- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #297.321
Ya bende o konuda şanslydım okadar keç kez kilo alıp vermeme rahmen hiçbir yerimde tek çatlağim olmadi ama halilelikde son 9. Ay karın artık daha fazla dayanamadı ve çatladıJumping jack yapayım o zaman .
Benim karnım çatlayacak gibi göğüsler de oldu biraz kilo vermekten oldu hep almaktan değil ama yanlış anlaşılmasın
bi an kendimi sert kayaya çarpmış gibi hissettim
hırsımı yok ettin
o nasıl bi özgüvendi öle
sagol canimAFİYET OLSUN BUKİ
selam kızlar
dünkü menüm
8.30 1 haşlanmış yumurta, 2 dilim ekmek,5-6 zeytin, kibrit kutusu kadar peynir
12.30 1 kepçe sebze çorba, 5-6 kaşık kuru fasulye, 2 dilim ekmek 3 parça turşu
15,30 bir elma
19.30 3 kaşık mercimek çorba, 2 dilim pizza (evde yemek yoktu yedim ama pişmanım :)
10 dk eliptik bisiklet
2 lt su
kantron yağı dediler ama ara ara kullanıyorum faydsını görmedim hindistan cevizi yağı güzel nemlendiriyor onu deneyebilirsinYa bende o konuda şanslydım okadar keç kez kilo alıp vermeme rahmen hiçbir yerimde tek çatlağim olmadi ama halilelikde son 9. Ay karın artık daha fazla dayanamadı ve çatladıherzaman tek bir sivilce bile cikarmamis pűrűssűz cildi olan ben aahhh aahhh şimdi soyunup giyinirken karnımı gőrűnce psikolojim alt üst oluyor şu çatlaklara bir çőzűm var diyim yaaaa
Canm çember kesin al çok ucuz ve etkili kesinlikle tavsiye ederim çemberiahahah
çok sert hemde
su çok az 3 ltye çıkarman lazım onu .
diyetisyene mi gidiyordun.
g5 masajı ne peki ?
reformer da iç bacak harika çalışıyor şimdilik sıkıntı yok .
squat yaptığım zmanda azalmıştı ama ben sıfır selülit istiyorum .
çember işe yarıyor ise bende alayım reformerdan sonra boşlukta kalacam
daha önce gitmiştim diyetisyeneahahah
çok sert hemde
g5 masajı ne peki ?
çember bildiğimiz çemberse ben çeviremiyorum cnm ya squatla biraz iç kısımlarda erimeye başladıCanm çember kesin al çok ucuz ve etkili kesinlikle tavsiye ederim çemberi
G5 de internetten bir bak istersen videoları filan var titreşimli alet ile sert bir masaj kan dolajimini hizlandiriyor cilt goruntusunu guzelkestiriyo selilute filan iyi canm ben de hep spor yalan biri olduğum için bende oyleyim ablam da bana diyo kız incecik kızlarn bacaklarnda bile senden daha fazla selulit oluyo sende nerdeyse sıfır diye ama bende senin gibi komple sıfıra indirmeye ugrasiyorum G5 i ekledigim zaman direk sıfır olmuştu işte
Ben yağlardan bir fayda gormedim daha etkili bir sey isfiyorum baya ciddi oranla gozle gorulur yok olma saglayan birseykantron yağı dediler ama ara ara kullanıyorum faydsını görmedim hindistan cevizi yağı güzel nemlendiriyor onu deneyebilirsin
Tebrikler doğru karartm cnm içmiyorumdrdotty
Canımsın çatladıktan sonra yapacak bişey yok diyorlar. Ben 3 hamilelik geçirdim 102,5 kiloydum Doğuma giderken kâbus gibi. Ama çatlamadım biraz cilt yapısıyla ilgili sanırım.Ya bende o konuda şanslydım okadar keç kez kilo alıp vermeme rahmen hiçbir yerimde tek çatlağim olmadi ama halilelikde son 9. Ay karın artık daha fazla dayanamadı ve çatladıherzaman tek bir sivilce bile cikarmamis pűrűssűz cildi olan ben aahhh aahhh şimdi soyunup giyinirken karnımı gőrűnce psikolojim alt üst oluyor şu çatlaklara bir çőzűm var diyim yaaaa
Kızlar çember dediğiniz nedir “HULAHOP” mu? Ben onu çeviremiyorum beliniz kalçanız Harika şekillenirCanm çember kesin al çok ucuz ve etkili kesinlikle tavsiye ederim çemberi
G5 de internetten bir bak istersen videoları filan var titreşimli alet ile sert bir masaj kan dolajimini hizlandiriyor cilt goruntusunu guzelkestiriyo selilute filan iyi canm ben de hep spor yapan biri olduğum için bende oyleyim ablam da bana diyo kız incecik kızlarn bacaklarnda bile senden daha fazla selulit oluyo sende nerdeyse sıfır diye ama bende senin gibi komple sıfıra indirmeye ugrasiyorum G5 i ekledigim zaman direk sıfır olmuştu işte
Yok kız o diilçember bildiğimiz çemberse ben çeviremiyorum cnm ya squatla biraz iç kısımlarda erimeye başladı
Lazeri düsünüyorum hani direk ciddi ciddi fark yaşadm diyen olsa direk lazer yaptırıcam yaniTebrikler doğru karar
Canımsın çatladıktan sonra yapacak bişey yok diyorlar. Ben 3 hamilelik geçirdim 102,5 kiloydum Doğuma giderken kâbus gibi. Ama çatlamadım biraz cilt yapısıyla ilgili sanırım.
