Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydin kizlar, dünki menüm:
Sabah bir bir büyük cappucino

Öglen protein yogurdu ve icine dogranmis bir Yesil elma

aksam sulu kabak yemegi (icinde sadece kabak domates ve sogan salce ve birazcikda yag vardi, kalorisine baktim acayip düsük bisey tavsiye ederim ) yanina bir haslanmis tavuk gögüsü

AFİYET OLSUN BUKİ

saçlarıma da yaptımtım iyi hatırlattın saçlarım çok kurudu tekrar yapayım .
makarnaya da konuluyor hiç denedin mi ?
Yok canım makarnada falan denemedim. İlk kez annemle aşureye koymuştuk muhteşem oldu sonrasında aklıma geldikçe sütlü tatlılara eklerim küçük oğlanın muhallebilerine ve sütlü çorbalarına ekliyorum.

Maşallah canım anne sütü gibisi yok bebeklerimize, ben en büyüğü çok emzirememiştim 6-7 ay ama sadece uykuda emdi.
Ortanca 3,5 yaşına geldi hâlâ emiyor. Büyük sürekli hastalanırdı ortanca maşallah ufak tefekten etkilenmez.
Kilolarımı genel olarak ilk 1 yılda çabasız verdim ama 3. Den sonra gitmeyecek diye çok korktum ve bebek 5 aylıkken diyete başladım. Hepsini vermiştim ama eylülden bu yana yine çok kilo aldım. İnşallah 7-8 kilo verebilirsem iyidir benim için.
kızlar lavaboya gidince 30 tane squat yapıyorum dün başladım 50 yaptım bgn 100e tamamlıycam
Maşallah canım tebrik ederim
Gayretine hayran oluyorum süpersin 2 haftadır
kızlar diyette salep sıkıntı mı arkadaşlar öğlene davet ediyor
Tabi sıkıntı 1 fincandan 200 kalori alıp içtiğin şekerin etkisiylede 1 saat sonra acıkacaksın ve canın karbonhidrat isteyecek dayanamayıp 2 bisküvi yiyeceksin vs.
Sen bilirsin !!!
ben portakallı beyaz çay ile tarçınlı karanfilli yeşil çayı 1 büyük kupada birleştiriyorum hem tokluk hissi veriyor hemde 5-10 kalori ile kurtuluyorum
1 su bardağında 190kalori varmış üzerine atılan tarcinda 5 kalori Total de 195 kalori
gördün mü orkidecimmm en az 195 kalori onun yerine 2 dilim tam buğday arası peynir domates yanınada çay enfes olur, hemde karnın doyar

revanide olur mu ?
sütlü tatlılara mutlaka deneyecem

orkide1453 canım sabahları 1 bardak sütün içine 2 hurma koy kapaklı şişede çantana al muhteşem bir içecek oluyor, üstelik hurmalar sütle şişiyor çok lezzetli oluyor.
Sütün içine az nescafe yada kakao biraz rende Hindistan cevizi biraz tarçın buda çok doyurucu lezzetli ve tatlı isteğini yok etmeye birebir

jamping ve zıp zıp çok farklı değil ikiside kol ve bacak çalıştırıyor o yüzden de tam benlik
jampingten sıkıldığımda zıp zıpa geçiyorum
çay kek olayına bende bi girdimmi çıkamıyorum o yüzden eşim istediğinde yapıp birazını kızın kreşe birazını eşimin eline tutuşturup evden yok ediyorum
uzun tempolu yürüyüşüm haftanın 5 günü devam
hiç kaytarmam olmuyor kışın çünkü trafik fena, kıza yetişemem otobüse binersem, bende mecbur yürüyorum ..(bi görsen şapka,eldiven,atkı bide kulaklığı takıyorum ohhh nasıl geçiyor 45 dakika anlamıyorum bile bazen)
geçen yaz 2 hafta düzenli yürümemde tartıda farketmemesine rağmen annem gördüğünde ne olmuşun böyle yeter zayıflama demişti şimdi 1 aydan fazladır aksatmadım bakalım gördüğünde bi değişiklik farkedecekmi

Senin içecek fikirlerine hayranım bunu deneyeyim olmazsa .. eşim revani istiyordu unutmazsam az ekler denerim sağol cnım
başka alternatifin varsa onu iç arkadaşların sahlep içsin

selam kızlar
dünkü menüm
8.30 1 haşlanmış yumurta, 2 dilim ekmek,5-6 zeytin, kibrit kutusu kadar peynir
12.30 1 kepçe sebze çorba, 5-6 kaşık kuru fasulye, 2 dilim ekmek 3 parça turşu
15,30 bir elma
19.30 3 kaşık mercimek çorba, 2 dilim pizza (evde yemek yoktu yedim ama pişmanım :)
10 dk eliptik bisiklet
2 lt su

Senin içecek fikirlerine hayranım bunu deneyeyim olmazsa .. eşim revani istiyordu unutmazsam az ekler denerim sağol cnım

başka alternatifin varsa onu iç arkadaşların sahlep içsin
çay içerim akşamki spordan sonra diyeti mahvetmek istemiyorum nasıl yoruluyor insan gecen hafta bozmasam şimdi 61dim

Kızlar vücut çatlaklarına ne yapıyorsunuz selilutlere birde
Spor + bo bol su + G5 masajı ile yaza girerken sıfır selűlit eşim şok olmuştu bacakların snasl boyle oldu diye üçü birlesince muthis etki yapti komple yok oldu ama şu ara gene gőrűnmeye başladı iç bacak kısmımda arka bacak da yok spordan dolayi uyok ama iç bacağı çalıştrmak zor oncak çembere basladm gene ben gecen yilda iç bacak çember yapmistim onları bir arada yapinca gidiyor benim ki yani ama şu karın çatlağıma çok üzülüyorum kurtulan varsa bana da sőylesin lazerle filan gozle gorulur bir fark oluyorsa yaptiririm yani

çay içerim akşamki spordan sonra diyeti mahvetmek istemiyorum nasıl yoruluyor insan gecen hafta bozmasam şimdi 61dim
bende buluştuğumda kızlar yaş pasta sütlü tatlı yiyor ben sade süt içiyorum ya da sade soda içiyorum zayıf halini hayal et fitsin 1 sahlep içsen ne olur şeker ve karbonhidrat almış olacaksın bunlar yağ ve kilo demek

bi an kendimi sert kayaya çarpmış gibi hissettim
hırsımı yok ettin
o nasıl bi özgüvendi öle
ahahah
çok sert hemde
su çok az 3 ltye çıkarman lazım onu .
diyetisyene mi gidiyordun.
g5 masajı ne peki ?
reformer da iç bacak harika çalışıyor şimdilik sıkıntı yok .
squat yaptığım zmanda azalmıştı ama ben sıfır selülit istiyorum .
çember işe yarıyor ise bende alayım reformerdan sonra boşlukta kalacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…