Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ya bu adım saymanın yarısmada olması haksızlık diil mi biz saymıyoruz adimlari
Evet canım haksızlık
Hem spordan hem yaptığı sporda attığı adımdan puan alan, günlük zorunlu ihtiyaçları adımsayarla puana çeviren spor listesinden diskalifiye edilsin çok yanlış
Ama herkes adımsayarla günlük tespit yapıp arttırmak İçin çaba gösterse süper olur

ikisinede katılıyorum çok doğru yaa kaptancım bu arada sen okadr çocukla yorgun düşeceksin yazık bir kaç gün dinlensen spor yapmasan diyorum karşı takimdaym diye diil yani yanlş anlama seni düşündügm için

Bencede yoksa bende iyi adım atiyorum evin içinde bir o yana bir bu yana çıkamıyorum ki yürümeye annem evde yardım ediyor ama yaşlı iki dk çocuğu tutsa hemen sesleniyor elif gel oğlanı al diye bırakıp gidemiyorum

Canm hic bisey yapmaya vakit bulamiyormusun peki bak yenilicez kiz sende bizdensin bak domatessin bizim takimi canlandiralim azcık canm sende yap birşeyler

Bugünkü menümüz
2 bardak su
Iki gündür şişkinlik hissettiğim icin bugün sadece protein sütlerinden içtim
Arada 2 haşlanmış yumurta ve 6 marul
Öğlen(daha karar vermedim ama menemen yada mantar yaoabilirim) 1 dilim ekmek 1 kase yoğurt
Ara bir kase yoğurt 2 ceviz
Akşam 1 tabak zeytinyagli taze fasulye 1 kase yoğurt 1 dilim ekmek
Bitki çayı süt yapıcı çaylar içiyorum bolbol
Günlük 3 litre su

Milana firuze sprouna 100 yazıyorum ama 1.sayfada puanlama yazıyor ona göre hesaplaman lazım bölgesel olarak çalışmışsın ona göre hesap edersin
Canım tamam uaz ama 1 cı sayfada bolgeser hareketın puanı yok yıne bakdım düzenleme olmamış yıne aynı sporların puanı yazıyor

Canm hic bisey yapmaya vakit bulamiyormusun peki bak yenilicez kiz sende bizdensin bak domatessin bizim takimi canlandiralim azcık canm sende yap birşeyler
Yapıyorum canım eliptik yapıyorum yer hareketleri yada sandalyeye dayanarak yemek yaparken bile spor yapıyorum merak etme yürüyüş yapamıyorum sadece mesela az önce mutfakta yemek yaparken ocağa tutundum yaptım hareketlerimi gün içinde hep böyle yapacagim

Eee listede senin puanlarin yok canm 4gündür yaptigin sporlarin puanlarini hesaplayip yaz SchonerDuft a

DOĞRU DİYORSUN CANIM.
Her seferinde hepsini yazıyorum ki bana motivasyon olsun bak neler yapıyorum diye mart ayına az kaldi ise başlamadan önce 80lere gelmem lazım bu ara sanki biraz tembellik yapıyorum gibi
VERİRSİN MERAK ETME SENİ YAKINDAN TAKİP EDİYORUM ZATEN LİSTEYE GİRECEKSİN GÜZEL BİR GİRİŞ YAPABİLİRSİN
Kızlar dűn sabahdan ben yazmıştm ama bugün gene yazıyım -600gram
70.9
SchonerDuft
drdotty

69 A NE KALMIŞ 2 HAFTAYA SENİDE LİSTEYE ALIRIZ

Yaa hımm anladım canim kalori hesabi kafami karistiriyor cok eskiden denemistim az sürdü neler denemedimki
Ben otomotiğe almism zaten istem dışı devam ediyor hemen yerken 200grm balk 200kalori bu kahveye 100grm sűt eklemişdim 60kalori filan diye otomatikman beyin hesaplaıyor neyesem kendimi hesap yaparken buluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…