Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar neden çok az kişi spor yapıyor hadi biraz canlanın yaaaaaaa...... üfff bu arada ayaklarım ağrıdı kızı sallamaktan ama benim cadım hala pusuda bekliyor uyanmak için
Evt bence de spor yarışının boyle kimseye bir etkisi olmadı bence grup yapmayp kişisel yapsak hiç olmazsa sinir olmicaz milleet yaptgni yazmiyor zorla yazdira kadar uyaaktan sinir oluyorum artk gruba dahil olmak istemiyorum biz yapanlar birbirimizi teşvik ederiz zaten grup puanini kazanani filan da aciklanmiyo teşvik edici yada takip edilen bir durum da yok zaten çoğu uyarmadan puanını bile eklemiyor kimsenin umru diil bende eklemiycem artk boşuna sinir oluyorum grup bu şekil devam etcekse ben çarşamba spor grubuna girmicem valla stres sinir oluyorum çünki biz iki üç kişi ilgileniyoz gerisiniz umrunda değil boşuna boşuna takip etmicem artk kimsenin sporunu zaten yapanlar belli

Yaa evet kimse aktif spor yapmıyor menü paylaşanlar da belli iyice sessizleşti valla

Kızlar neden çok az kişi spor yapıyor hadi biraz canlanın yaaaaaaa...... üfff bu arada ayaklarım ağrıdı kızı sallamaktan ama benim cadım hala pusuda bekliyor uyanmak için

Aynen ya bencede kimsenin umrunda değil bende katılmak istemiyorum artık çünkü gerek yok iki üç kişiyle bu olmaz zaten birinci kim oldu geçen kesin sen olmuşsundur sarı kız da haberimiz yok mesela neyse yazmıyorum puan falan uff sıkıldım

Bende 100 ml süte 100 ml su katıyorum gold kahveden de 1 tatlı kaşığı akşam onu içiyorum ya da öğlen bayağı iştahımı kesiyor
Aynen canm çok tok tutuyor bende bazen 100e 100 yapyrm bazende bőyle 150ye 150 ama içtigm gűnler kesinlik açlık yok oluyor

Kesinlikle canm biz zaten gene sporumuzu yapar birbirimizi teşvik ederiz zaten hem kafamz rahat olur sinir olmayız bari bu arada ben gűzel bir kahvaltı yaptm kahvemi de içtim bisiklete yapmayı dűşűnűyor şimdi hadi pazar deyip sporu unutmayalm yapalm

Harikasin canım ben pazarları hiç spor yapmıyorum ya belki fırsat bulursam yaparım

Bende kahvaltımı yaptım canım kaynanamdayım fırsat bu fırsattır dedim kıyma aldım komşuları çağırdık çorba döküp buzluğa atıcam sporu inşallah akşam yapıcam

blonde ambition
Kmsl Hnd
Spor konusunda size katılıyorum yarın bu konuyu tüm takım konuşup daha keyifli hâle getirmenin, katılımı arttırmanın bir yolunu bulalım
Bence de canım benim küçük bebeğim olmasına rağmen sırf burada spor yapılıyor diye bütün işi gücü bırakıp önce sporumu yapmaya çalışıyorum ama kimse yapmayınca bende sıkılıyorum.... çoğu kişi menü bile bildirmiyor.... böyle olursa motivasyonumuz da düşüyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…