- 9 Ocak 2015
- 12.844
- 29.166
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #298.361
Evet canım son 3 kilo ama kalan kilolar biraz inatçı,yıllardır inememistim ellilere kalan kilolar yılların birikimi yaniCnm menün çok güzel hedefe de az kalmış en kısa zamanda verirsin kiloları
İki tam ideal hele bu zamanda çocuk büyütmek zaten çok zor Allah hayırlı evlat etsin darisida bizlere olsun inşallah3 düşünmüyorum canım 3 unde boşar herhalde kocamherkese yetisemiyorum cok cocuk gercekten zormus cocuklarim profildekiler evet Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Şu anki kilon benim istediğim kilo çok az kalmış hedef kilona son 3 çok zor gidiyor haklısın ama azimle gider inşallahEvet canım son 3 kilo ama kalan kilolar biraz inatçı,yıllardır inememistim ellilere kalan kilolar yılların birikimi yani
Ahahahw :) kız alemsin yarını da bi atlatıyım sahalara geri geliyorumCanm benim tabiki yardm etmek isterimama liste uzun hareketler hep bolgesel filan biraz karısk hesap sanki kaptanlar yapsa daha iyi olur gibi tatlm merak etme birazdan hesaplarlar kaptan mesgul olsa bile ikide kaprltan yardmcimiz var sahiden yaaa tugbaFB diye bir kaptan yardmcısı vardı noldu acaba muzaffer kuşandan sonra akibeti belli diil kız yoksa benim gibi madur mu oldun sen de ne oldu tartıldın mı
Ben sadıce cumaları tartılıyorum canım oyle olduğunda daha motıve oluyorum.İnşallah canım ya bugün tartıldın mı ben + 400 düm
Gel canm őzledikAhahahw :) kız alemsin yarını da bi atlatıyım sahalara geri geliyorummuzaffer kusanin sabah kahvaltisi devam gerisi sallamaya döndü
Amin canım insallahİki tam ideal hele bu zamanda çocuk büyütmek zaten çok zor Allah hayırlı evlat etsin darisida bizlere olsun inşallah
Valla bende õzledim ne güzel geyik yapmisiniz kacirdimGel canm őzledik
Ay inşallah takım benim yuzumden batmasın daCanm benim tabiki yardm etmek isterimama liste uzun hareketler hep bolgesel filan biraz karısk hesap sanki kaptanlar yapsa daha iyi olur gibi tatlm merak etme birazdan hesaplarlar kaptan mesgul olsa bile ikide kaprltan yardmcimiz var sahiden yaaa tugbaFB diye bir kaptan yardmcısı vardı noldu acaba muzaffer kuşandan sonra akibeti belli diil kız yoksa benim gibi madur mu oldun sen de ne oldu tartıldın mı
Maşşallah canm iyi kapışıyoruz vallaCanım sporum tamamen bitti biraz önceki yaZdığımı değil bunu ekler misin
30 Dk Leslie de yaptım
Toplam. 355+90==445SchonerDuft
Kız bak sana yaklaştımblonde ambition
Sen de çok uzak değilsin 58'e.Benim boyda çok yok aslında ilk hedef 55 sonra 52 yi zorlamayı düşünüyorum inşallahŞu anki kilon benim istediğim kilo çok az kalmış hedef kilona son 3 çok zor gidiyor haklısın ama azimle gider inşallah
Benim de hedef kilomdasn canmSen de çok uzak değilsin 58'e.Benim boyda çok yok aslında ilk hedef 55 sonra 52 yi zorlamayı düşünüyorum inşallah
İnersin canım ya azimli ol... ben de geçen sene indim 5 li rakamlara uzun zamandan sonra... sonra hamile kalınca bıraktım şimdi benimde hedefim 5 li rakamlarEvet canım son 3 kilo ama kalan kilolar biraz inatçı,yıllardır inememistim ellilere kalan kilolar yılların birikimi yani
Aynen canım bende istiyorum 58 hatta 55 yok yok 52Benim de hedef kilomdasn canmbende 58 olmaya çalışıyorum ama benim yol daha uzuunn
Almışım tatlım yaaaaaaBen sadıce cumaları tartılıyorum canım oyle olduğunda daha motıve oluyorum.
Doğrumu anladım emın değilim 400 gram almişmisi vermişmisin.
Kim sana dedi o kadar spor yap diyeAz once kızım istedi kőrebe oynadk varya resmen ayaklarımın altı acımış bugüntabanlarım acıyor
Olsun canım,ben de kısa sürede vermedim klasik olacak ama önemli olan cidden sabırla devam etmekBenim de hedef kilomdasn canmbende 58 olmaya çalışıyorum ama benim yol daha uzuunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?