Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Emziren anne menüsü

Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
5 yeşil zeytin

Ara öğün
1 muz

Akşam
Fırında balık
Salata
1 dilim ekmek

Su 3 litre

Spor
2 mile Leslie
50 sol bacak hareketi
50 sağ bacak hareketi
100 kalça hareketi
100 yan hareketi
30 sguat

Afiyet olsun canım gayet güzel gidiiyoorsun masalllah

Geçmiş olsun canim

Bir simit fazla değil mi ? 2 litreye tamamlasan suyu daha iyi olur canım
Suyu 2litreye tamamladm 1simit bencede fazla liste boyle yumurta,domates,peynir vs.hiçbiri yok canm tek bűtűn simit var hem çok şişirsi hemde sağlıksız ve çok saçma geldi dűşűndűkce bu liste bana nasl kilo vermisler anlamadm zaten yağ sıfır,meyve sıfır,sebze yemeği sıfır ben direk kabız oldum çok saçma ve sağlıksız geldi pişman oldum başladma 2gűnűme yazık oldu gibi geliyo yarın yapmam artk bu listeyi ben kendi sağlıklı menűlerime dœnicem

Canım bu şekilde de kilo verirsin ama sağlıksız olduğu için daha sonra misliyle alma ihtimalin yüksek o nedenle bencede gözden geçir diyet listeni

Canım bu şekilde de kilo verirsin ama sağlıksız olduğu için daha sonra misliyle alma ihtimalin yüksek o nedenle bencede gözden geçir diyet listeni
Canm normalde çok sağlıklı ve dengeli diywt yapıyordum zaten ama 2gűn œnce burda bir sayfada gordum muzaffer kusan diyeti diye millet iyi kilo vermis bende bir hafta yapayim bari dedim sadece bir hafta yapacaktm bunu zaten ama 2gűn yaptm cok rahatsız oldum bu gece karar verdim yapmıycam 2gűn yeter bu listeye 1 hafta bile dayanamam tuvalete çikamadm mafoldum ayrica sbahdan beri baş agrisi migde bulantisi oldu neden se

Afiyet olsun

Afiyet olsun canım hareketler harika

Zamanla kendi kendinizin diyetisyeni oluyoruz canım,üstelik zeytin peynir yumurta bence kahvaltı da olmazsa olmazlardan yani,hem bir simit nasıl diyette oluyor anlamış değilim,sen bilirsin ama bencede sen sağlıklı beslenerek kilo vermeye bak azar azar olsun ama kalıcı olsun

Menüm

Sabah:1 haşlanmış yumurta zeytin peynir 10 dal maydanoz.

Ara: rezene çayı yarım elma.

Öğlen 1 patates 1 havuç buharda pişirilmiş üzerine bir kase sarımsaklı yoğurt.

Akşam: 3 kaşık mantı. Yemicektim ama kayınvalidem çok emek ettim diye ısrar edince bu kadar yedim.

Bir bardak çay.

Evet valla sayfaya bak istersen yapablar memnun bisey diyemicem liste oyle o neki iki ucgun aonra aksam yemeginde bir tabak makarna var verilir cunku kalori cok cok dusuk kaliyor canm hergun farkli zaten mesela dun 2 yumurta vardi zaten peynirde var canm bugun yumurta yok simit var ama meyvesiz ve sűtlű kahvemide içemeyince cok tatsiz tuzsuz dayanilmiycak gibi bide sebze yemwği hiçyok et et miğdem bulandı ben sebze ağırlıklı akdeniz tarzı beslenmeyi seviyorum zaten ondan bana gőre diil bu ben yarın kendi diyetime ve sporuma dőnűcem ama aslında 2gűn yapmam çok iyi oldu çűnki bünyeyi bir şaşırtmiş oldum oda metobolizmayı ateşler iyi bir şey

8:00
1 dilim t.b ekmeği
2 zeytin
2 dilim mozarella
1 haşlanmış yumurta
1/4 avokado
1/2 domates salatalık
Çay
12:00
1/2 portakal
1/2 kivi
1 sivri biber
13:30
1 dilim t.b ekmeği
1 kase ton balıklı salata
18:00
1 kase yoğurt içinde haşlanmış yeşil mercimek , nane ve 1 t.k. Zeytinyağ ile (tadı fena değildi)
19:00
1 kase çoban salata
3 kaşık Yoğurt
Elim kadar ızgara kırmızı et
2,5 lt su

Takımım siz çok az yiyorsunuz diye yazarken utanıyorum şu 18:00 deki öğün olmasa belki daha iyi olurdu ama aşırı acıkmış hissediyorum kendime engel olamayıp yanlış şeyler yiyeceğim korkusundan bunları hazırladım
Evde 3 tane çocuk var onlar İçin hazırlanmış fındıklı kurabiyeler, 2 çeşit poaça, havuç tatlısı ve onların muhteşem akşam yemeği menülerine dokunmamak İçin açlık duygusuyla başa çıkmak yerine midemi küçük kalorili yiyeceklerle doldurmaya çalıştım
Yarın daha az yerim
Spor: 25dk tempolu yürüyüş
300 jumping jack
15dk Leslie
30 dk oğlanlarla dombalak aşma hoplama kaçma kovalama

Afiyet olsun canm çok güzel menű olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…