- 9 Ocak 2015
- 12.844
- 29.166
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #298.381
Burası olunca azim illaki oluyor canım pes etmeden kilo vermeye devam.İnersin canım ya azimli ol... ben de geçen sene indim 5 li rakamlara uzun zamandan sonra... sonra hamile kalınca bıraktım şimdi benimde hedefim 5 li rakamlar
Odemdir canım o senın spor menuler süper yoksa endişelenme cumaya atarsınAlmışım tatlım yaaaaaa
Napiim canm benim metobolizmam yavaş ondan ancak sporla veriyorum benKim sana dedi o kadar spor yap diye
Katılıyorum canm ondan bende hedefi uzun tuttum zaten Hazira kadar sűre verdim kendime yani daha yaklaşık 5 ayım var yani ayda 2.5 kilo bile versem hazirana kadar 12.5 eder ve hedefe varamama tam yeterOlsun canım,ben de kısa sürede vermedim klasik olacak ama önemli olan cidden sabırla devam etmek
Aynen canım bende istiyorum 58 hatta 55 yok yok 52
benim boyum 1.58 76'yı görmüşlüğüm var. hiç 5'li rakamları göremem diyordum ama azmedince oluyor:) yaparsın eminim kiBenim de hedef kilomdasn canmbende 58 olmaya çalışıyorum ama benim yol daha uzuunn
Kahvalti
Yarim avakado ve yarim kase olcusu kadar kiymali melemen
Oglen
1 tabak nohut yemegi
Ayran
2 kasik pirinc pilavi
Ara 1 elma 2 dilim portakal
Aksam 3 kepce tarhana corbasi ve salata 1 lokma ekmek
Buyuk ihtimal tarcunli sut icerim
çok başarılı afiyet olsun:)Bugunku menüm
Kahvalti iki haslanmis yumurta 2 ceviz biraz peynir havuç 9 zeytin
Ara 1 küçük elma 1 kucuk mandalina 1 fincan sütlü kahve
Aksam 1 kase kuru börülce yemeği 1 kase yoğurt
2.5 lt su
30 dk leslie toplam 90 puan
Cuma 45 puan ctesi 90 puan
45+90+90=225 puan
Evet Güzel bir Akdeniz menüsü ve spor ile ben geldiiimm
Kahvaltı: 2dilim tambuğday arası peynir ve çeri domatesli tost ile çay
Ara: 50ml sűt ilaveli kahve
Őğlen : 200grm activa yoğurt,1dilim elma, mini mandalin in yarısı
Akşam: Ton balıklı salata,1dilim tambgdy
-1tatl ksg tahin,çay ve 2lt su
Spor:
2saat kondisyon bisikleti: 360puan
20dakika dans: 70puan:
200 trambolin zıplama : 25puan
Toplam : 455 puan
ara öğün olmaması kısırı dengelemiştir bence. Afiyet olsunKızlar bugünkü menüm
Sabah üç gün kurusu kayısı
Kahvaltı 10.30
Bir dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
10 yeşil zeytin
Bir parça kırmızı pancar
1 dilim tb ekmeği
Öğle 14.00 dört kaşık kadar kısır( arkadaş yapıp getirmiş okula çok ısrar etti kiramadim bende)
Aksam 17.30
Bir tabak ıspanaklı yoğurt
2.5 litre su 30 dk yürüyüş
Bana eleman kalmadıPardonda sen kimle yarisiyosun
TeşekkürlerGayet dengeli bence afiyet olsun :)
çok başarılı afiyet olsun:)
gerçekten güzel bir akdeniz menüsü örneği afiyet olsun:)
ara öğün olmaması kısırı dengelemiştir bence. Afiyet olsun
Sağol canm bende 58i en son 6-7 yıl őnce gőrműşűmdűrbenim boyum 1.58 76'yı görmüşlüğüm var. hiç 5'li rakamları göremem diyordum ama azmedince oluyor:) yaparsın eminim ki
Kuşhan deyince korktum şimdi. Zayıflama kampı vakası geldi aklıma. Tuğbacım nasılsın herşey yolunda mıCanm benim tabiki yardm etmek isterimama liste uzun hareketler hep bolgesel filan biraz karısk hesap sanki kaptanlar yapsa daha iyi olur gibi tatlm merak etme birazdan hesaplarlar kaptan mesgul olsa bile ikide kaprltan yardmcimiz var sahiden yaaa tugbaFB diye bir kaptan yardmcısı vardı noldu acaba muzaffer kuşandan sonra akibeti belli diil kız yoksa benim gibi madur mu oldun sen de ne oldu tartıldın mı
Kuşhan deyince korktum şimdi. Zayıflama kampı vakası geldi aklıma. Tuğbacım nasılsın herşey yolunda mı
Sarıkız ve ben seni çok merak ettik
tugbaFB
Benden iyi eleman mi olurBana eleman kalmadı
O zor işte ya benim çok şükür metabolizmam hızlı ama boğazım da hızlıNapiim canm benim metobolizmam yavaş ondan ancak sporla veriyorum ben
İnşallahOdemdir canım o senın spor menuler süper yoksa endişelenme cumaya atarsın
Hırsım ve Azmi’m devam ederse görürüm ama ben çabuk sıkılıyorum inşallah bu takımda istediğim kiloya ineceğimBurası olunca azim illaki oluyor canım pes etmeden kilo vermeye devam.
Senin menüleri beğeniyorum bence kısa sürede ellileri görürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?