- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #299.801
Kaçamaksız olur mu?Naptınız kızlar nasılsınız.
Görümcem bende bugün Yarın pazartesi gidicekler . Reformer ın de jubilesini bugün yaptım. Sizler naptınız kaçamak yapan yoktur umarım
Canm sen sguatn puanını sanki hesaplamamssn gibi geldi bana puan bildiriminde yazmyor sankiZıplama terletti zaten üstüne squat süper gitti 1000 abs videosu var arada da onu yapayım bakalim inşallah incelme olur
Teşekkür ederim canımPaylasda arada örnek olsun canim menün çok güzel
Canım bildirim yapılmadığında takımın puanı düşüyor hepimiz zorda kalıyoruz. Düzenli olarak takımda olmanı bekliyorumKusura bakmayın dün telaşdan unuttum bildirim yapmayı tartilmadim bile dün kardeşimin nişanı vardı yolculuk falan derken kaynadı tekrar özür dilerim haftaya bildirim yapabikiyormuyum yoksa diskalifiye oldum
Aynen canım o kalmış dur hemen onu da yazayım nasil atlamisimCanm sen sguatn puanını sanki hesaplamamssn gibi geldi bana puan bildiriminde yazmyor sanki
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
Domates
1 dilim pide ekmek
Ara
2 is bir arada nescafe
1 küçük hoşbeş
Akşam
5 kaşık taşlık kavurma
3 kaşık. Bulgur pilavı
Salata
Su 3 litre yatmadan da yoğurt yerim
Spor 7221 adım 108 puanSchonerDuft
10:00 kahvaltı =2dilim sucuk 1yumurta, birkaç parça sosis ve peynir, 1dilim tambğdy ekmeği, çay çay çay
Ara: 3-4 dilim muz ve kahve
16:00 = 1porsiyon haşlanmış lahana, 5kaşık sűzme yoğurt
16:30 = 150ml sűt ile yaplms Tchibo kahve
Spor = 15dakika zumba: 52.5 puan
Tranbolin 1000 zıplama: 125puan
Toplam: 177.5 puan
Sağol. CnmAfiyet olsun canım guzel menü.
Canm bugun tokum yoksa bir őğűn daha yapıcaktm ben ama akşama doğru bir bűyűk kupa kahveyi içince acayip bir tokluk geldi bana halada yemekden yeni kalkms gibi tokum ben 150ml sűte 150ml de su katyr toplam 300ml lik bűyűk kupada tchibonun çőzűnebilir kahvesiyle latte şeklinde hazırlyıp içiyorum yani 300ml aslnda ondan çok tok tutuyor canmAkşam için süt falan içersin herhalde ben çoktan açılmıştim canım menü çok az.
Bugün bir saat yürüyüş 20 dakika eliptik dun 20 dakika eliptik cnmG gokyuzundekiturna dün ve bugün spor yaptnmi ne kadr yaptn? Cannmm???
Kendimiz hesaplayp ekliyoruz listeye canm 1.sayfada puanlar var son listede altta kopyaliyorumBugün bir saat yürüyüş 20 dakika eliptik dun 20 dakika eliptik cnm
Bende 100 ml süte 100 ml su katıyorum gold kahveden de 1 tatlı kaşığı akşam onu içiyorum ya da öğlen bayağı iştahımı kesiyorCanm bugun tokum yoksa bir őğűn daha yapıcaktm ben ama akşama doğru bir bűyűk kupa kahveyi içince acayip bir tokluk geldi bana halada yemekden yeni kalkms gibi tokum ben 150ml sűte 150ml de su katyr toplam 300ml lik bűyűk kupada tchibonun çőzűnebilir kahvesiyle latte şeklinde hazırlyıp içiyorum yani 300ml aslnda ondan çok tok tutuyor canmartk bu saatten sonrada birsey yiyip icmem
Hissediyorummmmmm oooo 58 buraya çok yakın zamanda gelecekkkkBugün
Kahvalti omlet az peynir 6 zeytin 3 ceviz
Ara 1 portakal
Akşam 1 tabak kapuska 1 kase yoğurt
Spor 60 dk leslie 180 puan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?