Lazerle hafifletilebiliyormuş ama tamamen kaybolmuyormuş. Bizim takımda biri vardı sanki yaptıran. Kesin çözüm mini karın germe operasyonları.
Çok takılma düzeltmek için yöntemleri araştır, iyi bir kliniğe git. Olmadı hiç kafana takma senin nazar boncuğun olsun.
Bunu deneyebilirim hem benim kemik erimesi egzersizlerime benziyorYok kız o diilmini plates çemberi bu bunun içine girersen sıkışır kalırsın bu sıkmaķ için canm iki bacak arasına sokup sıkıp bırakıyosun sıkıp bırakıyosun yada kolları uzatp iki avuç içine koyup sıkıyosun alt kol gőgűs için vs. Çok yeri çalştra biliyosun cesitli hareketlerle istersen nette videolari var plates çemberiyle iç bacak çalıştırma yazıp bakabilirsin
Yok plates çemberi[ATT8ACH]2222943[/ATTACH]Kızlar çember dediğiniz nedir “HULAHOP” mu? Ben onu çeviremiyorum beliniz kalçanız Harika şekillenir
tugba korkma gir kız yarışa vercez bu kıloları
ahahah
çok sert hemde
g5 masajı ne peki ?
Ya insan zayıflayınca bi özgüven geliyor sanırım ablan kadar gaddar değilim ama (hamile birine habire şişersin lafına istinaden söylüyorum) kilolular benimde gözüme batıyor bu ara.. hafta sonu arkadaşımla alışverişe çıktım ben S-M beden bakıyorum o XL zamanında ise tam tersiydik ve alışverişlerde gözüme sokardı S beden tişörtünü
Bu sene çok gaza geldim ablamın sözleri üzerine. Ablam bir ürünle tam 20 kilo verdi. Kilo verdikce benim kilom sürekli dilene dolandı. Eşim İzin vermedi ürün kullanmama sağlık açısından sağlıklı bulmadığını söyledi bende kullancAm diye diretmedim zaten.
O kilo verdiğinde ben hamile kaldigimi öğrenmiştim. Bana şimdi artık habire şisersin dedi tabi ben o sozden sonra hamilelik boyunca kilo almamaya gayret ettim 70le hamile kaldım 72 ile doğuma gittim. Şimdi onun verdiği kilodayim.
Isin garip yanı kilo verdikten sonra ablamda hamile kaldigini öğrendi tamamen kaza ile çünkü aldırmayı düşündü çok. Hamilelik boyunca aldigi kilo 30u geçti.
Şimdi bende kendi çabam ile zayıflamak istiyorum hani bir ürün kullanmadan başardım hesabi
baktım ne kadar ödedin .Canm çember kesin al çok ucuz ve etkili kesinlikle tavsiye ederim çemberi
G5 de internetten bir bak istersen videoları filan var titreşimli alet ile sert bir masaj kan dolajimini hizlandiriyor cilt goruntusunu guzelkestiriyo selilute filan iyi canm ben de hep spor yapan biri olduğum için bende oyleyim ablam da bana diyo kız incecik kızlarn bacaklarnda bile senden daha fazla selulit oluyo sende nerdeyse sıfır diye ama bende senin gibi komple sıfıra indirmeye ugrasiyorum G5 i ekledigim zaman direk sıfır olmuştu işte
dünün telafisini nasıl yapacaksındaha önce gitmiştim diyetisyene
onun ışığında kendime göre düzenliyorum
hadi bakalım65 tane squat yapıldı toplam 120 yaparım diye düşünüyorum
getirmediğine emin misin
şimdi beni bu laflar gaza getirir mi
tabi ki HAYIR
Ya insan zayıflayınca bi özgüven geliyor sanırım ablan kadar gaddar değilim ama (hamile birine habire şişersin lafına istinaden söylüyorum) kilolular benimde gözüme batıyor bu ara.. hafta sonu arkadaşımla alışverişe çıktım ben S-M beden bakıyorum o XL zamanında ise tam tersiydik ve alışverişlerde gözüme sokardı S beden tişörtünü.. peki ben ne mi yaptım tabi ki intikamımı aldım (onun aldığı kilo hamilelik kilosu felan değildi bu arada ) , umarım senin gibi gaza gelirde verir kilolarını
ayrıca ilaçla kilo veren birinin hamileliğinde 30 kilo almasına şaşmadım zaten inşallah bundan sonra sağlıklı kilo vermeye çalışır
sen hamilelikte 2 kilo almayı başarmışın bu vereceğin çocuk oyuncağı senin için (gerçi bende 6 kilo almıştım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?