- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #299.741
Buralardayım canım internetim az moralim bozuk kusura bakmayın gelemedim bı sure de gelemem
Canımsın benim hızlı zayıflamak İçin nedenlerim vardı. Gerçekten beni kilo çok yaşlı gösterdi. Eşimde biraz fazla bakımlı. Utanıyordum halimden. 22 kilo 3,5 ayda çok fazla ama 10 kilo vermek güvenli sağlıklı ve daha kolay diye düşünüyorumişte ondan spora yukleniyorum canm yoksa veremem ondan geçen hafta abartı şekilde yűklenmiştim dansa filan çok yűklenince 900gram gitmişti ozman yani ben hem cok spor yapip hemde duşűk kaloride kalmam lazm ki anca ikisi birden kalori açığı yapsn zıplama ve dansı filan arttp kalori fazla yaaya çalışmam gerekiyor canm birde proteine az daha ağırlık vereyim tok tutsun diye bari bu arada senin yœntemlerini okudum azőnce biraz gerçekten bayıldım tam benlik çoğuda aslında onlar da aklımda canm bana da ilham oldun ayrıca 22kilo műthişseni çok takdir ettim ve őrnek almaya çalışıcam
Teşekkür ederim canımiyiki paylaşmışsn harika bir menü
Hoşgeldin canım sen hazırsan tüm listelere alırız seniHerkese merhabaYa ben sürekli gel Git yaptım bi düzene oturtamadım uzun süre ara verince toparlaması zor oluyormuş amaa mükemmel bir kilo alımıyla geldim drdotty ablacım beni spor falan herşeye alın en azından haftaya ki listeye sabit en kötü az bir artıyla döneyim eğer başlamazsam bida toparlayamayacağımda artık buradayım sizleri çok özledim
Korursun canım hatta daha da verirsin700 Gr gitti canım bakalım koruyacakmiyim pazartesi gününe kadar :)
Bende de aynısı var canım.. bu hafta kaçamaklarım oldu tartışa 500 grm eksi görünce üzüldüm ama eltim bile dedi o kadar kaçamaklara rağmen bence çok bile verdin öyle kendime geldim birazinslh canm yaaa valla çoğu gece aç yatyorum ve benim de canm artk kurabiye kek vs. Çekiyor ama kilo vermem gerek diye onları gőrdűğűm yerden bile kaçıyorum ondan bukadar sıkıp da kilo verdigni gormeyince biraz űmitsizlik oluyor evt haklsn moralimi biraz toplamam lazm benim boyle kotu bir huyum var diyet yapınca her hafta dűşűş bekliyorum bir hafta dűşűş gőrmessem hemen demorelize oluyorum malesefumarm bir kaç gűnű bir dűşűş olurda tekrar motive olurum
Cnm sen de spordan sabit çıkıyorsun bikac hafta arka arkaya eksi görünce gir yoksa liste etkiler seniAynen Temizlik imandan gelir demişlertemizleyin temizleyin hem yer açılır biz gireriz haha
Sen bunkiloda benden incesin zaten canım 62 ye kadar 36 beden olursun bu arada bugün ben de tekrar basladim karnım çok ağrıyor bi hastalansam da gitse bide elma çayı yapicamEvt ca zaten fikrim biraz ondan da değişti yabi 62 ye dűşmem gerek orası kesin ama 62 nin altına dűşmem gerekmeye bilir zaten olmam gereken bedenin normalde en az 1beden altında oluyorum ondan 62kiloda iken 36 olursam zaten diyet yapmama gerek kalmamış olucakbu arada madonnada bizle aynı boyda ama 61-62 kilo ce çoookkk fit tabi 62de benimde kas oranım okadar olmuş olursa zaten altına inmem ben de hedef madonna
Kız o mantık ne öyle saçmalama öyle şey mi olur sen hiç bişey yapmasan bile vücudun yaktığı bi kalori var sen düzgün besleneceksin spor da yapıyorsun böyle vereceksin 500 kaloriyle kilo filan veremezsinCanm ben gűnlűk 1650 kalori yakyrm metobolizma hızım 1650çıkmştı ondan 1kilo 7700 kalori olduğu için haftada 1kilo vermek için gűnlűk 1100 eksik almam lazm oda 1650-1100 = 550 ediyor yani haftada 1kilo vermem için gűnlűk en fazla 550 kalori almam lazım oda hem imkansız hemde şok diyetlerin bile altında bir rakam canm yani en fazla olabilecek ben eğer hergűn 1100 kaloride kalabilirsem haftada 500grm verebiliyorm
