- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #298.201
Canm eğer gobeginde inme hatta girmedgn pantolana girip daralma olmasina ragmen + geldiysen bu direk kas yaptgn anlamına gelir canmcnm 500 gr artıdayım ev yapımı kendimiz yaptık iki gün çok güzel tuvalete çıktım göbeğim indi geçen hafta sıkan pantolnum bugün çok rahat ama tartıyı bilmiyorum magnezyuma başladım bgn bakalım bide haftasonu kaçamağı yapmadım cuma mısır yedim cok az haftasonu iki öğün bilemedim neden böyle dün +200 dü bgn 300 daha eklenmiş +500
bence de ama ben tartıya da taktım kafayı eksi çıkmak istiyorum o nasıl olacakCanm eğer gobeginde inme hatta girmedgn pantolana girip daralma olmasina ragmen + geldiysen bu direk kas yaptgn anlamına gelir canmkasın artmsdr canm şalgamdan ődem olacağını sanmam cunki bende dun salgam ictim ve salatamda ayrica turplu mor lahanali filan tam meysim saltaydi ben de onlari aksam tukettim ama dün sabah ki kilom ile bu sabah aynı cıktm hatta ben onceki gün yoğurt ağırlıklı yedim ama dün menüm dolu dolu idi acaba ondan direk ben fazlamı cikardm ama olmadi canm bak ben gecen yil diyetisyende cucut analiz cihazina giriyodum ve hep kas yapmış cıkıyodum canm kesin sende kas yaptn.
Ben karataydan o kadar sıkılmıştım ki bir ara tamamen biraktim ara öğünlü beslendim vegan tarzıydı ama şu an yumurtayi ve peyniri özlediğim için geri karataya döndüm ama yinede tam değil arada sabahları yulaf yiyiyorum ve ara öğünde yapiyorum mesela bir meyve yanında badem fındık tuketiyorum yoksa karatay sıkıyor canım beni karışık yani beslenmemCanm bende karatay yaparken őyle oluyordum biliyorsun ve illada kaçamak yapardım benim bűnyeme kesinlikle Akdeniz mutfağı uygun hem canm hiçbirşey çekmiyor hemde hep tokum az az sık sık yiyorum canm ondan canm yoksa karataydaki gibi 2 őğűn olsa akşam o açlıkla saldırırdım ama boyle olunca gőzű hiç dőnműyor insanın canm istersen sende ara őğűnler ekleyerek devam et hem metobolizman hızlanır
şöyle günlük ev içinde olan adımları saymak haksızlık evet .Ya bu adım saymanın yarısmada olması haksızlık diil mibiz saymıyoruz adimlari
bende tartıda veremiyorum ama sıkılaştım sertleşti karnım ve bacağımbence de ama ben tartıya da taktım kafayı eksi çıkmak istiyorum o nasıl olacak
neyse aynen devam belki de birden inecem bırakymayıncabende tartıda veremiyorum ama sıkılaştım sertleşti karnım ve bacağım
kesinlikle .neyse aynen devam belki de birden inecem bırakymayınca
Her sefefinde okadar yuksek kas yapmassın zaten canm bu hafat velirgin kendini gostermistir o ama őbű haftalar dűşűş de olur hatta bu cumaya kadar da dűşűş olur merak etmebence de ama ben tartıya da taktım kafayı eksi çıkmak istiyorum o nasıl olacak
Aynen öyle haklısın valla bacaklarım şimdiden hoşuma gitmeye başladı o selulit mi desem böyle iç kısımlarda buruşma gibiydi şimdi canlandı o bıle iyi bişeyHer sefefinde okadar yuksek kas yapmassın zaten canm bu hafat velirgin kendini gostermistir o ama őbű haftalar dűşűş de olur hatta bu cumaya kadar da dűşűş olur merak etmediğer normal haftalarda mesala bende şőyle oluyodu tartida 300grm vermis cikiyordum ama gidip olcdurnce diyolardi ki aslinda 500grm yağ yakmişsın ama 200 grm da kas kűtleni arttırmışsın ondan normal tartida 300gitmis gibi gorunuyor diyordu diyetyen canm aslında bu şekilde olması hedefe varınca çok gűzel bir vucuda kavuşmanı sağlycak hemde sağlk için kas kutlesini arttrmak cok onemli ve basarması zor canm
