- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #298.241
Kaptancıımm soyleyin domateslere canlanalım kaybedicez yarışıTOPLYIP SÖYLEYECEK CANIM BUGÜN
Ben otomotiğe almism zaten istem dışı devam ediyorhemen yerken 200grm balk 200kalori bu kahveye 100grm sűt eklemişdim 60kalori filan diye otomatikman beyin hesaplaıyor neyesem kendimi hesap yaparken buluyorum
DOĞRU DİYORSUN CANIM.
VERİRSİN MERAK ETME SENİ YAKINDAN TAKİP EDİYORUM ZATEN LİSTEYE GİRECEKSİN GÜZEL BİR GİRİŞ YAPABİLİRSİN
69 A NE KALMIŞ 2 HAFTAYA SENİDE LİSTEYE ALIRIZ
o arkadaş devamsızlık yapıyor bugün ses vermezse takımdan çıkaracaz canım . bugün yarın fazlaca spor yapacam dorty tek başına götürdüKaptancıımm soyleyin domateslere canlanalım kaybedicez yarışıdur şikayetimi yapaym bizim domateslerden bir arkadas var hiç spor yapmamaş hayr yapmıycaksa yerine başkasını alaalım
masalın kilosu uygun mezuniyete en yakın o onu hrslandırarkadaşları hırslandırym ben ozman da 2 haftaya hemen birileri mezun olsun
işte kaderimin belirleneceği o anmasalın kilosu uygun mezuniyete en yakın o onu hrslandır
Yemek masasında hemen 20+30+110
Canm bir gűn kaçamak şeyler yedin listemi yazmiyim demistin ya onlar su tutmana sebep olmustur canm karbonhidrat yada seker iceren bir sey yiyince hemen vucut su tutuyor ama 2-3 gűn içinde o suyu atıyor canm merak etme dikkat li beslenirsen cumaya o ődem atılmış olurKızlar +400 ün yaaaaaaa
işte kaderimin belirleneceği o anmasal karşı takımda kendisi bir patates seçimi mi yapmam lazım kişisel menfaatimle domateslerin menfaati çakıştı onu spora teşfik edersem takımda şike olacak resmen kaderimi belirleyen seçimle burun burunaym
sen onun menülerine müdahale et
Tamam ozaman ben onu sporsuz da çok gűzel zayıflana bileceği konusunda bilgilendireyim
kız sen iyi yapanları topla diğerleri kalsanKaptancıımm soyleyin domateslere canlanalım kaybedicez yarışıdur şikayetimi yapaym bizim domateslerden bir arkadas var hiç spor yapmamaş hayr yapmıycaksa yerine başkasını alaalım
öhöhöhö biz de varız burda ama dorty gerçekten iyi yaptı bizde yapmayan cok haftaya adaletli dağılım yapalımo arkadaş devamsızlık yapıyor bugün ses vermezse takımdan çıkaracaz canım . bugün yarın fazlaca spor yapacam dorty tek başına götürdü
CUMA LİSTESİ VA ADAYLR OLARAK DAĞITTIMöhöhöhö biz de varız burda ama dorty gerçekten iyi yaptı bizde yapmayan cok haftaya adaletli dağılım yapalım
öhöhöhö biz de varız burda ama dorty gerçekten iyi yaptı bizde yapmayan cok haftaya adaletli dağılım yapalım
Hahaha desene yedekler asıllardan iyi çıktıCUMA LİSTESİ VA ADAYLR OLARAK DAĞITTIMBU HAFTA KURA ÇEKERİM :d
bizim kişi sayısı çok ya ortalama da düşüyor sen takımda olmalısınHahaha desene yedekler asıllardan iyi çıktıadaylarla listeye girmek için çok hırslı galiba
Canm birde benim bir fikrim var yakın kilolar eşit dağılsa nasl olur mesela 90-100 kilo civarı biri buraya biri oraya 60lı kilolarda 3kişi buraya 3kişi oraya 50li kilolarda biri buraya biri oraya gibi hem herkes karşi takiminda kendi ağırlığına yakın olanların nasl spor yapabildgni gőrűp kendini kıyaslar diye dusundum hem de cok adil olur 90 kilo birisi 50kilo birisinin sporunu yapamaz cunkiCUMA LİSTESİ VA ADAYLR OLARAK DAĞITTIMBU HAFTA KURA ÇEKERİM :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?