- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #298.261
iyi fikirCanm birde benim bir fikrim var yakın kilolar eşit dağılsa nasl olur mesela 90-100 kilo civarı biri buraya biri oraya 60lı kilolarda 3kişi buraya 3kişi oraya 50li kilolarda biri buraya biri oraya gibi hem herkes karşi takiminda kendi ağırlığına yakın olanların nasl spor yapabildgni gőrűp kendini kıyaslar diye dusundum hem de cok adil olur 90 kilo birisi 50kilo birisinin sporunu yapamaz cunki
Canımmmm ne kadarda düşüncelisinikisinede katılıyorum çok doğruyaa kaptancım bu arada sen okadr çocukla yorgun düşeceksin yazık bir kaç gün dinlensen spor yapmasan diyorum karşı takimdaym diye diil yani yanlş anlama seni düşündügm için
Canım çocuk bakmakta, sorumluluğunu almakta çok zor canım.Bencede yoksa bende iyi adım atiyorum evin içinde bir o yana bir bu yana çıkamıyorum ki yürümeye annem evde yardım ediyor ama yaşlı iki dk çocuğu tutsa hemen sesleniyor elif gel oğlanı al diye bırakıp gidemiyorum
BU SEFER DE KİLOSU ÇOK OLANIN MORALİ BOZULUR MU ACABA ? YAPACAKLARI SPOR DAN AZ PUAN ALACAKLAR . BUNU DÜŞÜNELİM BAKALIM ?Canm birde benim bir fikrim var yakın kilolar eşit dağılsa nasl olur mesela 90-100 kilo civarı biri buraya biri oraya 60lı kilolarda 3kişi buraya 3kişi oraya 50li kilolarda biri buraya biri oraya gibi hem herkes karşi takiminda kendi ağırlığına yakın olanların nasl spor yapabildgni gőrűp kendini kıyaslar diye dusundum hem de cok adil olur 90 kilo birisi 50kilo birisinin sporunu yapamaz cunki
ELİNE SAĞLIK CANIMCIM
Ayy çok komik bu gibi şeyler benimde başıma geliyorYemek masasında hemen 20+30+110bidakka kimse soru sormasn kafam karışıyor diyorm esimde alışms bu pazar onumdeki ekmek lokmasi tam aldi aaaa... bidakka sen hesap yapiyordun hesabin karismasin dur tam aldigim kadar lokmayi geri veriyorum diyor hahaa
Aaaaa ben de aynı takdiği yapıyorum bilerek hiç bir şey almıyorum hırslanp biran once vermeye iyice hevesleniyim diye dőrt gőzle mağazalara gitmeyi bekliyorumCanımmmm ne kadarda düşüncelisin
Evde yaptığım sporun amacı çocukları yorup, uyutmak.
Yüzmeye de aslında faaliyet olsun diye gidiyorumbiraz çocuklardan uzaklaşayım, havam değişsin diye.
Ama 2 ay sonra 65 kiloya geldiğimde hergün alışverişe gideceğim çünkü hiçbişeyimmmm yooook (şükürler olsun hiçbişeyim yok giyecek mağazalar beni beklesin, esnafın yüzü gülsün)
Canım çocuk bakmakta, sorumluluğunu almakta çok zor canım.
Farkettim merak etme bu akşam hepsini hesaplayıp yazacağım bi de benim listeden cumartesi akşam haberim oldu ondan da böyle birazEee listede senin puanlarin yok canm 4gündür yaptigin sporlarin puanlarini hesaplayip yazSchonerDuft a
Anlamadm canm niye yapacakları spordan az alsinlar ki demek istedigim bir 90kilo domatesde bir 90kilo alan patatesde bir 80kilo alan domatesde bir 80 kilo alan patatesde gibi bir dağılm sadece yoks demwk istedigim şu grupdaki iki űç 90kilo varsa hepsi birden domatesde olup grupdaki iki űç kişi 50 kilo olanin hepsi birden patatesde olursa eşit dağılım olmuyor aynı yapamazlar diye karısk dağilsin demek istedim ben tabi siz bilirsin bu sadece benim fikrimBU SEFER DE KİLOSU ÇOK OLANIN MORALİ BOZULUR MU ACABA ? YAPACAKLARI SPOR DAN AZ PUAN ALACAKLAR . BUNU DÜŞÜNELİM BAKALIM ?
