- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #299.861
Canım spor konusunda haklısın ama şöyle bir durumda var bu hafta işlerim yoğundu benim muhasebeciyim ve beyan dönemi hesaplamayı unuttum şuan okuunca aklıma geldi spor teşviki de 2 3 kişi ile olmuyor herkesin katılımı lazım yapmayanlari çıkardım yapanlar da yazmıyor zorla da yazdiramayiz da sporda yaptiramayiz .Evt bence de spor yarışının boyle kimseye bir etkisi olmadı bence grup yapmayp kişisel yapsak hiç olmazsa sinir olmicaz milleet yaptgni yazmiyor zorla yazdira kadar uyaaktan sinir oluyorum artk gruba dahil olmak istemiyorum biz yapanlar birbirimizi teşvik ederiz zaten grup puanini kazanani filan da aciklanmiyo teşvik edici yada takip edilen bir durum da yok zaten çoğu uyarmadan puanını bile eklemiyor kimsenin umru diil bende eklemiycem artk boşuna sinir oluyorum grup bu şekil devam etcekse ben çarşamba spor grubuna girmicem valla stres sinir oluyorum çünki biz iki üç kişi ilgileniyoz gerisiniz umrunda değil boşuna boşuna takip etmicem artk kimsenin sporunu zaten yapanlar belli
Yellow da yazdım şimdi .blonde ambition
Kmsl Hnd
Spor konusunda size katılıyorum yarın bu konuyu tüm takım konuşup daha keyifli hâle getirmenin, katılımı arttırmanın bir yolunu bulalım
Afiyet olsun canım patates ile makarna aynı gün de olmasa daha iyi olurSabah bir kase mercimek çorbası.
Öğlen bir bardak ayran.
Akşam üstü patates salatası 4 kaşık 5 kaşık kıymalı makarna bir bardak çay bir küçük kurabiye. 2.5 lt su.
Basit esnemeler ile başla ablam abs ye de yüklenme ameliyatını göz önünde tutİyi akşamlar herkesee
Kahvaltı
- 1 yumurta, yarım kk peynir, 5 yeşil zeytin, 1 dilim ekmek
Ara
- 1 portakal
Akşam
- Balık, salata
Ara
- sade Türk kahvesi, çay
Su: yatana kadar 2 lt olur
Spor: Bugün yapmadım malum uzun süre ara verince Dün ki küçücük Bir harekette bile hamlamışımbugün ara verip yarın devam ederim dedim
Enerjik güzel haftalarınız olsun
Elicez biz iyi niyetle yaklaşmanın anlamı yok yapana haksızlık.Ben haftada 4 gün yüzmeye gidiyorum onun dışında çocukları oyalamak İçin jumping jack ve Leslie videoları açıyorum birlikte yapıyoruz daha fazlasını zaten yapamam. Ama zayıflamak istiyorum deyip takıma gelip hergüne bir kaçamak besin ekleyen, spor yapmayan arkadaşları anlamıyorum
Hepsi çıkarılacak bu hafta.Bende anlamyorum birde hic takima girip yorum yapmayan hatta menu bile paylasmayan arkadaslarn listede olmak istemelerinide anlamıyorum sonucta obizden birsey almiycaksa bizde ondan birsey almiycaksak bir paylasma girmiycek ve burda motive olmıycaksa listede adı yassa ne olur yazmasa ne olur yani bir tűrlű anlıyamadm őylelerini neden listede var olmak istiyolar acaba
Kokteyl derken ?Kahvaltı: 2dilim yumurtalı ekmek,peynir, kokteyl domates,çay
Ara: 100ml sűtten kahve,2fıstık
Őğlen: yarım kase çorba,3kaşık yoğurt, 1dilim tambğy
Ara: 1havuç, yarım limon
Akşam : 1kase mercimek çorbası, 3yemek kaşığı sade ve yağsız makarna
Simdi 100ml sűt ile hazrlanan kahve
Spor: 1saat Knsyn Bisikleti
biraz sonrada tranbolin zıplıycam kızlar yapnca yazarm
Afiyet olsun canımSabah bir kase mercimek çorbası.
