Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Herkese merhabaYa ben sürekli gel Git yaptım bi düzene oturtamadımuzun süre ara verince toparlaması zor oluyormuşamaa mükemmel bir kilo alımıyla geldim drdotty ablacım beni spor falan herşeye alın en azından haftaya ki listeye sabit en kötü az bir artıyla döneyimeğer başlamazsam bida toparlayamayacağımdaartık buradayımsizleri çok özledim

Buralardayım canım internetim az moralim bozuk kusura bakmayın gelemedim bı sure de gelemem

Canımsın benim hızlı zayıflamak İçin nedenlerim vardı. Gerçekten beni kilo çok yaşlı gösterdi. Eşimde biraz fazla bakımlı. Utanıyordum halimden. 22 kilo 3,5 ayda çok fazla ama 10 kilo vermek güvenli sağlıklı ve daha kolay diye düşünüyorum
iyiki paylaşmışsn harika bir menü
Teşekkür ederim canım
Beni mutfakta geçirdiğim saatler zorluyor biraz ama kahveyle çayla oyalıyorum kendimi. Büyük oğlum sürekli “anneeee ne yiicez? Açım” dediği için sürekli yemek ve atıştırmalık hazırlıyorum
Okullar hemen açılsın

Hoşgeldin canım sen hazırsan tüm listelere alırız seni
Spor listesi için SchonerDuft sana yardımcı olur. Ben şimdi hemen 1 haftalık toplam 75dk Leslie ve 500 jumping jack cezası keseyim sana
Özlemişiz be

Bende de aynısı var canım.. bu hafta kaçamaklarım oldu tartışa 500 grm eksi görünce üzüldüm ama eltim bile dedi o kadar kaçamaklara rağmen bence çok bile verdin öyle kendime geldim biraz

Sen bunkiloda benden incesin zaten canım 62 ye kadar 36 beden olursun bu arada bugün ben de tekrar basladim karnım çok ağrıyor bi hastalansam da gitse bide elma çayı yapicam

Kız o mantık ne öyle saçmalama öyle şey mi olur sen hiç bişey yapmasan bile vücudun yaktığı bi kalori var sen düzgün besleneceksin spor da yapıyorsun böyle vereceksin 500 kaloriyle kilo filan veremezsin

Sen bunkiloda benden incesin zaten canım 62 ye kadar 36 beden olursun bu arada bugün ben de tekrar basladim karnım çok ağrıyor bi hastalansam da gitse bide elma çayı yapicam
iyi yapmışsn canm inslh bu hafta bize iyi gelir bende mutlaka dans etcek fırsat ayarlamalıym bana en iyi o geliyor en hareketli dansları yapnca o tempodan sonra ard arda sűrekli tuvalete çıkıyorum

Kız o mantık ne öyle saçmalama öyle şey mi olur sen hiç bişey yapmasan bile vücudun yaktığı bi kalori var sen düzgün besleneceksin spor da yapıyorsun böyle vereceksin 500 kaloriyle kilo filan veremezsin
Canm zaten hiçbir şey yapmadan vucudun kendi kendine 1gűnde yaktg kalri var ya işte o bende 1650 işte vucut analiz cihazında çıktı canm gecen yıl bir ara őzel diyetisyene gidiyordum işte yağ/kas oranı őlçűp takip ediyorsuk cihazda zaten herkesin farklı metobolik bızı sonucta benim ki bu
7700kal=1kilo da bilimin kanıtları zaten benim tezim diil ki bu mantık bilim adamlarının canm kimi kadinin hicçbirşey yapmadan gűnlűk yakma miktarı 2000 olabiliyor kimin 1500 sonucta herkezin metobolizma hızı farklı

iyi yapmışsn canm inslh bu hafta bize iyi gelir bende mutlaka dans etcek fırsat ayarlamalıym bana en iyi o geliyor en hareketli dansları yapnca o tempodan sonra ard arda sűrekli tuvalete çıkıyorum
Mısır püskülü ve kiraz sapı kaynat iç canım ıyi ödem atiyor

Tmm işte üstüne sen bide sporla yakıyorsun ya niye 500 kalori yemen lazım onu anlamadım bide kaloriyi filan boşver sağlıklı beslen spor yap ben öyle yapıcam

Paylasda arada örnek olsun canim menün çok güzel

Benimde 1850 ile 2 bin arasi cikmisti herkesin metabolizmasi farkli mesela ben cok sporla az veririm diğeri hiçbirşey yapmadan verir ilk başta çok veririm sonra durur bazi hafta hiç veremeyebilirim bazısı takir takir veriyor diyetisyen bana çok az veriyosun demişti napayim dedim bende

Tmm işte üstüne sen bide sporla yakıyorsun ya niye 500 kalori yemen lazım onu anlamadım bide kaloriyi filan boşver sağlıklı beslen spor yap ben öyle yapıcam
Canm hesaplamali anlattim aslinda ama neyse sen en iyisi netten filan kalori hesaplama kalori açığı nasl verilir filan onları arastr oku ozamn anlarsn benim hesaplama şeklini hatta kendi metobolik hızını bile bulabilirsin çűnkű ben aldığım kalori ve yaktgm kaloriyi hesaplayn zaten benim metobolizmamain 1650 hatta 1500 yaktgı çıkıyor gercekten canm bide zaten benim diyegim de karbonhidrat+protein+sağlklı yağ ,meyve ve sebze hepsi var sağlklı olan herşeyi tűketiyorum sağlklı beslenme+spor ile resmen harika form korunula biliyor ama kilo vermek için yetersiz canm kalorimi biraz daha indirmem şart yoksa gitmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…