- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #297.301
kızlar diyette salep sıkıntı mı arkadaşlar öğlene davet ediyor[/QUOTE
1 su bardağında 190kalori varmış üzerine atılan tarcinda 5 kalori Total de 195 kalori
kızlar diyette salep sıkıntı mı arkadaşlar öğlene davet ediyor
AFİYET OLSUN BUKİGünaydin kizlar, dünki menüm:
Sabah bir bir büyük cappucino
Öglen protein yogurdu ve icine dogranmis bir Yesil elma
aksam sulu kabak yemegi (icinde sadece kabak domates ve sogan salce ve birazcikda yag vardi, kalorisine baktim acayip düsük bisey tavsiye ederim ) yanina bir haslanmis tavuk gögüsü
Yok canım makarnada falan denemedim. İlk kez annemle aşureye koymuştuk muhteşem oldu sonrasında aklıma geldikçe sütlü tatlılara eklerim küçük oğlanın muhallebilerine ve sütlü çorbalarına ekliyorum.saçlarıma da yaptımtım iyi hatırlattın saçlarım çok kurudu tekrar yapayım .
makarnaya da konuluyor hiç denedin mi ?
Maşallah canım anne sütü gibisi yok bebeklerimize, ben en büyüğü çok emzirememiştim 6-7 ay ama sadece uykuda emdi.canım bende cok ugrastım, her gece kalkıp 2 defa sagardım gece sagmak sut arrtırıyo dedıklerı ıcın, beslenmemede cok dıkkat ettım bende helva baya sut yapıyordu sekerlı seyler mayalı seyler yemedıgımde sut az gelıyordu, 15 gun oldu annem dedı sut gelmeyecek sanırım kesılecek artmaz artk, hayır artcak dıye dıye cok sukur 8.5 aylık oldu hala emıyor.ne guzel vermıssı kılolarını canım
Maşallah canım tebrik ederimkızlar lavaboya gidince 30 tane squat yapıyorum dün başladım 50 yaptım bgn 100e tamamlıycam
Tabi sıkıntı 1 fincandan 200 kalori alıp içtiğin şekerin etkisiylede 1 saat sonra acıkacaksın ve canın karbonhidrat isteyecek dayanamayıp 2 bisküvi yiyeceksin vs.kızlar diyette salep sıkıntı mı arkadaşlar öğlene davet ediyor
gördün mü orkidecimmm en az 195 kalori onun yerine 2 dilim tam buğday arası peynir domates yanınada çay enfes olur, hemde karnın doyar1 su bardağında 190kalori varmış üzerine atılan tarcinda 5 kalori Total de 195 kalori
bence çok tehlikeli canım içinde nişasta ve şeker var içmemek en mantıklısıSchonerDuft cnm salep konusunda ne diyorsun
revanide olur mu ?Yok canım makarnada falan denemedim. İlk kez annemle aşureye koymuştuk muhteşem oldu sonrasında aklıma geldikçe sütlü tatlılara eklerim küçük oğlanın muhallebilerine ve sütlü çorbalarına ekliyorum.
Maşallah canım anne sütü gibisi yok bebeklerimize, ben en büyüğü çok emzirememiştim 6-7 ay ama sadece uykuda emdi.
Ortanca 3,5 yaşına geldi hâlâ emiyor. Büyük sürekli hastalanırdı ortanca maşallah ufak tefekten etkilenmez.
Kilolarımı genel olarak ilk 1 yılda çabasız verdim ama 3. Den sonra gitmeyecek diye çok korktum ve bebek 5 aylıkken diyete başladım. Hepsini vermiştim ama eylülden bu yana yine çok kilo aldım. İnşallah 7-8 kilo verebilirsem iyidir benim için.
Maşallah canım tebrik ederim
Gayretine hayran oluyorum süpersin 2 haftadır
Tabi sıkıntı 1 fincandan 200 kalori alıp içtiğin şekerin etkisiylede 1 saat sonra acıkacaksın ve canın karbonhidrat isteyecek dayanamayıp 2 bisküvi yiyeceksin vs.
Sen bilirsin !!!
ben portakallı beyaz çay ile tarçınlı karanfilli yeşil çayı 1 büyük kupada birleştiriyorum hem tokluk hissi veriyor hemde 5-10 kalori ile kurtuluyorum
gördün mü orkidecimmm en az 195 kalori onun yerine 2 dilim tam buğday arası peynir domates yanınada çay enfes olur, hemde karnın doyar
Denemedim ama Emin’im süper olurrevanide olur mu ?
sütlü tatlılara mutlaka deneyecem
tm cnm içmiyorumbence çok tehlikeli canım içinde nişasta ve şeker var içmemek en mantıklısı
jamping ve zıp zıp çok farklı değil ikiside kol ve bacak çalıştırıyor o yüzden de tam benlik
Aslında bende çok istiyorum zıp zıp zıplamak ama şimdilik extra şeylerle yorulmayayım dedim. 300 jack şimdilik yeter. Kış geldi geleli hiç spor, çok kek-çay olayına girmiştim Allahtan çabuk döndüm kötü yoldan.
