Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

20 ayakta yana bacak açma
20 ayakta yan eğilme
20 ayakta geriye ayak açma
96 ipsiz atlama
20 sise ile kol geriye
20 bebek ile yukarı kaldır indirme bu bugünün
9 ocak 10 dk eliptik
20 mekik 20 şinav 20 squat
30sn plank
10 ocak 10 dk eliptik
20 mekik 20 şinav
30sn plank
20 yana bacak açma
11 ocak 56 ipsiz atlama 10 dk eliptik
20 mekik cuma dr gittiğim için az yaptım cumartesi ve pazarı yazmıştım ama yazdıklarımı tekrar etiketlerim hesap yapamadım kusura bakmayın drdotty SchonerDuft çocuk çok huysuzdu bugun

Sağol canım çok tatlısın ben Bursadayim ama İstanbul düşünüyorum çünkü tüp yapılacak nasip olursa.
Maşallah iki çocuğun varmış üçüncüyü düşünürsen de kistleri patlatmaya gerek kalmaz bence kolay hamile kalirsin,profilinde ki minnoslar mi çocukların maşallah ya çok tatlilar

Afiyet olsun canım

Cnm menün çok güzel hedefe de az kalmış en kısa zamanda verirsin kiloları

3 düşünmüyorum canım 3 unde boşar herhalde kocam herkese yetisemiyorum cok cocuk gercekten zormus cocuklarim profildekiler evet Rabbim isteyen herkese nasip etsin

blonde ambition çok eski ve de şuan aynı spor takımi arkadaşım olarak bana yardım edermisin sporlarımı hesaplayalım mi zira kaptanlar meşguldür belki çocuk kucagi

Aayyy yerim ben seni hem sen benden 3 kilo daha zayıfsın benim seni kıskanmam lazım
Hahahhhhh valla sen bu azimle beni geçer gidersin inşallah. Da verirsin hepimiz fit olalım hatta ben kızımı uyuttum hemen kalkayım Leslie yapayım

gurur verici tablo ve menulerinde hergűn güzel gidiyor çok güzel kilolar vericeksin canm ben çok eminin harika gidiyorsun

Hahahhhhh valla sen bu azimle beni geçer gidersin inşallah. Da verirsin hepimiz fit olalım hatta ben kızımı uyuttum hemen kalkayım Leslie yapayım
Yap canm maşallhn var seninde bir de emziriyorsun sen canm benim metobolizmam senin gibi yakmaz ki yetişemem sana ama gene de arkandaym geliyorum

blonde ambition çok eski ve de şuan aynı spor takımi arkadaşım olarak bana yardım edermisin sporlarımı hesaplayalım mi zira kaptanlar meşguldür belki çocuk kucagi
Canm benim tabiki yardm etmek isterim ama liste uzun hareketler hep bolgesel filan biraz karısk hesap sanki kaptanlar yapsa daha iyi olur gibi tatlm merak etme birazdan hesaplarlar kaptan mesgul olsa bile ikide kaprltan yardmcimiz var sahiden yaaa @tgb1907 diye bir kaptan yardmcısı vardı noldu acaba muzaffer kuşandan sonra akibeti belli diilkız yoksa benim gibi madur mu oldun sen de ne oldu tartıldın mı

Yap canm maşallhn var seninde bir de emziriyorsun sen canm benim metobolizmam senin gibi yakmaz ki yetişemem sana ama gene de arkandaym geliyorum
Hahahhhhh kızım uyandı tekrardan sallıyorum gel canım yetiş inşallah geçersin de emzirmeye gelince kızım çok az emiyor yaaa zorla... aslında güzel emse daha çabuk gider.. ilk kızımdayken hiç diyet tapmadan 5 ayda eski kiloma dönmüştüm ama o zaman 18 yaşındaydım şimdi 30

menü cok iyi spor harikasin canim ya bu gidisle seni tutamayacağız gibi

etiketlemeyi unutmuşum
SchonerDuft bugün spor: 455puan
Suyuda şimdi 2.5lt ye tamamladm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…