Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım spor konusunda haklısın ama şöyle bir durumda var bu hafta işlerim yoğundu benim muhasebeciyim ve beyan dönemi hesaplamayı unuttum şuan okuunca aklıma geldi spor teşviki de 2 3 kişi ile olmuyor herkesin katılımı lazım yapmayanlari çıkardım yapanlar da yazmıyor zorla da yazdiramayiz da sporda yaptiramayiz .
En önemlisi de kaptan , yardımcılar ya da yarışmadakiler fark etmez burda sürekli birilerini teşvik edemeyiz birşeylere burda isek zaten amacımız belli yapılması gerekenler de belli sürekli spor yap diyemeyiz sporunu yaz diyemeyiz ki

blonde ambition
Kmsl Hnd
Spor konusunda size katılıyorum yarın bu konuyu tüm takım konuşup daha keyifli hâle getirmenin, katılımı arttırmanın bir yolunu bulalım
Yellow da yazdım şimdi .
Yapmayanı zorlayamayız ki dorty yazmıyorlar yapmıyorlar.
Ayrıca çok yoğunum beyan dönemleri misafirim eşimle ciddi sorunlarım boşanma bile olabilir ben nasıl Her şeyi bir kenara bırakıp fazladan zaman ayirayim liste yi toplamayı unuttum yoğunum sorunlarım var . Neyse bana müsade

Sabah bir kase mercimek çorbası.

Öğlen bir bardak ayran.

Akşam üstü patates salatası 4 kaşık 5 kaşık kıymalı makarna bir bardak çay bir küçük kurabiye. 2.5 lt su.
Afiyet olsun canım patates ile makarna aynı gün de olmasa daha iyi olur
Basit esnemeler ile başla ablam abs ye de yüklenme ameliyatını göz önünde tut

Elicez biz iyi niyetle yaklaşmanın anlamı yok yapana haksızlık.
Hepsi çıkarılacak bu hafta.
Kokteyl derken ?

Sabah
Az biraz sucuklu yumurta
3 çatal p. Kızartması
2 dilim ev yapımı peynir
3 zeytin

Ara
1 armut

Akşam
2 kase paça çorbası

Ara
Sütlü nescafe
3 ceviz

Birazdan da yoğurt yicem

Su 3,5 litre

Spor
100 kalça hareketi
100 bacak hareketi
Toplam 80 puan

O kadar çok Yorgun’um ki belimi hissetmiyorum közüm sabahtan beri kucağımda bel kemiğimi hissetmiyorum resmennn

23/01/2019 29/01/2019
SPOR LİSTESİ

UN ÇUVALLARI

ELF_LR35 =
yellow girl = 205 + 325 + 177
magickk = 160+160
tgb1907 =
SchonerDuft =150+
gokyuzundekiturna=80+80
Kmsl Hnd = 160+108+80
buzmavileylak =

PATATES ÇUVALLARI

Ocean=
drdotty=
sena zeynep=560+

Buki_89=
Milana firuze = 280+64
nihaaal=
orkide1453=
Bir garip=

Aynen canm bende buna sinir oldum sűrekli teşvik etmek zorunda kalyoruz hatta spor yapsa bile listeye puan yazmayip ugrasmiyor kimse sanki zorluyormusuz gibi tabiki zorliyamayiz bosuna takip edcez diye sorumluluk almaya calsnca kendimiz stres oliyoruz istemeyen yapmasn grup bőyle olmaz cunki zorla grup olunmaz zaten sporu severek yapan insanlar kendilerine herdurum da vakit yaratp yapiyorlar yapmayan yapmasn kendi bilir bencede bu arada sorunlarna űzűldűm inslh en kısa sűrede dűzelir ama yoğun olduğunu zaten biliyorum bunu kac defa soyledigin ve listeyi siz takip edin siz ekleyin bu hafta yoğunum dediğin halde bazıları kendi sorumluluğunu bile almadı ben onlara sinir oldum zaten 3-5 kişi kendi kendimize gelin gűvey olduk san ki diğerleri banane havasinda takildi neyse canm bunlr kolaylıkla halolucak seyler zaten sen birde buna kafa yorma şimdi daha őnemli şeylerle meşgulsun sonucta zaten yarn dorety durumu bir el atar

Elicez biz iyi niyetle yaklaşmanın anlamı yok yapana haksızlık.

Hepsi çıkarılacak bu hafta.

Kokteyl derken ?
Kokteyl mini mini o salkım şeklinde olanlara deniliyor canm salkım domates de denilebiliyor cherry de demiliyor bir kaç ismi var yani mini mini domatesler

Afiyet olsun canım
Sağol canım benimde bu hafta ufaklık durmadı zor oluyor bazen şu an büyük olan uyudu diğerini de babası pispisliyor. Duşa girdim çocuklarla 1 saat yalnız kaldı bu çocuklar senin hakkını nasıl oduyecek diyor dedim anla işte sen bir saat ben 20 saat tepelerindeyim

Iyi akşamlar
Kahvaltı melemen biraz peynir 6 zeytin 2 ceviz
Ara portakal 1 hurma
Akşam 1 porsiyon et döner 1 bardak ayran salata 1 küçük salatalık turşusu
2 lt su

Afiyet olsun canım çok güzel menu.

Afiyet olsun canım.

23/01/2019 29/01/2019
SPOR LİSTESİ

UN ÇUVALLARI

ELF_LR35 =
yellow girl = 205 + 325 + 177 +255
magickk = 160+160
tgb1907 =
SchonerDuft =150+
gokyuzundekiturna=80+80
Kmsl Hnd = 160+108+80
buzmavileylak =

PATATES ÇUVALLARI

Ocean=
drdotty=
sena zeynep=560+

Buki_89=
Milana firuze = 280+64
nihaaal=
orkide1453=
Bir garip=
[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…