba üye olduğumdan beri hiç artıya çıkmadım gerçekten ise yarıyor. Resmen şu tartı günleri için dikkat ediyorum:) iki haftalığına şehir dışına çıkmam gerekiyor. tartı bildirimlerini yapamayacagim bu konuda ne olur?
Teşekkür ederim canımTebrik ederim canm sűper
Aynen canım onu deneyebilirim.akşam porsiyonlrından birer lokma azaltırsan gider bence
Canm son iki listede farkli olnan alinti yapmiyorum iyece karismasin diye son alinti karisik bir oncekindede seni kilon olmayan alinti yapilmis ondan bende onlari alintilamadim +300 grm çıktm regleyim inslh ondandr bugun 71.800 cuma hedefi:70.8KAÇ ÇIKTIN
Kuzum bozma moralini az benim gibi tut kendini tatlı yememek için zor tutuyorum kendimiBende protein ağırlıklı gidicem canm
Canm son iki listede farkli olnan alinti yapmiyorum iyece karismasin diye son alinti karisik bir oncekindede seni kilon olmayan alinti yapilmis ondan bende onlari alintilamadim +300 grm çıktm regleyim inslh ondandr bugun 71.800 cuma hedefi:70.8
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?