- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #297.341
evde benimde var aslında bende mi ortaya çıkarsam napsam . çok işe yarıyorKızlar günaydın nasılsınız ... ben şimdi kızımı uyuttum Pazar’a gidicem Pazar’dan gelip markete gidicem.. yoğun koşturmalı bi gün beni bekliyor.... benim bi ara zayıflama kemerim vardı kullandım çok da faydasını gördüm ... ama şu anda bozuk acaba yenisini mi alsam yaaa bilemedim ben bi araştırayım bakalım ya da yakın zamanda alanlar var. Mı kızlar
zaten gaza gelmiştim diyimgetirmediğine emin misin
haa onu ben instagramda gördüm külotlu corap lastiğiyle yapmışlarYok kız o diilmini plates çemberi bu bunun içine girersen sıkışır kalırsın bu sıkmaķ için canm iki bacak arasına sokup sıkıp bırakıyosun sıkıp bırakıyosun yada kolları uzatp iki avuç içine koyup sıkıyosun alt kol gőgűs için vs. Çok yeri çalştra biliyosun cesitli hareketlerle istersen nette videolari var plates çemberiyle iç bacak çalıştırma yazıp bakabilirsin
şimdi beni bu laflar gaza getirir mi
tabi ki HAYIR
Ya insan zayıflayınca bi özgüven geliyor sanırım ablan kadar gaddar değilim ama (hamile birine habire şişersin lafına istinaden söylüyorum) kilolular benimde gözüme batıyor bu ara.. hafta sonu arkadaşımla alışverişe çıktım ben S-M beden bakıyorum o XL zamanında ise tam tersiydik ve alışverişlerde gözüme sokardı S beden tişörtünü.. peki ben ne mi yaptım tabi ki intikamımı aldım (onun aldığı kilo hamilelik kilosu felan değildi bu arada ) , umarım senin gibi gaza gelirde verir kilolarını
ayrıca ilaçla kilo veren birinin hamileliğinde 30 kilo almasına şaşmadım zaten inşallah bundan sonra sağlıklı kilo vermeye çalışır
sen hamilelikte 2 kilo almayı başarmışın bu vereceğin çocuk oyuncağı senin için (gerçi bende 6 kilo almıştım)
tüm alkışlar sana gelsin o zamankızlar içmedim salebi beni tebrik edin akşam da triliçe yapmıştım onu da yemedim
thaks cicim
teşekkürler cicimtüm alkışlar sana gelsin o zaman
aynen çok yarıyor.. bi de benim simit bölgem var tam bana göre yanievde benimde var aslında bende mi ortaya çıkarsam napsam . çok işe yarıyor
kızlar içmedim salebi beni tebrik edin akşam da triliçe yapmıştım onu da yemedim
Canm tabiki benim kide hiç seksi değilbaktım ne kadar ödedin .
alayım olmazsa bir çemberim bir matım eksik ikisi tam olsun bari .
