Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben haftada 4 gün yüzmeye gidiyorum onun dışında çocukları oyalamak İçin jumping jack ve Leslie videoları açıyorum birlikte yapıyoruz daha fazlasını zaten yapamam. Ama zayıflamak istiyorum deyip takıma gelip hergüne bir kaçamak besin ekleyen, spor yapmayan arkadaşları anlamıyorum

Bende anlamyorum birde hic takima girip yorum yapmayan hatta menu bile paylasmayan arkadaslarn listede olmak istemelerinide anlamıyorum sonucta obizden birsey almiycaksa bizde ondan birsey almiycaksak bir paylasma girmiycek ve burda motive olmıycaksa listede adı yassa ne olur yazmasa ne olur yani bir tűrlű anlıyamadm őylelerini neden listede var olmak istiyolar acaba

Bende aynısını düşünüyorum madem menü paylaşmayacaksınız kacamak yapacaksınız sürekli ne anlamı var ki listede olmanın önce insanın kendinde biter nefsine hakim değilsen bu liste sihirli değnek değil seni zayiflatsin bazısı sanırım böyle anlıyor takıma gireyim hop zayıflayayım keşke öyle olsa birde takım burası ona göre davranmalıyız yoksa yolgeçen hanina döner

23/01/2019 29/01/2019
SPOR LİSTESİ

UN ÇUVALLARI

ELF_LR35 =
yellow girl = 205 + 325 + 177
magickk = 160+160
tgb1907 =
SchonerDuft =150+
gokyuzundekiturna=80+80
Kmsl Hnd = 160+108
buzmavileylak =

PATATES ÇUVALLARI

Ocean=
drdotty=
sena zeynep=560+

Buki_89=
Milana firuze = 280+64
nihaaal=
orkide1453=
Bir garip=

Kahvaltı: 2dilim yumurtalı ekmek,peynir, kokteyl domates,çay

Ara: 100ml sűtten kahve,2fıstık

Őğlen: yarım kase çorba,3kaşık yoğurt, 1dilim tambğy

Ara: 1havuç, yarım limon

Akşam : 1kase mercimek çorbası, 3yemek kaşığı sade ve yağsız makarna

Simdi 100ml sűt ile hazrlanan kahve

Spor: 1saat Knsyn Bisikleti
biraz sonrada tranbolin zıplıycam kızlar yapnca yazarm

Afiyet olsun canm maşallah.

İyi akşamlar herkesee
Kahvaltı
- 1 yumurta, yarım kk peynir, 5 yeşil zeytin, 1 dilim ekmek
Ara
- 1 portakal
Akşam
- Balık, salata
Ara
- sade Türk kahvesi, çay
Su: yatana kadar 2 lt olur
Spor: Bugün yapmadım malum uzun süre ara verince Dün ki küçücük Bir harekette bile hamlamışımbugün ara verip yarın devam ederim dedim
Enerjik güzel haftalarınız olsun

Ya çok güzel olmuş afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…