Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

3 düşünmüyorum canım 3 unde boşar herhalde kocam herkese yetisemiyorum cok cocuk gercekten zormus cocuklarim profildekiler evet Rabbim isteyen herkese nasip etsin
İki tam ideal hele bu zamanda çocuk büyütmek zaten çok zor Allah hayırlı evlat etsin darisida bizlere olsun inşallah

Evet canım son 3 kilo ama kalan kilolar biraz inatçı,yıllardır inememistim ellilere kalan kilolar yılların birikimi yani
Şu anki kilon benim istediğim kilo çok az kalmış hedef kilona son 3 çok zor gidiyor haklısın ama azimle gider inşallah

Ahahahw :) kız alemsin yarını da bi atlatıyım sahalara geri geliyorum muzaffer kusanin sabah kahvaltisi devam gerisi sallamaya döndü

Ay inşallah takım benim yuzumden batmasın da

Evet canım son 3 kilo ama kalan kilolar biraz inatçı,yıllardır inememistim ellilere kalan kilolar yılların birikimi yani
İnersin canım ya azimli ol... ben de geçen sene indim 5 li rakamlara uzun zamandan sonra... sonra hamile kalınca bıraktım şimdi benimde hedefim 5 li rakamlar

Ya kızlar var ya bu yarışma çok iyi olduişler beni bekler çamaşır var katlanacak odalar var düzenlenecek ben ise spor yaptım yoruldum şimdide yatıran iyi miiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…