- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #297.361
HahahaSen sporla zayıfla sıkılaş tartıda aynı bile olsan vücut sımsıkı incecik olur anca böyle baş edersin ablanla onda illaki şekil bozukluğu olacak doğumdan dolayı
Canm ya et benim kolestrolumu yukseltti yada fazla karbonhidrattan insűlinim oynadı bilmiyorum yada dű o soğukta yaptığım temizlikten űşűttűm yada űçlű komboŞORT DEĞİLDE ELBİSEYE HASRET KALDIM
NE KADAR ÖDEMİŞTİN EN ÖNEMLİ NOKTA
canım takımda yer almak istiyorsan aktif olmanı bekleriz menülerini bekleriz cuma bildirimlerini bekleriz arada bir gelip gitmekle olmuyor malesef diğer arkadaşlara haksızlık yapmış olurum. ona göre kararını bildirirsen sevinirim yoksa çıkarmak zorunda kalacam
protein çok mu geldi acaba limonlu su iç belki iyi gelir
Canm o siteler de cok uygun kampanyalar var 150 tl ye felan rahat alırsın belkide 100ŞORT DEĞİLDE ELBİSEYE HASRET KALDIM
NE KADAR ÖDEMİŞTİN EN ÖNEMLİ NOKTA
canım takımda yer almak istiyorsan aktif olmanı bekleriz menülerini bekleriz cuma bildirimlerini bekleriz arada bir gelip gitmekle olmuyor malesef diğer arkadaşlara haksızlık yapmış olurum. ona göre kararını bildirirsen sevinirim yoksa çıkarmak zorunda kalacam
protein çok mu geldi acaba limonlu su iç belki iyi gelir
bir dönem bende dukan ekspres ypmıştım seni anlıyorum.Canm ya et benim kolestrolumu yukseltti yada fazla karbonhidrattan insűlinim oynadı bilmiyorum yada dű o soğukta yaptığım temizlikten űşűttűm yada űçlű kombobenim en son yaptrdigim kan testinde zaten kolestrol yuksek ve insilun direnci var cikmisti canm bir ara dukan yapmıştm belkide ondan bu kolestrol oldu her ogunde et 0rotein dışı herşey yasak diyebilirim dukan full et yani o çok harika sonuç veriyor ama ozaman dan beri et sevmem okadr fazla yiyince tiksinti geldi
sitenin ne olduğunu anlamadım ama şuan zaten alamam epilasyon ve spora ancak zaman ayıryorum .Canm o siteler de cok uygun kampanyalar var 150 tl ye felan rahat alırsın belkide 100ben de tam tersine canm elbise çok giyiyorum hele kışın zaten koton siyah coraplar çizmeler bacakları kapatıyor tabi ben kiloyuda gobekden verdiğim icin elbiseleri mutlu mutlu giyiyorum hatta belim ince diye elbiseyle daha zayıf gőrűnűyorum ben ama şortun içinde őzgűvenli gezebilcek halde diilim malesef
Hahaha intikamın bőylesikız benim ablamda hep sinir eder zagen ben yesem de almam bunyem yakiyo der guler XS giyer beni kızdırır bende intikam alayım yani hahaha ayy ben onuda beceremem imkansız kiii 2-3 ay őnce kendisi 56ya çıktı diyoki ilk kez bukadar kilo aldım hayatımda ilk kez 56yım adetde olmayınca test yaptk meğer hamile kalmış sonra bulantı başlayp istah azaldı tabi saka gibi 3 kilo verdi şimdi 2.5 aylık hamile 53 kilo yani bu da ikinci çocuğu olucak buarada ben nasl yapacam ozaman kız ben bunla yarışırsam anoraksiye olana kadar kendimi zorlamam lazım
Kızlar çok fenayım benim kolestrolűm mű yűkseldi ne olduaayy bőyle yazıncada kendimi yaşlı hissettim bir an fenayımm gerçekten anlamadım beni çok fena yaptı aşırı baş ağrısı miğde bulantısı var nerdeyse çıkarıcam oderece kızlar ve baş ağrısından kalkamıyorum ne yapayım sizce
tebrik ederim evde devam edecek misinve 130 squat yapıldı
Benim boy 1.62 canm ama bisiklet direk karın ve basen kaslarını çalıştįrdığı için en çok kilo ordan godiyor zayıflarken canım aahhh birde şőyle boyum 5cm filan daha uzun olsaydı ne gůzel olurdubir dönem bende dukan ekspres ypmıştım seni anlıyorum.
insülin kilo vermeni engelliyor mu ?
sitenin ne olduğunu anlamadım ama şuan zaten alamam epilasyon ve spora ancak zaman ayıryorum .
senin boy kaç ? bende göbek çok çirkin ya
Yok canm o almaz alsada hemen verir hiperaktif gibi o hiç yerinde durmuyor ondan o harekete yemek filan dayanmaz iki dakka durdu yerde duramazHahaha kilo alırsa fazla aaa abla bu sefer bunyen yakmayı unutmuş dersin
Evt canm çok engelliyor hemde anlatamam sana ya çok zor veriyorum ondan geçen bir ara hesapladm kalorimi tam bir haftada 7700kalori açık vermiştim yani = 1 kilo eder ki ben onu 2000 kaloriye gore diil bunyem 1650 yakabiliyora gore hesapladm yani gunluk sporla yaktgimida dusunce 600-650 kalori aldlmistm ve 500grm anca gitmisti dűşűnbir dönem bende dukan ekspres ypmıştım seni anlıyorum.
insülin kilo vermeni engelliyor mu ?
sitenin ne olduğunu anlamadım ama şuan zaten alamam epilasyon ve spora ancak zaman ayıryorum .
senin boy kaç ? bende göbek çok çirkin ya
Benimkide bitse kurtulsam butun dengem alt űst oldu zaten tartıda 200grm vile + gőrsem psikolojim alt űst oluyo tüm motivasyonum gidiyorRegli oldum hemde 4 gün önce oldum :/
Sorma canım zayıflayıp memlekete gittiğimde hastamisin derdinmi var dedi herkes keza buradaki ler deKatılıyorum canım
Benim küçük oğlan sütlü balkabağı çorbasına bayılıyor. Ama içilir bişey değil
Canım biz öyle etine dolgun kadın severiz bastığı yerden ses getiren
Ben 75 kilo olunca herkes bi güzelleşmişin diyor oysa 75 kiloda iri yarı bi kadın oluyorum boyumda uzun kendimi koskocaman hissediyorum. Sen kendini hangi kiloda hangi görüntüde sağlıklı rahat hissediyorsan o aralıkta olmaya gayret et. Ama ne güzel çevrendekiler sana güzel şeyler söylemişler.
Zayıflarsın “derdinden çöktü” derler
Şişmanlarsın “hiç kendine bakmamış, yaymış gitmiş” derler
Ooooof ooooof depresyondayım
Bir simit fazla değil mi ? 2 litreye tamamlasan suyu daha iyi olur canımBen listenin 2. Gűnűnű aynen uyguladım kızlar listedeki ile birebir menűm
Kahvaltı: 1dilim tmbgy,peynir
Őğlen: 1simit,ayran
Akşam: haşlama tavuk,limonlu yeşillik
Çok kőtű bir gűndű hala başım ağrıyor sersemlik var űzerimde suyuda zorlayarak 1.5 litre içebildim
Cardio yapicakm 9 gibitebrik ederim evde devam edecek misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?