Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sabah iki kaysi ustune su
Kahvalti 1 simit

Ara yesilcay

Oglen 1 kase cacik pul biberli

Ara 1 muz ve yesilcay

Aksam
Pirasa yemegi
Yogurt ve salata
Sen persembeleri ozellikle tutamiyosun kendini o simit olmamis yaptigim diyette oglen simit ayran vardi yedim ama bence sabaha vermemis olacam pisman oldum

Sen persembeleri ozellikle tutamiyosun kendini o simit olmamis yaptigim diyette oglen simit ayran vardi yedim ama bence sabaha vermemis olacam pisman oldum
Valla cnm kahvalti gituremedim sut de yoktu yedim acliktan ama oglen sadece cacik aksam da pirasa dengelemez mi ekmekk yok baska karbonhidrat yok moralimi bozma sabah eksi bekliyorum

Valla cnm kahvalti gituremedim sut de yoktu yedim acliktan ama oglen sadece cacik aksam da pirasa dengelemez mi ekmekk yok baska karbonhidrat yok moralimi bozma sabah eksi bekliyorum
Moral bozmak yok sporlada dengelemisin sporunu cok begendim yapmaya niyetim yoktu aslinda iyi ki bakmisim buraya

Ya bizim eşimi isten cikardilar sıkıntıdayiz bi ara birazda onun strssiyle yiyorum galiba esimde evde cunku
Yaaaa üzüldüm canım neden çıkardılar ki .. inşallah bebeğin şansına daha güzel bir iş bulur... ben stresliysen hiç yemek yiyemem... ben diyete başlayınca eşime diyorum kavga etmemiz lazım ki yemek yemiyeyim

Bilmiyorum ipli daha zor gubi ama 1000 nasil olursa olsun cok iyi bi rakam
Evet ipli biraz daha zor gibi @Bir garip kızzz sen ipli mi atılıyorsun ipsiz mi
Ben ilk defa bugün başladım ipsiz atılıyorum inşallah hergün extra 1000 tane yapmak istiyorum... bugün gündüz evde yoktum o yüzden Leslie yapamadım

O da ipsiz atliyodu gecen yil sen devam et cardio da ziplatip durdu bugun zuplamak faydali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…