Tamam tatlmBen karataydan o kadar sıkılmıştım ki bir ara tamamen biraktim ara öğünlü beslendim vegan tarzıydı ama şu an yumurtayi ve peyniri özlediğim için geri karataya döndüm ama yinede tam değil arada sabahları yulaf yiyiyorum ve ara öğünde yapiyorum mesela bir meyve yanında badem fındık tuketiyorum yoksa karatay sıkıyor canım beni karışık yani beslenmem
tmm hemen okuyorumTamam tatlmbir de Akdeniz diyetini biraz araştrsana canm en azından bir bak bir iki oku tavsiye ediyorum
öğlenleri iş yerimde yiyorum o biraz sıkıntı lur gibi bu diyette yoksa akşamalrı genelde sebze yiyoruz kahvaltı da burda yazan gibi sabah yarım avakoda ve melemen yedim meselaTamam tatlmbir de Akdeniz diyetini biraz araştrsana canm en azından bir bak bir iki oku tavsiye ediyorum
Canm kesinlikle işte o yağlanma bak ben de onu sormustum demistim ben cok spor yapyrm on ve arka bacakda hiç selulit yok sadece iç bacakda var diye onlarda demisti cunki o selulit diil iç kısımdaki yağ dediler yağlanma olan ywr oyle oluyomus o yağlanma giddikce sıkılasp gergin bir goruntu oluyor benimde orda ciddi fark oldu o dalgalanma yumusama baya azladi ic kisimda direk fark ediyorum ama mesal bacaklarimin arkası taş gibi gepgergin çok hoşuma gidiyor düşünüyorum iç kısımda o hale gelirse harika olurAynen öyle haklısın valla bacaklarım şimdiden hoşuma gitmeye başladı o selulit mi desem böyle iç kısımlarda buruşma gibiydi şimdi canlandı o bıle iyi bişey
inşallah cnm zaten bırakmıycam sporu diyeti de artık böyle devam ya aslında maddi olarak zorlamasa giderdim diyetisyene hiç olmazsa ölçüm yapılırdıCanm kesinlikle işte o yağlanma bak ben de onu sormustum demistim ben cok spor yapyrm on ve arka bacakda hiç selulit yok sadece iç bacakda var diye onlarda demisti cunki o selulit diil iç kısımdaki yağ dediler yağlanma olan ywr oyle oluyomus o yağlanma giddikce sıkılasp gergin bir goruntu oluyor benimde orda ciddi fark oldu o dalgalanma yumusama baya azladi ic kisimda direk fark ediyorum ama mesal bacaklarimin arkası taş gibi gepgergin çok hoşuma gidiyor düşünüyorum iç kısımda o hale gelirse harika olurcanm spor yapmasak diyetle o goruntu imkansiz yani suan 10kilo daha aşşağıda olsak bile bu kadar mutlu etmez yavaş olsun gűzel olsun Ne demisler çok giden kasdan az giden yağdan
Ay sen bizim takımdaymıssın zatenşöyle günlük ev içinde olan adımları saymak haksızlık evet .
mesela cumartesi ve çarşmba günü yürüyüş yaptım. biri daha vardı dışarı çıkıyordu yürüyüş için . bugünde yapacam spor günüm erken çıkıcam yolumu uzatarak yürücem dolmuşa binecem 1 durak erken inip yine yürüyecem çıkışta yine yürücem özellikle kalori yakmak için
Aslında seninkide direk akdeni diyetine uyuyor ozmanöğlenleri iş yerimde yiyorum o biraz sıkıntı lur gibi bu diyette yoksa akşamalrı genelde sebze yiyoruz kahvaltı da burda yazan gibi sabah yarım avakoda ve melemen yedim mesela
Her seferinde hepsini yazıyorum ki bana motivasyon olsun bak neler yapıyorum diyebol su iç 2 gün akşam çorba salata gibi şeyler tüket inersin birde spor yapıyoruz tartıya yansımayabilir kas oranı artıyor çünkü ?
kuzum hemen söyle yazayım .
bir de kilo bildiriminde sadece cuma günü ve bugün kü kilonu yazman yeterli - 200 gayet güzel cnım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?