Öğlen bir bardak ayran.
Akşam üstü patates salatası 4 kaşık 5 kaşık kıymalı makarna bir bardak çay bir küçük kurabiye. 2.5 lt su.
Sağol tatlmYa çok güzel olmuş afiyet olsun
Menü gene harika canmIyi akşamlar
Kahvaltı melemen biraz peynir 6 zeytin 2 ceviz
Ara portakal 1 hurma
Akşam 1 porsiyon et döner 1 bardak ayran salata 1 küçük salatalık turşusu
2 lt su
Uygun musun ?Menü gene harika canm
Aynen canm bende buna sinir oldum sűrekli teşvik etmek zorunda kalyoruz hatta spor yapsa bile listeye puan yazmayip ugrasmiyor kimse sanki zorluyormusuz gibi tabiki zorliyamayiz bosuna takip edcez diye sorumluluk almaya calsnca kendimiz stres oliyoruz istemeyen yapmasn grup bőyle olmaz cunki zorla grup olunmaz zaten sporu severek yapan insanlar kendilerine herdurum da vakit yaratp yapiyorlar yapmayan yapmasn kendi bilir bencede bu arada sorunlarna űzűldűm inslh en kısa sűrede dűzelir ama yoğun olduğunu zaten biliyorum bunu kac defa soyledigin ve listeyi siz takip edin siz ekleyin bu hafta yoğunum dediğin halde bazıları kendi sorumluluğunu bile almadı ben onlara sinir oldum zaten 3-5 kişi kendi kendimize gelin gűvey olduk san ki diğerleri banane havasinda takildi neyse canm bunlr kolaylıkla halolucak seyler zaten sen birde buna kafa yorma şimdi daha őnemli şeylerle meşgulsun sonucta zaten yarn dorety durumu bir el atarCanım spor konusunda haklısın ama şöyle bir durumda var bu hafta işlerim yoğundu benim muhasebeciyim ve beyan dönemi hesaplamayı unuttum şuan okuunca aklıma geldi spor teşviki de 2 3 kişi ile olmuyor herkesin katılımı lazım yapmayanlari çıkardım yapanlar da yazmıyor zorla da yazdiramayiz da sporda yaptiramayiz .
En önemlisi de kaptan , yardımcılar ya da yarışmadakiler fark etmez burda sürekli birilerini teşvik edemeyiz birşeylere burda isek zaten amacımız belli yapılması gerekenler de belli sürekli spor yap diyemeyiz sporunu yaz diyemeyiz ki
Nasl yani canm ? Evt uygunum ama nasl olucak ? Bana mı bakıcak sın ?Uygun musun ?
Tarot açacak birini arıyorum
Kokteyl mini mini o salkım şeklinde olanlara deniliyor canm salkım domates de denilebiliyor cherry de demiliyor bir kaç ismi var yani mini mini domateslerElicez biz iyi niyetle yaklaşmanın anlamı yok yapana haksızlık.
Hepsi çıkarılacak bu hafta.
Kokteyl derken ?
Sağol canım benimde bu hafta ufaklık durmadı zor oluyor bazen şu an büyük olan uyudu diğerini de babası pispisliyor. Duşa girdim çocuklarla 1 saat yalnız kaldı bu çocuklar senin hakkını nasıl oduyecek diyorAfiyet olsun canım
Iyi akşamlar
Kahvaltı melemen biraz peynir 6 zeytin 2 ceviz
Ara portakal 1 hurma
Akşam 1 porsiyon et döner 1 bardak ayran salata 1 küçük salatalık turşusu
2 lt su
Sabah
Az biraz sucuklu yumurta
3 çatal p. Kızartması
2 dilim ev yapımı peynir
3 zeytin
Ara
1 armut
Akşam
2 kase paça çorbası
Ara
Sütlü nescafe
3 ceviz
Birazdan da yoğurt yicem
Su 3,5 litre
Spor
100 kalça hareketi
100 bacak hareketi
Toplam 80 puan
O kadar çok Yorgun’um ki belimi hissetmiyorum közüm sabahtan beri kucağımda bel kemiğimi hissetmiyorum resmennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?