Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Afiyet olsun canım.
Çorba çok seviliyor sanırım sizde.

Yaa perişan oldun 2 gündür canım biraz enerji iyi gelmiştir. Ne yedin
Aynen canım yaaa ayakta yaşayan ölü gibiyim.... börek yedim canım hafta sonum karbonhidratlı oldu hafta içi düzeltirim inşallah

Sabah
4 haslanmıs yumurta sarısı
1 tam haslanmış yumurta
Lor s
Salatalık
Cay

Ogle
Bamya
Bulgur pılavı
Cacık

Aksam yemegı daha yok
Hıc sporda yapamadım uykusuz ve yorgunum yedıgum bulgurlar cocugu cok sısırdı sanırum

Canm sen karatay mı yapıyorsun ?
Bu menű direk karatay olmuş

Kahvaltı: 2dilim tambuğday,2dilim peynir,4zeytin,4dilim sucuk

Ara: 100ml sűtten kahve,3ceviz

Ara: yarım elma,yarım portakal

Akşam: 1kase mercimekli bulgur pilavi, 2kaşık yoğurt,azıcık turşu

Benimde haftasonu Karbonhidratm fazla oldu hafta içi daha sıkı tutup dengeliycem regle yaklasnca boyle karbonhidrat istiyorum canm bulgurlu şeyler genelde ondan yedim bugűn kızlar karnım çok ağrıyor regl olsamda kurtlsam artk poooffff...
Spor olarakda bugűn açık havada 2saat yűrűş yaptm hızlı tempo gűzel ter attırttı

Canm sen karatay mı yapıyorsun ?
Bu menű direk karatay olmuş
Ekmegı unu cıkartmaya calısıyorum cırbaya faln koyduklarımız harıc . O yumurta sarıları esımden kaldı bende yedım ısraf olmasın karataylada verılır demı kılo yanlız ben olcu kullnmıyom doyuncaya kadar yuyom het huzıyla

Yaa bende dr var geçenlerde de yazmıştın bende aynı şekilde cvb vermiştim ama kullanmıyorum hiç üşeniyorum sanırım faydası oluyor karın için

Vende ondan sordum őlçű kullaadan doyuncaya kadar yemek ekmek yemeyip yumurtayı boyle bol yemek ve bulgur pilavı yemek sadece karatay da bunlar var da ondan sordum diyetisyenler bunlarn hic biri dogru bulmuyor karatay da diyetisten diil ama yapipda kilo verenler var tabi bilemiycem sonuçta herkesin bünyesi farklı herkese başka şeyler iyi gelebiliyor yani kendi bünyene ne uygunsa onu yap tabiki

Bakakım deneyıp gorucem faydası oluyır mu olmuyor mu sanırum bu cuma bellı olur . Sıxın yedıklerınız bana yetmıyor sabah sofradan ac kalkıyorum okadar yememe ragmen

Bakakım deneyıp gorucem faydası oluyır mu olmuyor mu sanırum bu cuma bellı olur . Sıxın yedıklerınız bana yetmıyor sabah sofradan ac kalkıyorum okadar yememe ragmen
Herkesin bűnyesi farklı canm verebiliyorsan çok sıkı tutmana gerek yok zaten mesela benim bűnyem ancak çok sıkı tuttuğum haftalar verebiliyor ondan birgűn normal yersem diğer gűnler iyice kısıyorum canm çűnki biraz normale yakn menű olursa ben veremiyorum zaten insűlin direncimde var yoksa sıkmam okadar tabiki ama karatayla cok guzel kilo veren arkadaslarm oldu dedigm gibi herkesin bunyesi farklı işte dene bakalm

Bendede unsulın dırencı var gobek cok koyu cıkıyor 7 aylık gıbı oluyorum bakcam aylık veya haftslık vermem ıyıyse dewam ılmassa sızın gıbı denıcem . Bu ınsılın dırencı olanlar hamur işi tatlı pasta cıkolata gıbı seylerden uzak durması lazım demı canım cok cekıyor tatlı seylerı ama sabredeyorum

Canım ne yapmışsın sen toplamda 5 yumurta sarısı yemişsin. 4 beyaz 1 sarı desen anlarımda bu şekilde doğru olmamış bence. 2yi geçmemek gerek hangi diyetiuygularsan uygula 2 den fazlası zarar artık.

Evt canm zaten zayflamak istiyorsak yada sağlklı olmak istiyorsak uzak durmamz lazm ama insűlin direnci varsa iyice uzak durmak lazm tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…