Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Jumping jack yapayım o zaman .
Benim karnım çatlayacak gibi göğüsler de oldu biraz kilo vermekten oldu hep almaktan değil ama yanlış anlaşılmasın
Ya bende o konuda şanslydım okadar keç kez kilo alıp vermeme rahmen hiçbir yerimde tek çatlağim olmadi ama halilelikde son 9. Ay karın artık daha fazla dayanamadı ve çatladı herzaman tek bir sivilce bile cikarmamis pűrűssűz cildi olan ben aahhh aahhh şimdi soyunup giyinirken karnımı gőrűnce psikolojim alt üst oluyor şu çatlaklara bir çőzűm var diyim yaaaa

bi an kendimi sert kayaya çarpmış gibi hissettim
hırsımı yok ettin
o nasıl bi özgüvendi öle

Bu sene çok gaza geldim ablamın sözleri üzerine. Ablam bir ürünle tam 20 kilo verdi. Kilo verdikce benim kilom sürekli dilene dolandı. Eşim İzin vermedi ürün kullanmama sağlık açısından sağlıklı bulmadığını söyledi bende kullancAm diye diretmedim zaten.

O kilo verdiğinde ben hamile kaldigimi öğrenmiştim. Bana şimdi artık habire şisersin dedi tabi ben o sozden sonra hamilelik boyunca kilo almamaya gayret ettim 70le hamile kaldım 72 ile doğuma gittim. Şimdi onun verdiği kilodayim.

Isin garip yanı kilo verdikten sonra ablamda hamile kaldigini öğrendi tamamen kaza ile çünkü aldırmayı düşündü çok. Hamilelik boyunca aldigi kilo 30u geçti.

Şimdi bende kendi çabam ile zayıflamak istiyorum hani bir ürün kullanmadan başardım hesabi

1 dilim pizza (130 g) : 240 kalori
1 porsiyon pizza (800 g) : 1470 kalori
1 dilim dominos pizza : 220 kalori
Ev yapımı karışık pizza : 330 kalori
1 dilim Fit pizza : 152 kalori
1 dilim sebzeli pizza : 95 kalori bugün bende kalori cetveli görevi yapiyorum

kantron yağı dediler ama ara ara kullanıyorum faydsını görmedim hindistan cevizi yağı güzel nemlendiriyor onu deneyebilirsin

Canm çember kesin al çok ucuz ve etkili kesinlikle tavsiye ederim çemberi
G5 de internetten bir bak istersen videoları filan var titreşimli alet ile sert bir masaj kan dolajimini hizlandiriyor cilt goruntusunu guzelkestiriyo selilute filan iyi canm ben de hep spor yapan biri olduğum için bende oyleyim ablam da bana diyo kız incecik kızlarn bacaklarnda bile senden daha fazla selulit oluyo sende nerdeyse sıfır diye ama bende senin gibi komple sıfıra indirmeye ugrasiyorum G5 i ekledigim zaman direk sıfır olmuştu işte

daha önce gitmiştim diyetisyene
onun ışığında kendime göre düzenliyorum

çember bildiğimiz çemberse ben çeviremiyorum cnm ya squatla biraz iç kısımlarda erimeye başladı

Tebrikler doğru karar
Canımsın çatladıktan sonra yapacak bişey yok diyorlar. Ben 3 hamilelik geçirdim 102,5 kiloydum Doğuma giderken kâbus gibi. Ama çatlamadım biraz cilt yapısıyla ilgili sanırım.
Lazerle hafifletilebiliyormuş ama tamamen kaybolmuyormuş. Bizim takımda biri vardı sanki yaptıran. Kesin çözüm mini karın germe operasyonları.
Çok takılma düzeltmek için yöntemleri araştır, iyi bir kliniğe git. Olmadı hiç kafana takma senin nazar boncuğun olsun.

Kızlar çember dediğiniz nedir “HULAHOP” mu? Ben onu çeviremiyorum beliniz kalçanız Harika şekillenir

çember bildiğimiz çemberse ben çeviremiyorum cnm ya squatla biraz iç kısımlarda erimeye başladı
Yok kız o diil mini plates çemberi bu bunun içine girersen sıkışır kalırsın bu sıkmaķ için canm iki bacak arasına sokup sıkıp bırakıyosun sıkıp bırakıyosun yada kolları uzatp iki avuç içine koyup sıkıyosun alt kol gőgűs için vs. Çok yeri çalştra biliyosun cesitli hareketlerle istersen nette videolari var plates çemberiyle iç bacak çalıştırma yazıp bakabilirsin

Lazeri düsünüyorum hani direk ciddi ciddi fark yaşadm diyen olsa direk lazer yaptırıcam yani

Bunu deneyebilirim hem benim kemik erimesi egzersizlerime benziyor
HULAHOP sandıydım

Kızlar günaydın nasılsınız ... ben şimdi kızımı uyuttum Pazar’a gidicem Pazar’dan gelip markete gidicem.. yoğun koşturmalı bi gün beni bekliyor.... benim bi ara zayıflama kemerim vardı kullandım çok da faydasını gördüm ... ama şu anda bozuk acaba yenisini mi alsam yaaa bilemedim ben bi araştırayım bakalım ya da yakın zamanda alanlar var. Mı kızlar

tugba korkma gir kız yarışa vercez bu kıloları

şimdi beni bu laflar gaza getirir mi
tabi ki HAYIR
Ya insan zayıflayınca bi özgüven geliyor sanırım ablan kadar gaddar değilim ama (hamile birine habire şişersin lafına istinaden söylüyorum) kilolular benimde gözüme batıyor bu ara.. hafta sonu arkadaşımla alışverişe çıktım ben S-M beden bakıyorum o XL zamanında ise tam tersiydik ve alışverişlerde gözüme sokardı S beden tişörtünü .. peki ben ne mi yaptım tabi ki intikamımı aldım (onun aldığı kilo hamilelik kilosu felan değildi bu arada ) , umarım senin gibi gaza gelirde verir kilolarını
ayrıca ilaçla kilo veren birinin hamileliğinde 30 kilo almasına şaşmadım zaten inşallah bundan sonra sağlıklı kilo vermeye çalışır
sen hamilelikte 2 kilo almayı başarmışın bu vereceğin çocuk oyuncağı senin için (gerçi bende 6 kilo almıştım )

baktım ne kadar ödedin .
alayım olmazsa bir çemberim bir matım eksik ikisi tam olsun bari .
benim bacaklar yamuk yumuk ya hiç seksi değil
daha önce gitmiştim diyetisyene
onun ışığında kendime göre düzenliyorum
dünün telafisini nasıl yapacaksın
65 tane squat yapıldı toplam 120 yaparım diye düşünüyorum
hadi bakalım

getirmediğine emin misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…