- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #298.221
Evet canım haksızlıkYa bu adım saymanın yarısmada olması haksızlık diil mibiz saymıyoruz adimlari
aynen cnm ben de alkali okumuştum biraz onda da asitleri dengelemek için sebzelerle sebze suyu falan yazıyordu ama bi türlü sebze suyu hazırlamadım anca yeşil yemeye çalışıyorumAslında seninkide direk akdeni diyetine uyuyor ozman
ikisinede katılıyorum çok doğruEvet canım haksızlık
Hem spordan hem yaptığı sporda attığı adımdan puan alan, günlük zorunlu ihtiyaçları adımsayarla puana çeviren spor listesinden diskalifiye edilsin çok yanlış
Ama herkes adımsayarla günlük tespit yapıp arttırmak İçin çaba gösterse süper olur
Bencede yoksa bende iyi adım atiyorum evin içinde bir o yana bir bu yana çıkamıyorum ki yürümeye annem evde yardım ediyor ama yaşlı iki dk çocuğu tutsa hemen sesleniyor elif gel oğlanı al diye bırakıp gidemiyorumEvet canım haksızlık
Hem spordan hem yaptığı sporda attığı adımdan puan alan, günlük zorunlu ihtiyaçları adımsayarla puana çeviren spor listesinden diskalifiye edilsin çok yanlış
Ama herkes adımsayarla günlük tespit yapıp arttırmak İçin çaba gösterse süper olur
hahahahahahaikisinede katılıyorum çok doğruyaa kaptancım bu arada sen okadr çocukla yorgun düşeceksin yazık bir kaç gün dinlensen spor yapmasan diyorum karşı takimdaym diye diil yani yanlş anlama seni düşündügm için
Canm hic bisey yapmaya vakit bulamiyormusun peki bak yenilicez kizBencede yoksa bende iyi adım atiyorum evin içinde bir o yana bir bu yana çıkamıyorum ki yürümeye annem evde yardım ediyor ama yaşlı iki dk çocuğu tutsa hemen sesleniyor elif gel oğlanı al diye bırakıp gidemiyorum
Canım tamam uaz ama 1 cı sayfada bolgeser hareketın puanı yok yıne bakdım düzenleme olmamış yıne aynı sporların puanı yazıyorMilana firuze sprouna 100 yazıyorum ama 1.sayfada puanlama yazıyor ona göre hesaplaman lazım bölgesel olarak çalışmışsın ona göre hesap edersin
Yapıyorum canım eliptik yapıyorum yer hareketleri yada sandalyeye dayanarak yemek yaparken bile spor yapıyorum merak etme yürüyüş yapamıyorum sadece mesela az önce mutfakta yemek yaparken ocağa tutundum yaptım hareketlerimi gün içinde hep böyle yapacagimCanm hic bisey yapmaya vakit bulamiyormusun peki bak yenilicez kizsende bizdensin bak domatessin bizim takimi canlandiralim azcık canm sende yap birşeyler
Hosbuldum kaptanım tamam katılmak isterimmagickk hoş geldin canım .
çarşamba günü spor listesini yenileyecem katılmak istermisin puanlama sistemi ile gidiyoruz .
ayrıca pazartesi günleri kilo kontrol günümüz
Eee listede senin puanlarin yok canm 4gündür yaptigin sporlarin puanlarini hesaplayip yazYapıyorum canım eliptik yapıyorum yer hareketleri yada sandalyeye dayanarak yemek yaparken bile spor yapıyorum merak etme yürüyüş yapamıyorum sadece mesela az önce mutfakta yemek yaparken ocağa tutundum yaptım hareketlerimi gün içinde hep böyle yapacagim
Onu hiç duymadim canım sen en son kalori hesabi yapıyordun ama bıraktın heralde dediğin diyeti araştırayımTamam tatlmbir de Akdeniz diyetini biraz araştrsana canm en azından bir bak bir iki oku tavsiye ediyorum
Canm kalorimi hesaplıyrm gene o ayrıOnu hiç duymadim canım sen en son kalori hesabi yapıyordun ama bıraktın heralde dediğin diyeti araştırayım
Yaa hımm anladım canim kalori hesabi kafami karistiriyor cok eskiden denemistim az sürdü neler denemedimkiCanm kalorimi hesaplıyrm gene o ayrıama menűyü akdeniz diyetinde yiyorum
DOĞRU DİYORSUN CANIM.Ay sen bizim takımdaymıssın zatenama gerçekten senin yaptgn şekil zaten doğru canm ama diğer tűrlű olmamalı yani ev içi yűrűyűp adım sayma yada markete gidip gelip vs. Yazılmasn onu herkes mecbur yapıyor ama çoğu yazmıyor ondan o sayılmamalı
VERİRSİN MERAK ETME SENİ YAKINDAN TAKİP EDİYORUM ZATEN LİSTEYE GİRECEKSİN GÜZEL BİR GİRİŞ YAPABİLİRSİNHer seferinde hepsini yazıyorum ki bana motivasyon olsun bak neler yapıyorum diyemart ayına az kaldi ise başlamadan önce 80lere gelmem lazım bu ara sanki biraz tembellik yapıyorum gibi
Canım tamam uaz ama 1 cı sayfada bolgeser hareketın puanı yok yıne bakdım düzenleme olmamış yıne aynı sporların puanı yazıyor
TOPLYIP SÖYLEYECEK CANIM BUGÜNEee listede senin puanlarin yok canm 4gündür yaptigin sporlarin puanlarini hesaplayip yazSchonerDuft a
Ben otomotiğe almism zaten istem dışı devam ediyorYaa hımm anladım canim kalori hesabi kafami karistiriyor cok eskiden denemistim az sürdü neler denemedimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?