Senin uzun ve tempolu yürüyüşlerini çok seviyorum hâlâ yapabiliyor musun
Senin içecek fikirlerine hayranım bunu deneyeyim olmazsa .. eşim revani istiyordu unutmazsam az ekler denerim sağol cnımorkide1453 canım sabahları 1 bardak sütün içine 2 hurma koy kapaklı şişede çantana al muhteşem bir içecek oluyor, üstelik hurmalar sütle şişiyor çok lezzetli oluyor.
Sütün içine az nescafe yada kakao biraz rende Hindistan cevizi biraz tarçın buda çok doyurucu lezzetli ve tatlı isteğini yok etmeye birebir
başka alternatifin varsa onu iç arkadaşların sahlep içsintm cnm içmiyorumdrdotty
bi an kendimi sert kayaya çarpmış gibi hissettimYok canım yaaa neden hafife alayımben seni düşünerek söyledim yani arada emzirme olmasaydı eşit şartlarda çok azimli ve rekabetçi bir rakip olabilirdim
çay içerim akşamki spordan sonra diyeti mahvetmek istemiyorum nasıl yoruluyor insan gecen hafta bozmasam şimdi 61dimSenin içecek fikirlerine hayranım bunu deneyeyim olmazsa .. eşim revani istiyordu unutmazsam az ekler denerim sağol cnım
başka alternatifin varsa onu iç arkadaşların sahlep içsin
Spor + bo bol su + G5 masajı ile yaza girerken sıfır selűlit eşim şok olmuştu bacakların snasl boyle oldu diye üçü birlesince muthis etki yapti komple yok oldu ama şu ara gene gőrűnmeye başladı iç bacak kısmımda arka bacak da yok spordan dolayi uyok ama iç bacağı çalıştrmak zor oncak çembere basladm gene ben gecen yilda iç bacak çember yapmistim onları bir arada yapinca gidiyor benim ki yani ama şu karın çatlağıma çok üzülüyorum kurtulan varsa bana da sőylesin lazerle filan gozle gorulur bir fark oluyorsa yaptiririm yaniKızlar vücut çatlaklarına ne yapıyorsunuz selilutlere birde
tugba korkma gir kız yarışa vercez bu kılolarıbi an kendimi sert kayaya çarpmış gibi hissettim
hırsımı yok ettin
o nasıl bi özgüvendi öle
bende buluştuğumda kızlar yaş pasta sütlü tatlı yiyor ben sade süt içiyorum ya da sade soda içiyorum zayıf halini hayal et fitsin 1 sahlep içsen ne olur şeker ve karbonhidrat almış olacaksın bunlar yağ ve kilo demekçay içerim akşamki spordan sonra diyeti mahvetmek istemiyorum nasıl yoruluyor insan gecen hafta bozmasam şimdi 61dim
ahahahbi an kendimi sert kayaya çarpmış gibi hissettim
hırsımı yok ettin
o nasıl bi özgüvendi öle
su çok az 3 ltye çıkarman lazım onu .selam kızlar
dünkü menüm
8.30 1 haşlanmış yumurta, 2 dilim ekmek,5-6 zeytin, kibrit kutusu kadar peynir
12.30 1 kepçe sebze çorba, 5-6 kaşık kuru fasulye, 2 dilim ekmek 3 parça turşu
15,30 bir elma
19.30 3 kaşık mercimek çorba, 2 dilim pizza (evde yemek yoktu yedim ama pişmanım :)
10 dk eliptik bisiklet
2 lt su
g5 masajı ne peki ?Spor + bo bol su + G5 masajı ile yaza girerken sıfır selűlit eşim şok olmuştu bacakların snasl boyle oldu diye üçü birlesince muthis etki yapti komple yok oldu ama şu ara gene gőrűnmeye başladı iç bacak kısmımda arka bacak da yok spordan dolayi uyok ama iç bacağı çalıştrmak zor oncak çembere basladm gene ben gecen yilda iç bacak çember yapmistim onları bir arada yapinca gidiyor benim ki yani ama şu karın çatlağıma çok üzülüyorum kurtulan varsa bana da sőylesin lazerle filan gozle gorulur bir fark oluyorsa yaptiririm yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?