Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

İnersin canım ya azimli ol... ben de geçen sene indim 5 li rakamlara uzun zamandan sonra... sonra hamile kalınca bıraktım şimdi benimde hedefim 5 li rakamlar
Burası olunca azim illaki oluyor canım pes etmeden kilo vermeye devam.
Senin menüleri beğeniyorum bence kısa sürede ellileri görürsün

Olsun canım,ben de kısa sürede vermedim klasik olacak ama önemli olan cidden sabırla devam etmek
Katılıyorum canm ondan bende hedefi uzun tuttum zaten Hazira kadar sűre verdim kendime yani daha yaklaşık 5 ayım var yani ayda 2.5 kilo bile versem hazirana kadar 12.5 eder ve hedefe varamama tam yeter

Kahvalti
Yarim avakado ve yarim kase olcusu kadar kiymali melemen

Oglen
1 tabak nohut yemegi
Ayran
2 kasik pirinc pilavi

Ara 1 elma 2 dilim portakal

Aksam 3 kepce tarhana corbasi ve salata 1 lokma ekmek

Buyuk ihtimal tarcunli sut icerim

Gayet dengeli bence afiyet olsun :)

çok başarılı afiyet olsun:)

gerçekten güzel bir akdeniz menüsü örneği afiyet olsun:)

ara öğün olmaması kısırı dengelemiştir bence. Afiyet olsun

benim boyum 1.58 76'yı görmüşlüğüm var. hiç 5'li rakamları göremem diyordum ama azmedince oluyor:) yaparsın eminim ki
Sağol canm bende 58i en son 6-7 yıl őnce gőrműşűmdűr çocuk sonrasi bidaha goremedim ama bu sefer gőrűcem azmeddin gerçekten

Kuşhan deyince korktum şimdi. Zayıflama kampı vakası geldi aklıma. Tuğbacım nasılsın herşey yolunda mı
Sarıkız ve ben seni çok merak ettik
tugbaFB

Kuşhan deyince korktum şimdi. Zayıflama kampı vakası geldi aklıma. Tuğbacım nasılsın herşey yolunda mı
Sarıkız ve ben seni çok merak ettik
tugbaFB
canım sen uyarınca bıraktım zaten dengemi sarstı, hem az kalori hem spor agır geldi ben niye macera arıyosam gayet iyiyim bugünlük bi yogunlugum kaldi is yerinde sonra yine aranizdayim

Burası olunca azim illaki oluyor canım pes etmeden kilo vermeye devam.
Senin menüleri beğeniyorum bence kısa sürede ellileri görürsün
Hırsım ve Azmi’m devam ederse görürüm ama ben çabuk sıkılıyorum inşallah bu takımda istediğim kiloya ineceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…