- 15 Mart 2017
- 679
- 1.626
- 113
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #297.741
Amaan yanlis yazmisim 95.5Diyeti brakmadim kuzum cocuklarimnhasta ve buraya yazarkem cok ihmal ediyorum insallah yaza tekrar katilirim.diye umuyrm.bu sabah 96.5 gekdim cok sukur devam ediyorum yani
Cnim suan cok kotuyuz hepimiz sabaha kadar uuku yok aksam esim ggelmce 1 saatbuyuyrm ates dis ishal kusma surekli canasr yikayip asiyrm oyle bir durundayim ki vucudum iflas edecek yakinda diyeti brakmadim zaten yycek vaktim de olmuyr izin de alabilitim belki oluyorsacnm sen bilirsin ama günde 5 mesaj yaz gruptan çıkma çıkarsan diyet yapamazsın zor olur yani ya diyetisyene git ya da burda azayıfla çocuklarını da ihmal etmezsin
grup için değil daha cok senin için söyledim tabiki sen nasıl rahat edeceksen öyle olsun sen bilrisin çok geçmiş olsun bu aradaCnim suan cok kotuyuz hepimiz sabaha kadar uuku yok aksam esim ggelmce 1 saatbuyuyrm ates dis ishal kusma surekli canasr yikayip asiyrm oyle bir durundayim ki vucudum iflas edecek yakinda diyeti brakmadim zaten yycek vaktim de olmuyr izin de alabilitim belki oluyorsa
cnm bi de başlangıç ve güncelleri yazsanGünaydın kızlar
Sanırım duraklama dönemin bitti
Geçen hafta 77.4
Bu hafta 74.8
Fark 2.6 Eki Görüntüle 2223818
kızlar bugünde çok yoğunum akşam sanırım tüm bildirimlerinizi okuyabilecem bugünden sonra eski düzen hep burdayım
Canım listede olduğun İçin bildirim yapman iyi oldu takım zorda kalmasınDiyeti brakmadim kuzum cocuklarimnhasta ve buraya yazarkem cok ihmal ediyorum insallah yaza tekrar katilirim.diye umuyrm.bu sabah 96.5 gekdim cok sukur devam ediyorum yani
tebrik ederim canımIcimden bagirip sarki soylemek geliyor.
67.9 giden kilo 1.2
sanki bu hafta grup çok iyi gibi demi canımtebrik ederim canım
ooo süpersin canım63.00 çıktım cnm hedefim 62,9 du ama olsun bakalım artık haftalık 500 gr versem bile yeter diyorum
Evet şu an bildirimde bulunan kimse %1 in altına düşmemiş canımsanki bu hafta grup çok iyi gibi demi canım
63.00 çıktım cnm hedefim 62,9 du ama olsun bakalım artık haftalık 500 gr versem bile yeter diyorum
Günaydın kızlar
Sanırım duraklama dönemin bitti
Geçen hafta 77.4
Bu hafta 74.8
Fark 2.6 Eki Görüntüle 2223818
Diyeti brakmadim kuzum cocuklarimnhasta ve buraya yazarkem cok ihmal ediyorum insallah yaza tekrar katilirim.diye umuyrm.bu sabah 96.5 gekdim cok sukur devam ediyorum yani
Icimden bagirip sarki soylemek geliyor.
67.9 giden kilo 1.2
valla sanki daha çok vermiştim gibi hissetmiştim ama düşünüce yeterli yavaş yavaş kalıcı gitsin sen naptınooo süpersin canımsenin kilonu öğrenmek için girdim
ideal olan o aslında haftada 500 g
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?