ELİNE SAĞLIK CANIMCIM
Internette gördüğüm bir tarif var ama şahsen denemedim ben daha çok marketten zuber alıyorumKızlar pms dönemindeyim canim çok tatlı çekiyor bozmak istemiyorum yeni toparladim varmi saglikli tarifleriniz
Oooo çok çekişmeli oldu bu
deneriz canım . ben seni yanlış anlamışım iş arasında okursam böyle olurAnlamadm canm niye yapacakları spordan az alsinlar ki demek istedigim bir 90kilo domatesde bir 90kilo alan patatesde bir 80kilo alan domatesde bir 80 kilo alan patatesde gibi bir dağılm sadece yoks demwk istedigim şu grupdaki iki űç 90kilo varsa hepsi birden domatesde olup grupdaki iki űç kişi 50 kilo olanin hepsi birden patatesde olursa eşit dağılım olmuyor aynı yapamazlar diye karısk dağilsin demek istedim ben tabi siz bilirsin bu sadece benim fikrim
Aaaayyyy harika tarifmiş bu ya tam benlik eğer tatlı krizi filan yaşarsam bunu denerimInternette gördüğüm bir tarif var ama şahsen denemedim ben daha çok marketten zuber alıyorum
1cb kakao
2yk tahin
2yk pekmez
4yk su karıştırıp stecle dolaba kaldır küplere kes 16 küp çıkıyormuş toplam 334 kacak 1 küp 21 kacak deneyen herkes memnun ben daha denemedim
hadi bakalım hrslanın azcıkOooo çok çekişmeli oldu budrdotty beni kesin zayıflatr onu gecmeye zorlanyrm bana hırs yaptrdı zaten bisikletin űzerinden yazıyorm ben 1 saattir
Sağol canım iyiyim,son hafta okul işleri çok aktif olamadim.
2 gündür çok kaçamak yaptım 1 gün değil ama napim yavaş yavaş gider yaaa. NapimCanm bir gűn kaçamak şeyler yedin listemi yazmiyim demistin ya onlar su tutmana sebep olmustur canm karbonhidrat yada seker iceren bir sey yiyince hemen vucut su tutuyor ama 2-3 gűn içinde o suyu atıyor canm merak etme dikkat li beslenirsen cumaya o ődem atılmış olur
hayıt otu tohumu kullansan ? biraz araştır istersenSağol canım iyiyim,son hafta okul işleri çok aktif olamadim.
Hafta sonu gidicez İstanbul'a bakalım aklımda bir kaç merkez daha var onlarla da görüşeyim sonra diger hafta adetli bakılır uygun olursa başlarım uygun olmasa da daha sonra,kesin konuşamıyorum yani her ay bir şey çıkıyor,ya kist ya yumurta azlığı bakalım önümüzdeki ay Allah kerim
Valla ben yüzmede 800-1000 kal yakıyorum ona göreOooo çok çekişmeli oldu budrdotty beni kesin zayıflatr onu gecmeye zorlanyrm bana hırs yaptrdı zaten bisikletin űzerinden yazıyorm ben 1 saattir
Canm sen zaten harika verdin bak ben bir ayda 2 kilo anca verdim canm benim 2-3 ayda verebilecegm kiloyu sen bir ay da verdin daha ne olsunKız
2 gündür çok kaçamak yaptım 1 gün değil ama napim yavaş yavaş gider yaaa. Napim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?