Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kaptancıımm soyleyin domateslere canlanalım kaybedicez yarışı dur şikayetimi yapaym bizim domateslerden bir arkadas var hiç spor yapmamaş hayr yapmıycaksa yerine başkasını alaalım
o arkadaş devamsızlık yapıyor bugün ses vermezse takımdan çıkaracaz canım . bugün yarın fazlaca spor yapacam dorty tek başına götürdü

masalın kilosu uygun mezuniyete en yakın o onu hrslandır
işte kaderimin belirleneceği o an masal karşı takımda kendisi bir patates seçimi mi yapmam lazım kişisel menfaatimle domateslerin menfaati çakıştı onu spora teşfik edersem takımda şike olacak resmen kaderimi belirleyen seçimle burun burunaym

Kızlar +400 ün yaaaaaaa
Canm bir gűn kaçamak şeyler yedin listemi yazmiyim demistin ya onlar su tutmana sebep olmustur canm karbonhidrat yada seker iceren bir sey yiyince hemen vucut su tutuyor ama 2-3 gűn içinde o suyu atıyor canm merak etme dikkat li beslenirsen cumaya o ődem atılmış olur

sen onun menülerine müdahale et

Kaptancıımm soyleyin domateslere canlanalım kaybedicez yarışı dur şikayetimi yapaym bizim domateslerden bir arkadas var hiç spor yapmamaş hayr yapmıycaksa yerine başkasını alaalım
kız sen iyi yapanları topla diğerleri kalsan zaten kazanacaksınız belli oldu

o arkadaş devamsızlık yapıyor bugün ses vermezse takımdan çıkaracaz canım . bugün yarın fazlaca spor yapacam dorty tek başına götürdü
öhöhöhö biz de varız burda ama dorty gerçekten iyi yaptı bizde yapmayan cok haftaya adaletli dağılım yapalım

CUMA LİSTESİ VA ADAYLR OLARAK DAĞITTIM BU HAFTA KURA ÇEKERİM :d
Canm birde benim bir fikrim var yakın kilolar eşit dağılsa nasl olur mesela 90-100 kilo civarı biri buraya biri oraya 60lı kilolarda 3kişi buraya 3kişi oraya 50li kilolarda biri buraya biri oraya gibi hem herkes karşi takiminda kendi ağırlığına yakın olanların nasl spor yapabildgni gőrűp kendini kıyaslar diye dusundum hem de cok adil olur 90 kilo birisi 50kilo birisinin sporunu yapamaz cunki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…