- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #299.121
Adet olarak ayarladım onları sanırım dorty telefonu olmadığından yetişemedi düzeltmeye puanına bakıp döneyim sanaSchonerDuft bőlgeselleride adet olarak puanlasak daha iyi diilmi mesela 6dk 200tane simit bolgesi hareketi yaptm baya zlrlaycı hareketler ama dakika olarak hesaplandg için 200adedi 6puan oldu ama 6dakikada 200 diil de 20-30tane yapsaydm gene 6puan ????????
Maşallah diyorum canım
1saat 40dakika bisiklet = 300puan
20 dakika zumba = 70 puan
1dakika plank= 20 puan
200 mekik çştlr = 80 puan
60 yrm şınav = 24 puan
200 adet simit bőlgesi hrkt 6dakikada yaptm yani 6dk bőlgesel = 6puan
Toplam = 500 puan SchonerDuft
Maşallah diyorum canım
Sorunumuz ayni canim.SchonerDuft bőlgeselleride adet olarak puanlasak daha iyi diilmi mesela 6dk 200tane simit bolgesi hareketi yaptm baya zlrlaycı hareketler ama dakika olarak hesaplandg için 200adedi 6puan oldu ama 6dakikada 200 diil de 20-30tane yapsaydm gene 6puan ????????
Sağol canim ama birde bana sor ben çok yapiyodum dorisin hareketleri coktandir yapmiyodum ve hamlamışım yarin nasil olur kimbilirteşkr edrm bugün sende çok güzel spor yapmşsn canm
Süperler ya bizde incelesek off akşam ben de tekrar basliucamHadi bakalım kızlar herkes spora
Benden size spor motivasyonlarınız geliyor şimdi size spor ile değişen insanların öncesi ve sonrası faotoğraflarını atıyorumişte spor un bize katacakları Eki Görüntüle 2226691 Eki Görüntüle 2226692 Eki Görüntüle 2226693
Canm hem vucudum yıllardr alşk hemde magnezyum takviyesi alyrm ondan kas ağrısı olmyr bende tatlm varsa bir maden suyu içebilirsn magnezyum için birde soğuğa yakn ılık duşSağol canim ama birde bana sor ben çok yapiyodum dorisin hareketleri coktandir yapmiyodum ve hamlamışım yarin nasil olur kimbilirvarmi tavsiyen kas ağrısı için bu arada senin gibi spor yapsam heralde yerimden kalkamam haklısın bencede bölgesel harekete puan fazla olmali çok az bacak hareketi ne kadar zor biliyorum
Madensuyu var evet onu içeyim hemen magnezyum takviyesi alicam bendeCanm hem vucudum yıllardr alşk hemde magnezyum takviyesi alyrm ondan kas ağrısı olmyr bende tatlm varsa bir maden suyu içebilirsn magnezyum için birde soğuğa yakn ılık duş
Başla canm başlaSüperler ya bizde incelesek off akşam ben de tekrar basliucam
Masallah sana harikasın
1dakika plank= 20 puan
60 yrm şınav = 24 puan
Aynen cnm spor yaparken arti cukiyorum diye ara verdim ama pisman oldum cunku gobek sikilasmaya baslamisti biraz basim agriyor agri jesici ictim.insallah migren turmadan gecer de spor yaparimBaşla canm başlainşlh bizde fit olucaz
Canm spor da menüde güzel bu hafta 57lerde olucaksn yaa ne güzelKızlar bugünkü menüm
Sabah uyandığımda 3 gün kurusu kayısı
Kahvaltı 11.30
Bir haşlanmış yumurta
Bir kaşık lor peyniri
10 yeşil zeytin
1 dilim tb ekmeği
Kırmızı pancar
Ara bir bardak kefir iki ceviz
Aksam 17.30
Alti kaşık etli patlıcan yemeği, iki yk bulgur pilavı ve bir kase yayla çorbası
2 litre su 6.5 km yürüyüş ve 30 dk dans
Ben de 62.00 olacağım bu hafta canımCanm spor da menüde güzel bu hafta 57lerde olucaksn yaa ne güzel
Bravo kız sana
1dakika plank= 20 puan
60 yrm şınav = 24 puan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?