- 7 Ocak 2018
- 27.545
- 79.978
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #299.781
Sağol tatlımCanm herşeyiyle gűzel afiyet olsun
Ben 7200 adım attım canım başka bişey yapmicamKızlar ne yaparsınız spor yapacak olan var mı beraber yapalım ben 1 saate yaparım bi kahve içip üstüne spor yapicamblonde ambition
Tatlm bende şimdi kahve içip 15dakka zumba yaptm tatlım şaun sırıl sıklam ter oldum ve şimdi tramboline zıplamaya çıkıyorumKızlar ne yaparsınız spor yapacak olan var mı beraber yapalım ben 1 saate yaparım bi kahve içip üstüne spor yapicamblonde ambition
Ohh süpersin bana da çocuklar tv de açtırmıyor ip atliycam 15 dk zımba da ben yaptimorkide1453 Canm ben ikinci zumbayı yapmakdan vazgeçtim bugűn 15dakka zumba yeter çűn ki űstűn tranboline çıktkdan sonra tam 1000 zıplama yaptm ve tekrar başka şey yapcak halim kalmadı iyice sırılsıklam oldum ben duşa giriyorum çıkınca menűmű yazarım
Kaç kilosun bugün tartıldın mi kaptanlar karar verecekKusura bakmayın dün telaşdan unuttum bildirim yapmayı tartilmadim bile dün kardeşimin nişanı vardı yolculuk falan derken kaynadı tekrar özür dilerim haftaya bildirim yapabikiyormuyum yoksa diskalifiye oldum
Ohh süpersin bana da çocuklar tv de açtırmıyor ip atliycam 15 dk zımba da ben yaptim
Bende 15 zımba 500 ipli ip 200 squat yaptım devam edicem abs ilebende kızımla beraber yaptm tvnin internetinden açtk bizde hadi öndeki őğretmen ona bakarak bu dansın aynısını yapyoruz dedim oda kendi çapnda yaptı benimle
Cnm biz ekliyoruz spor puanlarını
Ooo hedef harikaymış canmIyi geldi spor 1 haftadır yapmıyordum yarın 1000 ip atlama hedefim var bakalim
Zıplama terletti zaten üstüne squat süper gitti 1000 abs videosu var arada da onu yapayım bakalim inşallah incelme olurOoo hedef harikaymış canmben de ilk kez 1000 zıplama yaptm ama benim ki ipsiz trambolin ile iple bukadar asla yapamam ama trambolini bundan sonra 1000 in altına dűşűrmiycem bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?