benim bacaklar yamuk yumuk ya hiç seksi değil
dünün telafisini nasıl yapacaksın
hadi bakalım
Vaayyy tebrik ederim arkaďaşımkızlar içmedim salebi beni tebrik edin akşam da triliçe yapmıştım onu da yemedim
Hahaha intikamın bőylesiValla bazen hak ediyorlar laf yapmasınlar o zaman zor oldu ama başardım zaten hamur işi sıfır tuketmiyorum eve de un almıyorum zaten yok aynısını bende ona dedim ama şimdi beraber siseriz dedim ohhh dedim çatla
MİNİK ADAYLARIMIZ
603.ETAP
buzmavileylak (64,50///%) B.tarihi 19/12/2018 B.Kilosu : Hedef :56,00
ELF_LR35 (101,30/101,70//%) B.Tarihi :20/12/208 B.Kilosu : Hedef :
3cadianasi (80,0///%) Bşl.T:27/11/2018 Bşl.K:85 Hedef:65
sedoga (57,00///%) B.Tarihi : 25/12/2018 B.Kilosu:57,00 Hedef K: 51,00
yellow girl (72,00/71,50/0,50/ %) B.Tarihi : B.Kilosu Hedef K: ( nick değişliği :mirafatos / 1.Takımdan izne ayrılan üye döndü 572. Etap
Ocean (97,20/96,70/0,50/%) B.Tarihi:26/12/2018 B.Kilosu:97,50 Hedef K:
Yasii_ (76,90///%) B.Tarihi:28/12/2018 B.Kilosu:76,90 Hedef K:65,00
sena zeynep (66,40/65,00/-1,40%) B.tarihi:27/12/2018 B.Kilosu:67,70 Hedef K:55,00
cumion (55,70/55,70//%) B.tarihi:27/12/2018 B.Kilosu: 55,70 Hedef K:50
Kart Minnaklar
tgb1907 (67,30/66.7/0.6/%0,89)
SchonerDuft (70,00/69,90/0,10/%0,14)
@buzmavileylak @3cadianasisedoga @Yasii_
bildirim yapmadınız kızlar
Sen sporla zayıfla sıkılaş tartıda aynı bile olsan vücut sımsıkı incecik olur anca böyle baş edersin ablanla onda illaki şekil bozukluğu olacak doğumdan dolayıHahaha intikamın bőylesikız benim ablamda hep sinir eder zagen ben yesem de almam bunyem yakiyo der guler XS giyer beni kızdırır bende intikam alayım yani hahaha ayy ben onuda beceremem imkansız kiii 2-3 ay őnce kendisi 56ya çıktı diyoki ilk kez bukadar kilo aldım hayatımda ilk kez 56yım adetde olmayınca test yaptk meğer hamile kalmış sonra bulantı başlayp istah azaldı tabi saka gibi 3 kilo verdi şimdi 2.5 aylık hamile 53 kilo yani bu da ikinci çocuğu olucak buarada ben nasl yapacam ozaman kız ben bunla yarışırsam anoraksiye olana kadar kendimi zorlamam lazım
ŞORT DEĞİLDE ELBİSEYE HASRET KALDIMCanm tabiki benim kide hiç seksi değilsadece spordan gergin olusu yada kilo verdikce sarkmayışından mutluyum ama tabiki bu kalınlıkla benimkide şuan asla seksi olamaz yani daha baya bir incelmesi lazım ki yazın o şortları giyebilelim ooofff ooffff bu arada G5 i ben netten aldm yazabiliyomuyuz burayı adını yarım yazaym bari anlarsn grup...ya dan aldm o tar siteler varya indirimli alinan ordan 6seanaslık paket almısdım haftada 2 kez yapiliyodu toplam 3 hafta surdu goruntu baya purussuz gibi oldu tam yaza girerken sporda cok yapiyodum o ara zaten iste oyle incelik sikilasip 69 la girdim yaza ama obur ben tabi tatillerden çıkana kadar anlamadan 72-73 olmuşum
canım takımda yer almak istiyorsan aktif olmanı bekleriz menülerini bekleriz cuma bildirimlerini bekleriz arada bir gelip gitmekle olmuyor malesef diğer arkadaşlara haksızlık yapmış olurum. ona göre kararını bildirirsen sevinirim yoksa çıkarmak zorunda kalacamEvet ben giremedim bir süredir. Açıkcası çok sıkı bir diyete de giremedim zaten ama yediklerime dikkat etmeye çalıştım ekmeği azalttım hayatımdan sabahları çalıştığım için poğaça yiyordum kahvaltılık gevrek yemeye başladım öğlen ekmeksiz yemek yemeye çalıştım. abur cuburu hayatımdan çıkardım sayılır 1-2 kez dışında yemedim. geç saatlerde mutlaka bişeyler atardım ağzıma bir dilim elmayla bunu yatıştırmaya başladım. Şuan 55,20 kiloyum :)
protein çok mu geldi acaba limonlu su iç belki iyi gelirKızlar çok fenayım benim kolestrolűm mű yűkseldi ne olduaayy bőyle yazıncada kendimi yaşlı hissettim bir an fenayımm gerçekten anlamadım beni çok fena yaptı aşırı baş ağrısı miğde bulantısı var nerdeyse çıkarıcam oderece kızlar ve baş ağrısından kalkamıyorum ne yapayım sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?