- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #299.841
iyi olur canmblonde ambition
Kmsl Hnd
Spor konusunda size katılıyorum yarın bu konuyu tüm takım konuşup daha keyifli hâle getirmenin, katılımı arttırmanın bir yolunu bulalım
Oh ne güzel ben miskin miskin oturuyorum ağırlık var üzerimde hep yatasim var havadan mi neKolay gelsinellerinize sağlık
Ben de bisikletimi yaptm canm akşam da siz spor yaparken bende zıplıycam
Bende anlamyorum birde hic takima girip yorum yapmayan hatta menu bile paylasmayan arkadaslarn listede olmak istemelerinide anlamıyorum sonucta obizden birsey almiycaksa bizde ondan birsey almiycaksak bir paylasma girmiycek ve burda motive olmıycaksa listede adı yassa ne olur yazmasa ne olur yani bir tűrlű anlıyamadm őylelerini neden listede var olmak istiyolar acabaBen haftada 4 gün yüzmeye gidiyorum onun dışında çocukları oyalamak İçin jumping jack ve Leslie videoları açıyorum birlikte yapıyoruz daha fazlasını zaten yapamam. Ama zayıflamak istiyorum deyip takıma gelip hergüne bir kaçamak besin ekleyen, spor yapmayan arkadaşları anlamıyorum
Bende aynısını düşünüyorum madem menü paylaşmayacaksınız kacamak yapacaksınız sürekli ne anlamı var ki listede olmanın önce insanın kendinde biter nefsine hakim değilsen bu liste sihirli değnek değil seni zayiflatsin bazısı sanırım böyle anlıyor takıma gireyim hop zayıflayayım keşke öyle olsa birde takım burası ona göre davranmalıyız yoksa yolgeçen hanina dönerBende anlamyorum birde hic takima girip yorum yapmayan hatta menu bile paylasmayan arkadaslarn listede olmak istemelerinide anlamıyorum sonucta obizden birsey almiycaksa bizde ondan birsey almiycaksak bir paylasma girmiycek ve burda motive olmıycaksa listede adı yassa ne olur yazmasa ne olur yani bir tűrlű anlıyamadm őylelerini neden listede var olmak istiyolar acaba
Sağol cnm şimdi bitti oturuyoruz akşama yaparım inşallahKolay gelsinellerinize sağlık
Ben de bisikletimi yaptm canm akşam da siz spor yaparken bende zıplıycam
Yine çok gűzel spor yapmışsın canmYavaş tempo 1 saat yürüyüş =60
70 dk kondüsyon bisikleti=210
50 Squat=20
600 Mekik=240
30 dk bölgesel =30
Toplam: 560 puan
HarikaYavaş tempo 1 saat yürüyüş =60
70 dk kondüsyon bisikleti=210
50 Squat=20
600 Mekik=240
30 dk bölgesel =30
Toplam: 560 puan
Yine çok gűzel spor yapmışsın canm
Sağol canımHarika
Afiyet olsun canm maşallah.Kahvaltı: 2dilim yumurtalı ekmek,peynir, kokteyl domates,çay
Ara: 100ml sűtten kahve,2fıstık
Őğlen: yarım kase çorba,3kaşık yoğurt, 1dilim tambğy
Ara: 1havuç, yarım limon
Akşam : 1kase mercimek çorbası, 3yemek kaşığı sade ve yağsız makarna
Simdi 100ml sűt ile hazrlanan kahve
Spor: 1saat Knsyn Bisikleti
biraz sonrada tranbolin zıplıycam kızlar yapnca yazarm
Çok geçmiş olsun kısa sürede iyileşir inşallahTeşekkür ederim canım kızlardan fırsat buldukça yapıyorum. Büyük kızım akşam atesliydi sabah kustu mide bulantısı vardı bunlarda daha sonra yaptım.
Ya çok güzel olmuş afiyet olsunKahvaltı: 2dilim yumurtalı ekmek,peynir, kokteyl domates,çay
Ara: 100ml sűtten kahve,2fıstık
Őğlen: yarım kase çorba,3kaşık yoğurt, 1dilim tambğy
Ara: 1havuç, yarım limon
Akşam : 1kase mercimek çorbası, 3yemek kaşığı sade ve yağsız makarna
Simdi 100ml sűt ile hazrlanan kahve
Spor: 1saat Knsyn Bisikleti
biraz sonrada tranbolin zıplıycam kızlar yapnca yazarm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?