iyi yapmışsn canm inslh bu hafta bize iyi gelir bende mutlaka dans etcek fırsat ayarlamalıym bana en iyi o geliyor en hareketli dansları yapnca o tempodan sonra ard arda sűrekli tuvalete çıkıyorumSen bunkiloda benden incesin zaten canım 62 ye kadar 36 beden olursun bu arada bugün ben de tekrar basladim karnım çok ağrıyor bi hastalansam da gitse bide elma çayı yapicam
Kız o mantık ne öyle saçmalama öyle şey mi olur sen hiç bişey yapmasan bile vücudun yaktığı bi kalori var sen düzgün besleneceksin spor da yapıyorsun böyle vereceksin 500 kaloriyle kilo filan veremezsin
Mısır püskülü ve kiraz sapı kaynat iç canım ıyi ödem atiyoriyi yapmışsn canm inslh bu hafta bize iyi gelir bende mutlaka dans etcek fırsat ayarlamalıym bana en iyi o geliyor en hareketli dansları yapnca o tempodan sonra ard arda sűrekli tuvalete çıkıyorum
Tmm işte üstüne sen bide sporla yakıyorsun ya niye 500 kalori yemen lazım onu anlamadım bide kaloriyi filan boşver sağlıklı beslen spor yap ben öyle yapıcamCanm zaten hiçbir şey yapmadan vucudun kendi kendine 1gűnde yaktg kalri var ya işte o bende 1650 işte vucut analiz cihazında çıktı canm gecen yıl bir ara őzel diyetisyene gidiyordum işte yağ/kas oranı őlçűp takip ediyorsuk cihazda zaten herkesin farklı metobolik bızı sonucta benim ki bu
7700kal=1kilo da bilimin kanıtları zaten benim tezim diil ki bu mantık bilim adamlarının canm kimi kadinin hicçbirşey yapmadan gűnlűk yakma miktarı 2000 olabiliyor kimin 1500 sonucta herkezin metobolizma hızı farklı
Günaydin kuzumKızlarr günaydınnnnn Mutlu haftasonlarrrrrr
Paylasda arada örnek olsun canim menün çok güzelUzun zamandır menü paylaşmıyorum bugün yine başlayalım
9:00
1 fincan süt nescafe
1 dilim kızarmış t.b ekmeği
12:00
1 yumurtadan sebzeli omlet
1 dilim hellim peyniri ızgara
Çok bardak çay
16:00
1 kabak muffin (mücver gibi karışım hazırlanıp muffin kalıplarında yağsız olarak pişirilir)
Çay
19:00
Közlenmiş patlıcandan karnıyarık
1 bardak yoğurt
Domates salatası 2 kaşık karabuğday
21:00 sonrası
Portakallı beyaz çay
1 kuru kayısı
Benimde 1850 ile 2 bin arasi cikmisti herkesin metabolizmasi farkli mesela ben cok sporla az veririm diğeri hiçbirşey yapmadan verirCanm zaten hiçbir şey yapmadan vucudun kendi kendine 1gűnde yaktg kalri var ya işte o bende 1650 işte vucut analiz cihazında çıktı canm gecen yıl bir ara őzel diyetisyene gidiyordum işte yağ/kas oranı őlçűp takip ediyorsuk cihazda zaten herkesin farklı metobolik bızı sonucta benim ki bu
7700kal=1kilo da bilimin kanıtları zaten benim tezim diil ki bu mantık bilim adamlarının canm kimi kadinin hicçbirşey yapmadan gűnlűk yakma miktarı 2000 olabiliyor kimin 1500 sonucta herkezin metobolizma hızı farklı
Hibiskus cayi cok içiyorum harika istah kapatici mısır puskulunude cok ictim kilom fazlaykenMısır püskülü ve kiraz sapı kaynat iç canım ıyi ödem atiyor
Canm hesaplamali anlattim aslinda ama neyse sen en iyisi netten filan kalori hesaplama kalori açığı nasl verilir filan onları arastr oku ozamn anlarsn benim hesaplama şeklini hatta kendi metobolik hızını bile bulabilirsin çűnkű ben aldığım kalori ve yaktgm kaloriyi hesaplayn zaten benim metobolizmamain 1650 hatta 1500 yaktgı çıkıyor gercekten canm bide zaten benim diyegim de karbonhidrat+protein+sağlklı yağ ,meyve ve sebze hepsi var sağlklı olan herşeyi tűketiyorum sağlklı beslenme+spor ile resmen harika form korunula biliyor ama kilo vermek için yetersiz canm kalorimi biraz daha indirmem şart yoksa gitmezTmm işte üstüne sen bide sporla yakıyorsun ya niye 500 kalori yemen lazım onu anlamadım bide kaloriyi filan boşver sağlıklı beslen spor yap ben öyle yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?