Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

blonde ambition önceki mesajlara bakamadım henüz. Doktora gittin mi herşey yolunda mı
Canm benim gittim evet yazdm ultrasonlarn hepai temiz çıktı hatta bir kaç yıl őnce koltuk altımda çıkmış olup zararsız gőrűnen bezede yok olmuş çok şaşırdım ve çok sevindim boyunda gőğűste temiz herşey normal sonrasında da kadın hstl. Çıktm canm onunda şimdi haberini veriyim oda normal bazılarnın az sűrer bunda bir sorun yok başka şikayet yasiyormusun ki sen dedi yoo dedim ee ozman daha iyi daha ne dedi yinede muaynede edelim onada ultrasino girdim bugűn ultrasona girmeyen yerim kalmadı boyundan başladk aşşağı doğru indik akşama kadar yumurtalık vs. O bu hertaraf temiz herşey normal dedi oda çok şűkűr aklımda ne varsa hepaine baktrmış oldm hersey temiz birde telefonları değiştircekdik ca akşam űstűde eşimle buluşup telefon almaya gittik onuda halledik ikimizde yeniledik telleri iyi oldu lazmdı çocuk annemde olunca rahat rahat bakar alırz dedik birazda gezdk vs. Artk yarn alıcam benim kızı zaten bugün ananede uyusun

Canım sen bir ay önce mı başladın kilo vermeye.

Iyiyim kuzum sagolasn sen nasilsin ? O da iyi keyfi yerinde gibi bugun takiliyoruz iste
Bende iyiyim canım diyet ve spor yapmaya çalışıyorum nacizane:)

Simdi basliyorum canim dun sporumu yazamadim zaten toptan yazarim
Hadi bakalım yoksa gerideyiz :)

Luluuu94 cnm sen ipli mi atladın puanlama farklı oluyorda ipli ile ipsiz arasındaki
İpli canım benimki

Çok sevindim canım sağlık harika birşey maşallah diyelim o zaman.
Evt canm ya kuş gibi oldum insanın arada hastaneye godip anlaması lazım ne kadar boş şeyler için kendini űzűp bazen boşyere stres yaptığını sağlık kadar kıymetli hiçbir şey yok

Kahvaltı : 2dilim tmbgdy arasına peynir dometesli tost

Ara: 200ml sűt

Őğlen: 1adana kőfte,yayık ayran,salata

Akşam: mercimek çorbası,limonlu marul,4kaşık yoğurt,2adet yaprak sarması

Dışarda suyu takip edemedim ama elimden geldiğince sağlıklı ve dengeli beslenmeye çalıştm fuull ev dışında geçen bir gűnű iyi kapattğmı dusunuyorm kızlar şimdi kız evde yokken eşimde uyuyunca koşu bandına çıktm yűrűyorum bitince sporumuda yazıcam

Çok güzel menü afiyet olsun bol eksi getirsin
Domatessin sen daha çok yap

Çok güzel menü afiyet olsun bol eksi getirsin
Domatessin sen daha çok yap
Dűn 250puanlık yapmıstm ama bugun hastaneden dolayi yapamam diyordum canm ama takimdaki hırs bana bu saatte spor yaptırttı yűrűyűşű bitirdim bisiklete geçtim aayy bu yarış çok iyi oldu ben ne kadar spor düşkünü olursam olayım bu saatte asla yapmazdım ama yarışma sağolsun

Sorma ya geçen sene UMEYYE vardı gecenin bir vakti 5000 ip atlamistim yenilecez diye

Çok şükür canım herşeyin iyi olmasına sevindim.
Telefonlarınız hayırlı olsun iyi haberler getirsin inşallah
Ben yatiyorim kizlar uykumu alayim iyi geceler herkese bol eksiler
Kız sen o saatte mi uyuyorsun
Biz çoluk çocuk gürültü patırtı derken daha yeni nefes aldık valla kıskandım seni en çokta sabah uyuyanları kıskanıyorum
Afiyet olsun canım menü süper
Arada hiç kaçamak yok tebrik ederim ben dışarıdaysam hele alışveriş avm turu vs. Durumlarında bol kalorili kahveler ve tatlılara yenik düşüyorum.
Sporunuda tebrik ederim bol eksiler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…