- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #300.241
Canm őlcumunu bir not defterine yaz o olcunun yanina tarihi at ve ogűn kaç kiloda olduğunuda yaz ozman karsilastirma yapabilirsin ben hep oyle yapiyorum canmYaa ben ne zaman ölçüm yapmıştım hatırlamıyorum ama karneler alındıktan sonra Pazartesi filan dı heralde bende ayda bir ölçümü alayım bakalım
4çok guzel canm tam aylık ideal saglıklı rakam ve őlçűműnden de belli ki direk yağ kaybı yaşamışsn seni tebrik ederimGeçen ayın 27 si başlamıştım buraya 67,7 ile pazartesi 63,5 çıktım tartı da canım 4,2 gibi fark var.
Aynen ölçüleri telefona yazmıştım ama tarihi akıl edemedim neyse bi dahakine yazarım artıkCanm őlcumunu bir not defterine yaz o olcunun yanina tarihi at ve ogűn kaç kiloda olduğunuda yaz ozman karsilastirma yapabilirsin ben hep oyle yapiyorum canm
Maşallah canmKızlar bugünlük sporumu bitirdim 2 gün iyi sıkmam lazım
45 dk Leslie. 135 puan
100 mekik. 40 puan
100 sguat. 40 puan
100 kalça hareketi 40 puan
100 bacak hareketi. 40 puan
100 yan hareket. 40 puan
100 alt karın. 40 puan
150 ipsiz zıplama. 18 puan
Toplam puan. 393 puan
Ama bittim bugün
Sağol canım 2 gün kötü gitti Cuma’ya kadar sıkmam lazımMaşallah canmm
Aynen canm bundan sonrakilere tarih atarsınAynen ölçüleri telefona yazmıştım ama tarihi akıl edemedim neyse bi dahakine yazarım artık
Evet canım o zaman öyle yapayım Cuma günü ayın 1i tekrar alayım ölçülerimi kaydederimAynen canm bundan sonrakilere tarih atarsınhatta istersen aybaşında başla 1şubat bende őyle yapcaktn ama benim regleye denk geliyor ondan vazgectim cűnki 1 subatta regleme 1-2 gűn kalms olucak şiş olurum yanlış çıkar
Cok gecmıs olaun canm nasıl oldu kızınKızlar benim kız hasta geceden beri ateşi var düşüremedim gitti doktora götürcem bakalım pek giremem artık buraya iyilessin de inşallah görüşürüz
Kızlar yürüyüşümu yaptım geldim 20 dk da karın egzersizleri yaptım
4çok guzel canm tam aylık ideal saglıklı rakam ve őlçűműnden de belli ki direk yağ kaybı yaşamışsn seni tebrik ederimçok gűzel ilerliyorsun çok takdir ediyorum seni
Geçmiş olsun canım inşallah bı sıkıntı yoktur
Geçmiş olsun canm
Geçmiş olsun canim
Çok teşekkürler kızlar yeni geldim hastaneden bir sürü ilaç verdi doktor ateşi çok yüksek cıktı bişey de yemiyo kustu hep çok salgın varmış domuz gribi 1 iki güne geçmezse tahlil yapacaklar domuz gribi varmı diye inşallah yoktur bakalım onunla uğraşıyorum biseyler yese ilaç fayda edecek yedirmeye çalışıyorum bir iki lokmaCok gecmıs olaun canm nasıl oldu kızın
Cok gecmis olsun canim salgin var ama insallah domuz gribi degildir bi an önce atlatırsınız insallahÇok teşekkürler kızlar yeni geldim hastaneden bir sürü ilaç verdi doktor ateşi çok yüksek cıktı bişey de yemiyo kustu hep çok salgın varmış domuz gribi 1 iki güne geçmezse tahlil yapacaklar domuz gribi varmı diye inşallah yoktur bakalım onunla uğraşıyorum biseyler yese ilaç fayda edecek yedirmeye çalışıyorum bir iki lokma
Yazık sanaNaptınız kızlar nasılsınız stajer hep yanımda olunca yazamıyorum
Amin canım inşallahCok gecmis olsun canim salgin var ama insallah domuz gribi degildir bi an önce atlatırsınız insallah
Cok gecmis olsun canim salgin var ama insallah domuz gribi degildir bi an önce atlatırsınız insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?