- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #299.101
Kızlar günaydın dün gece bir serum yedim şuan turp gibiyim ne grip ya bu seneki virusumuzun adi gergedan gribi imis dün çok fenaydım sabah lavabo için yataktan kalktım sonrasını hatırlamıyorum annem kafamı tutuyordu eşim ayakları havaya kaldırmıştı bayılmışım dr gidecek hal bulana kadar yattım gece acile götürdüler serumla ancak kendime geldim diyetim öyle ekstra zorlayıcı değil ama bu iki üç eşim ara vermemi istiyor ona göre baygınlık nedenim ac kalmakzorla ağzıma yılmaya çalışıyor dün sadece bir kase çorba içtim birde mide bulantısı için çizi yedim @SchonerDuft Canım spora 110+100 eklermisin carsamba persembenin cuma spor yapamadim bugun iyi hissedersem yaparim
Yokluğun belli canım,ne zaman dönüyorsun evine?Günaydınnnnnnn netim çok az yaaaaaa giremiyorummm
Bence de 65 civari ideal canm inslh okadar inceltebilrsinKızlar eczaneye uğramam lazım,bugün hava güzel yürüyerek gidip geleyim yaklaşık 7 kilometre gidiş geliş,eve geçince de bel egzersizi yapicam,ayy çok hırs yaptım ya bu kadar zayıfladım ama belim hala kalın
Bu arada 78 olan belim kaç olsa ideal olur sizce?65 e falan kadar inceltebilir miyim?
Geçmiş olsun canımKızlar günaydın dün gece bir serum yedim şuan turp gibiyim ne grip ya bu seneki virusumuzun adi gergedan gribi imis dün çok fenaydım sabah lavabo için yataktan kalktım sonrasını hatırlamıyorum annem kafamı tutuyordu eşim ayakları havaya kaldırmıştı bayılmışım dr gidecek hal bulana kadar yattım gece acile götürdüler serumla ancak kendime geldim diyetim öyle ekstra zorlayıcı değil ama bu iki üç eşim ara vermemi istiyor ona göre baygınlık nedenim ac kalmakzorla ağzıma yılmaya çalışıyor dün sadece bir kase çorba içtim birde mide bulantısı için çizi yedim @SchonerDuft Canım spora 110+100 eklermisin carsamba persembenin cuma spor yapamadim bugun iyi hissedersem yaparim
Canım bi kaç gün annemde kalıcam burdan kayınvalideme geçicem 15 tatil böyle geçer ama kayınvalidem gilde daha çok girerim neteYokluğun belli canım,ne zaman dönüyorsun evine?
İnceltirsin canım yaaa hırslı olduktan sonra.. bende kayınvalidem hile gittiğimde ölçeyim bakalım kaç cıkıcak... yaa benim belim inçe ama simit bölgem var... bi de ölçüyü göbek deliğinden mi alıyorsun yoksa daha yukardan bel boşluğundan mıKızlar eczaneye uğramam lazım,bugün hava güzel yürüyerek gidip geleyim yaklaşık 7 kilometre gidiş geliş,eve geçince de bel egzersizi yapicam,ayy çok hırs yaptım ya bu kadar zayıfladım ama belim hala kalın
Bu arada 78 olan belim kaç olsa ideal olur sizce?65 e falan kadar inceltebilir miyim?
Canm gobek olcuau gobek deliğinden ama bel olçusu yukardan tam kivrimin olduğu yerden canmİnceltirsin canım yaaa hırslı olduktan sonra.. bende kayınvalidem hile gittiğimde ölçeyim bakalım kaç cıkıcak... yaa benim belim inçe ama simit bölgem var... bi de ölçüyü göbek deliğinden mi alıyorsun yoksa daha yukardan bel boşluğundan mı
Tmm canım öyle alayım bakalım... ben zayıflayınca simidim kalmıyor ama kilo alınca direk ordan alıyorum o yüzden ne kadar zayıf olursam o kadar iyi bi de sezeryan Doğum yapınca şimdi daha çok bakalım çok çıkmazCanm gobek olcuau gobek deliğinden ama bel olçusu yukardan tam kivrimin olduğu yerden canmbenimde bel yapim cok ince ama simidim var aynen onu da kilo verdikce ve kiloyu sporla birlikte vermeye çalstkca yok edicez canm
Aynen canm bende kiloyu ençok oraya alıyorum verirkende direk ordan gidiyor bel yapimizda ince olunca zayıfladkca çok güzel oluyor o kısımTmm canım öyle alayım bakalım... ben zayıflayınca simidim kalmıyor ama kilo alınca direk ordan alıyorum o yüzden ne kadar zayıf olursam o kadar iyi bi de sezeryan Doğum yapınca şimdi daha çok bakalım çok çıkmaz
Havada bacak egzersizi yaparak yaziyorum.Hadi bakalım kızlar herkes spora
Benden size spor motivasyonlarınız geliyor şimdi size spor ile değişen insanların öncesi ve sonrası faotoğraflarını atıyorumişte spor un bize katacakları Eki Görüntüle 2226691 Eki Görüntüle 2226692 Eki Görüntüle 2226693
Evt canm spor gőrűntűműzű çok değiştiriyorHavada bacak egzersizi yaparak yaziyorum.
Degisim olan ustu
Vay be tam bir evrim gecirmisler en üstteki hele bravo eh bizde durmayalim o zamanHadi bakalım kızlar herkes spora
Benden size spor motivasyonlarınız geliyor şimdi size spor ile değişen insanların öncesi ve sonrası faotoğraflarını atıyorumişte spor un bize katacakları Eki Görüntüle 2226691 Eki Görüntüle 2226692 Eki Görüntüle 2226693
Oh mis o zaman.Evt canm spor gőrűntűműzű çok değiştiriyorbende şimdi bisikletimin űzerindeyim inincede bőlgesel hareketler yapıcam bugün eşim geç gece gelecek ondan akşam da rahat rahat dans edicem
Çok geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Geçmiş olsun canım.
Hepinize teşekkür ederim diyete uyamiyorum ama çokta yiyemiyorum hala hafif baş dönmem ve mide bulantim var sabah ilk uyandığımda iyi gibiydim ama saatler ilerleyince tükeniyor insan sizlerde kendinize dikkat edin valla dün hastanenin acili benim gibi hastalarla doluydu acilde serum takılacak yer kalmamıştıÇok geçmiş olsun canım bu grip berbat bişey
Teşekkür ederim iyi tatiller sana daGeçmiş olsun canım
Sen kendine dikkat et canım böyle zamanlarda diyet düşünülmüyor bende yeni atlattım günlük yemedigim kalmadı iyilesmek için yapacak bişey yok bol vitamin meyve yedimHepinize teşekkür ederim diyete uyamiyorum ama çokta yiyemiyorum hala hafif baş dönmem ve mide bulantim var sabah ilk uyandığımda iyi gibiydim ama saatler ilerleyince tükeniyor insan sizlerde kendinize dikkat edin valla dün hastanenin acili benim gibi hastalarla doluydu acilde serum takılacak yer kalmamıştı
Göbek deliğinden aldım ölçüyü,hırs yaptım incelecek o bel inşallah tabi,dans etmeyi seviyorum dansla biraz da platesle falan incelir diye umut ediyorumİnceltirsin canım yaaa hırslı olduktan sonra.. bende kayınvalidem hile gittiğimde ölçeyim bakalım kaç cıkıcak... yaa benim belim inçe ama simit bölgem var... bi de ölçüyü göbek deliğinden mi alıyorsun yoksa daha yukardan bel boşluğundan mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?