Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

evde benimde var aslında bende mi ortaya çıkarsam napsam . çok işe yarıyor

haa onu ben instagramda gördüm külotlu corap lastiğiyle yapmışlar

Valla bazen hak ediyorlar laf yapmasınlar o zaman zor oldu ama başardım zaten hamur işi sıfır tuketmiyorum eve de un almıyorum zaten yok aynısını bende ona dedim ama şimdi beraber siseriz dedim ohhh dedim çatla

baktım ne kadar ödedin .
alayım olmazsa bir çemberim bir matım eksik ikisi tam olsun bari .
benim bacaklar yamuk yumuk ya hiç seksi değil

dünün telafisini nasıl yapacaksın

hadi bakalım
Canm tabiki benim kide hiç seksi değil sadece spordan gergin olusu yada kilo verdikce sarkmayışından mutluyum ama tabiki bu kalınlıkla benimkide şuan asla seksi olamaz yani daha baya bir incelmesi lazım ki yazın o şortları giyebilelim ooofff ooffff bu arada G5 i ben netten aldm yazabiliyomuyuz burayı adını yarım yazaym bari anlarsn grup...ya dan aldm o tar siteler varya indirimli alinan ordan 6seanaslık paket almısdım haftada 2 kez yapiliyodu toplam 3 hafta surdu goruntu baya purussuz gibi oldu tam yaza girerken sporda cok yapiyodum o ara zaten iste oyle incelik sikilasip 69 la girdim yaza ama obur ben tabi tatillerden çıkana kadar anlamadan 72-73 olmuşum

Son düzenleme:
Valla bazen hak ediyorlar laf yapmasınlar o zaman zor oldu ama başardım zaten hamur işi sıfır tuketmiyorum eve de un almıyorum zaten yok aynısını bende ona dedim ama şimdi beraber siseriz dedim ohhh dedim çatla
Hahaha intikamın bőylesi kız benim ablamda hep sinir eder zagen ben yesem de almam bunyem yakiyo der guler XS giyer beni kızdırır bende intikam alayım yani hahaha ayy ben onuda beceremem imkansız kiii 2-3 ay őnce kendisi 56ya çıktı diyoki ilk kez bukadar kilo aldım hayatımda ilk kez 56yım adetde olmayınca test yaptk meğer hamile kalmış sonra bulantı başlayp istah azaldı tabi saka gibi 3 kilo verdi şimdi 2.5 aylık hamile 53 kilo yani bu da ikinci çocuğu olucak buarada ben nasl yapacam ozaman kız ben bunla yarışırsam anoraksiye olana kadar kendimi zorlamam lazım

Evet ben giremedim bir süredir. Açıkcası çok sıkı bir diyete de giremedim zaten ama yediklerime dikkat etmeye çalıştım ekmeği azalttım hayatımdan sabahları çalıştığım için poğaça yiyordum kahvaltılık gevrek yemeye başladım öğlen ekmeksiz yemek yemeye çalıştım. abur cuburu hayatımdan çıkardım sayılır 1-2 kez dışında yemedim. geç saatlerde mutlaka bişeyler atardım ağzıma bir dilim elmayla bunu yatıştırmaya başladım. Şuan 55,20 kiloyum :)

Kızlar çok fenayım benim kolestrolűm mű yűkseldi ne oldu aayy bőyle yazıncada kendimi yaşlı hissettim bir an fenayımm gerçekten anlamadım beni çok fena yaptı aşırı baş ağrısı miğde bulantısı var nerdeyse çıkarıcam oderece kızlar ve baş ağrısından kalkamıyorum ne yapayım sizce

Sen sporla zayıfla sıkılaş tartıda aynı bile olsan vücut sımsıkı incecik olur anca böyle baş edersin ablanla onda illaki şekil bozukluğu olacak doğumdan dolayı

ŞORT DEĞİLDE ELBİSEYE HASRET KALDIM
NE KADAR ÖDEMİŞTİN EN ÖNEMLİ NOKTA
canım takımda yer almak istiyorsan aktif olmanı bekleriz menülerini bekleriz cuma bildirimlerini bekleriz arada bir gelip gitmekle olmuyor malesef diğer arkadaşlara haksızlık yapmış olurum. ona göre kararını bildirirsen sevinirim yoksa çıkarmak zorunda kalacam
protein çok mu geldi acaba limonlu su iç belki iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…