- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #298.301
Evt canm bir odayı spor odası yapmıstm ya sen unutmuşsn ooo oooSen spor salonu yapmışsın resmen canim ya
Cuma kapişmasındakı rakıbim sensin bu hafta.Kız
2 gündür çok kaçamak yaptım 1 gün değil ama napim yavaş yavaş gider yaaa. Napim
Sguata bende bu gün 4 gün oldu başlıyalı bacaklarımın agrısı hala gecmedi. Ne zaman alışıcam acaba.120 squatım yapıldı tekl seferde 50 ye çıkmayı basardım yavaş yavaş acılıyorum
Maşallah kuzum iradelisin16/8 i bir arada bende uyguluyordum canm gwrçi hala da uyuyor sayılırm cunki aksam erken kapatmaya calisyrm ve sabahda gec kahvalti yapiyorum yani hala gece rahat 16 saat açlik oluyor hatta ben uygularken daha çok 18 saat gece açlg yapyrm şuanda da 16 saat filan oluyor
1000 kalori mi yakıyorsun yüzmede
Tamam tatlım bana uyar hadi bakalımCUMA KAPIŞMASI
@Ocean VE @ELF_LR35 BU HAFTA İKİNİZ YARIŞIYORSUNUZ ?
tugbaFB VE @sena zeynep
@yellow girl VEdrdotty
@nihaaal VE @poncikbirgelincik
@Buki_89 VEmagickk
@Milana firuze VE @Kmsl Hnd
orkide1453 VE masal3487
CUMAYA KİM DAHA ÇOK KİLO VERECEK BAKALIM
Aynen canım bende onu düşünüyorum bi de sanki kilo verdiğimden kendimi rahatlamış hissediyorum sanki biraz gevşedim gibi ama YÖK Cuma’ya kadar 67 olmam lazımCanm sen zaten harika verdin bak ben bir ayda 2 kilo anca verdim canm benim 2-3 ayda verebilecegm kiloyu sen bir ay da verdin daha ne olsunvucut kendini dinlendiriyor arada zaten emziriyorsun da onumuzdeki haftalar gene harika dűşűşler yaşarsın zaten sen
Evet tatlım hadi bakalım kim daha çok kilo verecekCuma kapişmasındakı rakıbim sensin bu hafta.
Ya e-okul işlemleri koşuşturma vardı hiç aklıma gelmedi tartilmakAmin canm inslhbu arada bugün tartıldın mı canm? Kaç kilosun?
Yaa cok sevindim senin adina cok duydum ama doktirlarin kesinlikle olmaz deyip de hamile kalanlari allah herkese nasip etsin insallahÇok geçmiş olsun canım çocuk için uğraşıyorsun sanırım moralini bozma bana 20 yasimdan bari tüm drlar bana çocuğumun olamayacağını söyledi hatta biri endokroloji hocasıydı kan tahlillerinde vücut ağrılarımın çok oldugunu sonuçlara göre yatalak olmam gerektiğini söyledi şuan iki çocuğum var ellerinizden öper kistlerimin fazlalığı ve büyüklüğü nedeniyle kendiliğinden cocugum olmadi tabi ama aşılama yada tüp bebekte değiller önce bana yumurta büyütmek için hap verdiler yumurtalar olmasi gereken boya gelince catlatma ignesi vuruldum ve hamile kaldim hatta kucuk oglumda dr yumurtlama olmadığı için çatlama iğnesinin bi ise yaramadığını söyledi bende biraz kalsın yaza tekrar tedavi olurum dedim bir ay sonra kistlerden dolayı rutin kontrolumde hamile olduğum haberini aldim oyuzden moralini bozma Olmazi oldurur Rabbim
Benim popo 2.5 cm kuculduHarikasquat bacaklarımı perisan ediyor ya duzene sokabilsem cok iyi olacak bacak kalça sekle giriyor
Ilk benim de oyle oldu sinra acildimSguata bende bu gün 4 gün oldu başlıyalı bacaklarımın agrısı hala gecmedi. Ne zaman alışıcam acaba.
Cuma kapışması nedir?? Cuma bildirimlerinin dışında anladığım kadarıyla[/QUOTE
Cuma zatifliyoruz ya ikili en cok kim zayiflayacak gibi bi yaris
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?