- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #299.761
Oo senin 1850-2000 e az demiş benim 1650yi gőrse şok olucakBenimde 1850 ile 2 bin arasi cikmisti herkesin metabolizmasi farkli mesela ben cok sporla az veririm diğeri hiçbirşey yapmadan veririlk başta çok veririm sonra durur bazi hafta hiç veremeyebilirim bazısı takir takir veriyor diyetisyen bana çok az veriyosun demişti napayim dedim bende
Bende içemiyorum yaaaYeşil çay tüketin metabolizma için. Emzirdiğim için ben icemiyorum 6 aydan sonra tuketicegim bende.
Çok şanssızmışsın canım anlattığına göre o zaman sende extra bişeyle destekle mesela ben yoğurtlu zencefil zerdeçal ve tarçın karışımından her zaman iyi sonuç almışımdırOo senin 1850-2000 e az demiş benim 1650yi gőrse şok olucakca dűşűnsene yaaa ben hergun 350kalorilik spor yaptgda toplam 2000 kalori yakiyorum yani hergün 2saat spor yaparak ben anca hic spor yapmayan biriyle esit kalori yakmis oluyorum hiç adil diill erkekler 3000 kaloriye kadar yakıyor çok şanslılar
Evt ondan sonuç alan çok oluyor gerçekten canm haklısınÇok şanssızmışsın canım anlattığına göre o zaman sende extra bişeyle destekle mesela ben yoğurtlu zencefil zerdeçal ve tarçın karışımından her zaman iyi sonuç almışımdır
Aynen canım erkekler cok sansli demistim ya önceden esimle ayni seyleri yedik o masallah baklava börek hepsini goturur hic kilo almazken hatta 1 kilo vermiş ben 4 kilo aldim bu nasil iş yaOo senin 1850-2000 e az demiş benim 1650yi gőrse şok olucakca dűşűnsene yaaa ben hergun 350kalorilik spor yaptgda toplam 2000 kalori yakiyorum yani hergün 2saat spor yaparak ben anca hic spor yapmayan biriyle esit kalori yakmis oluyorum hiç adil diill erkekler 3000 kaloriye kadar yakıyor çok şanslılar
Benimki de őyleAynen canım erkekler cok sansli demistim ya önceden esimle ayni seyleri yedik o masallah baklava börek hepsini goturur hic kilo almazken hatta 1 kilo vermiş ben 4 kilo aldim bu nasil iş yabenimle dalga geçti tabi sen hep aç kal bence dedi gıcık oldum
Benimki de őylearalıksız yer sonra bana senin bu açlkla bir deri bir kemik olman lazm resmen hiçbirşey yemiyorsun der dalga geçer tabi biz akşam yemeginden sonra ağzımıza birsey surmuyorken kendileri ekstra 5-6 ogűn yapiyor resmen aksm yemk sonrasi tatli gidiyo çerez geliyo o gidiyo meyve geliyo meyve gidiyo sanki bi migdem kazindi deyip sandavic yapiyo vs. ben normal yiyorum sen aç duruyosun diyor bana kio alabilmen çok ilginç nasl alyon sen anlamadm diyo
Çok ani geldi Bu cezaHoşgeldin canım sen hazırsan tüm listelere alırız seni
Spor listesi içinSchonerDuft sana yardımcı olur. Ben şimdi hemen 1 haftalık toplam 75dk Leslie ve 500 jumping jack cezası keseyim sana
Özlemişiz be
Bende yok hatta kızım tatlı istedi yaptm yediler ama ben sadece tatlıya eklediğim muz dan bir kaç dilim yiyip kahve içtim 69 - 68 lere donene kadar ufacık bir kacamak bile yapmiycam oyle kararm var yaniNaptınız kızlar nasılsınız.
Görümcem bende bugün Yarın pazartesi gidicekler . Reformer ın de jubilesini bugün yaptım. Sizler naptınız kaçamak yapan yoktur umarım
Cok üzgünüm canım dün internetim olmadı. 67.8 100 gram gitmişdi.Milana firuze dün korkuyordu tartılmaktan artı gelme ihtimali yüksek
Hadi Firuze bu saate kadar tartılmamış olamazsın
Hiç bir sorun yok sadıce internetim bitdi bildirim yapamadım 67.8 cıkdım 100 gram gitmiş mezun olmak isdiyorumMilana firuze neden bildirim yapmadn canm sen de gűzel spor yapıyordun kaç çıktn merak ettim tartılmadın mı hala?? Sen hergűn giriyordun da buraya canm birşey mi oldu? Bir sorun mu var yoksa??
Tebrikler G gokyuzundekiturna harikasınYarışmamız 606. Etap birincisi 14.Takımdan G gokyuzundekiturna
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını (beslenme ve spor taktiklerini içeren) Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Canım benim şimdilik kaçamağım yok inşallah da olmazNaptınız kızlar nasılsınız.
Görümcem bende bugün Yarın pazartesi gidicekler . Reformer ın de jubilesini bugün yaptım. Sizler naptınız kaçamak yapan yoktur umarım
HarikaSabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
Domates
1 dilim pide ekmek
Ara
2 is bir arada nescafe
1 küçük hoşbeş
Akşam
5 kaşık taşlık kavurma
3 kaşık. Bulgur pilavı
Salata
Su 3 litre yatmadan da yoğurt yerim
Spor 7221 adım 108 puanSchonerDuft
Canm herşeyiyle gűzel afiyet olsunSabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
Domates
1 dilim pide ekmek
Ara
2 is bir arada nescafe
1 küçük hoşbeş
Akşam
5 kaşık taşlık kavurma
3 kaşık. Bulgur pilavı
Salata
Su 3 litre yatmadan da yoğurt yerim
Spor 7221 adım 108 puanSchonerDuft
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?