- 7 Ocak 2018
- 27.521
- 79.929
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #297.381
Evet birlikde yaşıyoruz.Güle güle kirlet canım
O kim hiç duymadım afiyet olsun
Cok az geldi bana
Afiyet olsun canım
Sporunu gördüm tebrik ederim
Kv ile mi yaşıyorsun
Bir yerden başlamak gerekli canım
Nasıl bir yarişma? Ben yeniyim burdaKızlar spor spor yarismasina varmisiniz eski usul
Afiyet olsun canım gayet güzel gidiiyoorsun masalllahBugünkü menüm
Sabah uyandığımda üç kuru kayısı ve suyu(kayısıları akşamdan suya koymuştum)
Kahvaltı 11.00
Bir haşlanmış yumurta
Bir dilim peynir
10 yeşil zeytin
Yarım kırmızı pancar
2 dilim tam buğday ekmeği
Ara 14.30 bir bardak kefir bir avuç içi çiğ badem fındık
Aksam 17.30
Bir tabak yoğurtlu bal kabağı,3 ceviz ve haşlanmış brokoli
30 dk yürüyüş 100 sguat 2.5 litre su
Geçmiş olsun canimBen listenin 2. Gűnűnű aynen uyguladım kızlar listedeki ile birebir menűm
Kahvaltı: 1dilim tmbgy,peynir
Őğlen: 1simit,ayran
Akşam: haşlama tavuk,limonlu yeşillik
Çok kőtű bir gűndű hala başım ağrıyor sersemlik var űzerimde suyuda zorlayarak 1.5 litre içebildim
Suyu 2litreye tamamladm 1simit bencede fazla liste boyle yumurta,domates,peynir vs.hiçbiri yok canm tek bűtűn simit var hem çok şişirsi hemde sağlıksız ve çok saçma geldi dűşűndűkce bu liste bana nasl kilo vermisler anlamadm zaten yağ sıfır,meyve sıfır,sebze yemeği sıfır ben direk kabız oldum çok saçma ve sağlıksız geldi pişman oldum başladma 2gűnűme yazık oldu gibi geliyoBir simit fazla değil mi ? 2 litreye tamamlasan suyu daha iyi olur canım
Canım bu şekilde de kilo verirsin ama sağlıksız olduğu için daha sonra misliyle alma ihtimalin yüksek o nedenle bencede gözden geçir diyet listeniSuyu 2litreye tamamladm 1simit bencede fazla liste boyle yumurta,domates,peynir vs.hiçbiri yok canm tek bűtűn simit var hem çok şişirsi hemde sağlıksız ve çok saçma geldi dűşűndűkce bu liste bana nasl kilo vermisler anlamadm zaten yağ sıfır,meyve sıfır,sebze yemeği sıfır ben direk kabız oldum çok saçma ve sağlıksız geldi pişman oldum başladma 2gűnűme yazık oldu gibi geliyoyarın yapmam artk bu listeyi ben kendi sağlıklı menűlerime dœnicem
Canm normalde çok sağlıklı ve dengeli diywt yapıyordum zaten ama 2gűn œnce burda bir sayfada gordum muzaffer kusan diyeti diye millet iyi kilo vermis bende bir hafta yapayim bari dedim sadece bir hafta yapacaktm bunu zaten ama 2gűn yaptm cok rahatsız oldum bu gece karar verdim yapmıycam 2gűn yeterCanım bu şekilde de kilo verirsin ama sağlıksız olduğu için daha sonra misliyle alma ihtimalin yüksek o nedenle bencede gözden geçir diyet listeni
Afiyet olsunSabah aksamdan isladigim 2 kaysi ustune su
Kahvalri
1 yumurta 1 parca tulum peyniri
Ara yesilcay ve sade kahve
Oglen
2tavuk baget bir kase corba ve bulgur pilavi
Ara 5 6 tane fistik
Aksam
1 kase tavuk corbasi
Fasulye piyaz 6 kasik
Salata
Ara menengic kahvesi
Afiyet olsun canım hareketler harikaEmziren anne menüsü
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
5 yeşil zeytin
Ara öğün
1 muz
Akşam
Fırında balık
Salata
1 dilim ekmek
Su 3 litre
Spor
2 mile Leslie
50 sol bacak hareketi
50 sağ bacak hareketi
100 kalça hareketi
100 yan hareketi
30 sguat
Zamanla kendi kendinizin diyetisyeni oluyoruz canım,üstelik zeytin peynir yumurta bence kahvaltı da olmazsa olmazlardan yani,hem bir simit nasıl diyette oluyor anlamış değilim,sen bilirsin ama bencede sen sağlıklı beslenerek kilo vermeye bak azar azar olsun ama kalıcı olsunCanm normalde çok sağlıklı ve dengeli diywt yapıyordum zaten ama 2gűn œnce burda bir sayfada gordum muzaffer kusan diyeti diye millet iyi kilo vermis bende bir hafta yapayim bari dedim sadece bir hafta yapacaktm bunu zaten ama 2gűn yaptm cok rahatsız oldum bu gece karar verdim yapmıycam 2gűn yeterbu listeye 1 hafta bile dayanamam tuvalete çikamadm mafoldum ayrica sbahdan beri baş agrisi migde bulantisi oldu neden se
Ufaklık durmuyor kucağımda sürekli evi geziyoruz senden naber.Kızlar napıyorsunuz hiç sesiniz çıkmıyorrrrr?????
Evet valla sayfaya bak istersen yapablar memnun bisey diyemicem liste oyle o neki iki ucgun aonra aksam yemeginde bir tabak makarna varZamanla kendi kendinizin diyetisyeni oluyoruz canım,üstelik zeytin peynir yumurta bence kahvaltı da olmazsa olmazlardan yani,hem bir simit nasıl diyette oluyor anlamış değilim,sen bilirsin ama bencede sen sağlıklı beslenerek kilo vermeye bak azar azar olsun ama kalıcı olsun
Afiyet olsun canm çok güzel menű olmuş8:00
1 dilim t.b ekmeği
2 zeytin
2 dilim mozarella
1 haşlanmış yumurta
1/4 avokado
1/2 domates salatalık
Çay
12:00
1/2 portakal
1/2 kivi
1 sivri biber
13:30
1 dilim t.b ekmeği
1 kase ton balıklı salata
18:00
1 kase yoğurt içinde haşlanmış yeşil mercimek , nane ve 1 t.k. Zeytinyağ ile (tadı fena değildi)
19:00
1 kase çoban salata
3 kaşık Yoğurt
Elim kadar ızgara kırmızı et
2,5 lt su
Takımım siz çok az yiyorsunuz diye yazarken utanıyorum şu 18:00 deki öğün olmasa belki daha iyi olurdu ama aşırı acıkmış hissediyorum kendime engel olamayıp yanlış şeyler yiyeceğim korkusundan bunları hazırladım
Evde 3 tane çocuk var onlar İçin hazırlanmış fındıklı kurabiyeler, 2 çeşit poaça, havuç tatlısı ve onların muhteşem akşam yemeği menülerine dokunmamak İçin açlık duygusuyla başa çıkmak yerine midemi küçük kalorili yiyeceklerle doldurmaya çalıştım
Yarın daha az yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?