- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #297.181
reglden de olur sen diyete kaçamaksız devam et bence cumaya iyi bi eksi göreceksinCanm son iki listede farkli olnan alinti yapmiyorum iyece karismasin diye son alinti karisik bir oncekindede seni kilon olmayan alinti yapilmis ondan bende onlari alintilamadim +300 grm çıktm regleyim inslh ondandr bugun 71.800 cuma hedefi:70.8
Evt cnm ona dusunuyorum bendeBirazda rregl neden olabilir şişlik hemen inmez.
insl canm cumaya kadar protein ve yağsız salata yapıcam bakalm inslh yapabilirsem bunla ve regle bitisiyle cumaya gűzel dűşerreglden de olur sen diyete kaçamaksız devam et bence cumaya iyi bi eksi göreceksin
EN SON PAYLAŞTIĞIM LİSTEYE DEVAM ET EKSİKLERİ AYARLARIM SONRA .Canm son iki listede farkli olnan alinti yapmiyorum iyece karismasin diye son alinti karisik bir oncekindede seni kilon olmayan alinti yapilmis ondan bende onlari alintilamadim +300 grm çıktm regleyim inslh ondandr bugun 71.800 cuma hedefi:70.8
İnşallah canım üzme kendini maşallah çok güzel dikkat ediyorsun kendine ben inanıyorum basarirsin sen her türlüEvt cnm ona dusunuyorum bendebide gece biraz araştırmıştım gűzel bir liste buldum arkadaslar çok gűzel sonuç almis Muzaffer kuşan 2hafatlık diyeti onun deniycem en azından 1 hafta uyguliycam zaten ikinci haftasi birincinin tekrarı oluyor protein ağırlıklı bir liste inslh onla hedefime varırım
kızlar ben geçen çarşamba tartılıp 63,1 i görünce rahat davrandım sanırım bu hafta tartılmıycam cuma korkusuyla kaçamak da yapmam hiç olmazsa
Evet canım gerçekten çok acıkılıyor burada yemek yeyip eve öyle geçeceğim
muzun yarısını sonra yiyeydin bari .
mesefe uzaksa vay haline yüzmeden sonra insan çok acıkıyor
mesj tekrarı
EN İYİSİ O ZATEN AMA 1 SAAT İÇİNDE YEDİĞİN HERŞEY 2 KAT KALORİ OLARAK GELİR 1 SAATİ BEKLEYEBİLİRSEN İYİ OLUREvet canım gerçekten çok acıkılıyor burada yemek yeyip eve öyle geçeceğim
AYRILDIN CANIMGunaydın bol kılo vermeli hafta olsunn:))SchonerDuft ben izne ayrıldım mi canım. Dun bol bol yedim de
Evet bencede yaa devam etmeliyim nasıl bir oburluk benimkisi. Esım diyor yılın bir ayı zayıfsın diğer aylar dıyette yada kilo almışEN İYİSİ O ZATEN AMA 1 SAAT İÇİNDE YEDİĞİN HERŞEY 2 KAT KALORİ OLARAK GELİR 1 SAATİ BEKLEYEBİLİRSEN İYİ OLUR
AYRILDIN CANIMADAYDA DEVAM ET YOKSA KİLO ALACAKSIN
Sağol canm benim inslhİnşallah canım üzme kendini maşallah çok güzel dikkat ediyorsun kendine ben inanıyorum basarirsin sen her türlü
Evet bencede yaa devam etmeliyim nasıl bir oburluk benimkisi. Esım diyor yılın bir ayı zayıfsın diğer aylar dıyette yada kilo almış
Zaten sürekli yediklerine dikkat etmek lazım sporda yapmak lazım ki aynı kiloda olasın bunun yazi var kişi var napalim aynı kiloda kalmakta ZOREvet bencede yaa devam etmeliyim nasıl bir oburluk benimkisi. Esım diyor yılın bir ayı zayıfsın diğer aylar dıyette yada kilo almış
cuma göre nasıl verdin mi ?dünki menümü paylasim kizlar
Sabah iki dililm tb ekmegi bir yumurta, az recel ve labne peyniri
bir kaki
öglen bi kahve bir avuc findik
aksam dana biftek yanina bol yesillikli salata
hic bozmadan 6, günüm bakalim umarim 28 e tamamlayabilirim
selam kızlarrr müge anlıyı izlemekten ancak gelebildimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?