- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #300.721
Az ye seninde olur dicem ama ben az da yemiyorjmYaaaaaaa keşke. Benim olsaaaaaa
Artık dıkkat edeyımCanım ne yapmışsın sentoplamda 5 yumurta sarısı yemişsin. 4 beyaz 1 sarı desen anlarımda bu şekilde doğru olmamış bence. 2yi geçmemek gerek hangi diyetiuygularsan uygula 2 den fazlası zarar artık.
HahahaahhhhAz ye seninde olur dicem ama ben az da yemiyorjm
Ayyy hiç hatırlamıyorum valla yazdığımı da cevapladığını da bu uykusuzluk beni mahvetti var yaaaYaa bende dr var geçenlerde de yazmıştın bende aynı şekilde cvb vermiştim ama kullanmıyorum hiç üşeniyorum sanırım faydası oluyor karın için
Çok geçmiş olsun canım çocuklar hasta olmasın ya çok zor gerçektenAyyy hiç hatırlamıyorum valla yazdığımı da cevapladığını da bu uykusuzluk beni mahvetti var yaaa
Kızlar siz ek gıdaya geçtiniz mi kaşık maması mi veriyorsunuzBende kaşıkla veriyorum ... kakası nasıl hergün yapıyor mu
bu cuma yüzleşecem kiilomla bakalımEvet ta çok zor oluyor . Ama sizin iş daha zor valla ben kapıyı kapattım mı görmüyorum birşey evde olunca erteleme lüksün olmuyo
Çok geçmiş olsun canım
Ne demek kız 70 ohaaaaa
Kaç kilo aldın ki
Niye bu kadar sık gidiyorsunuz anlamıyorum
Evet o kemerlerden.Tıtresımlı kemerlerden mı bu
Ben hatırlıyorum çünkü kemeri kullanmaya üşenmiştimAyyy hiç hatırlamıyorum valla yazdığımı da cevapladığını da bu uykusuzluk beni mahvetti var yaaa
Olsun canım vücut şaşmıştır en azından ailecekte güzel bir yemek yemissinizdir.Kızlar pazar biraz diyeti bozdum iki aydır eşim çok yoğun çalışıyor görev yeri eve de biraz uzak oyuzden akşamları eve gelemiyor yemeğe ilk defa dün evdeydi hem ufaklık doğduğundan beri hemde görevi nedeniyle dün ilk defa tüm aile aynı anda masaya oturma imkanı oldu bende yemekleri biraz özenli yaptım o yüzden beraber oturunca da az da olsa yemek yedim diyetimin dışına çıktım bugünden itiberen eski rutine geri dönüyorum
Yaa bende tartilmayacam bir süre spor yapacam karnım balon gibi oldu zatenbu cuma yüzleşecem kiilomla bakalım
sana hep diyorum sen listede strese giriyorsun diye . aday listesinde devam et bir süre bence kep istiyorsan son 1 kilon kalınca girer mezun ederiz seni .günaydın kızlar tartıldım cidden ben diyet yaparken neden veremiyorum bilmiyorum izne ayrıldığımdan beri kafamı boşaltmak için rahat davrandım en son dün çiğköfte yedim ama sabah 63,4 çıktım bgn herkes zayıflamışssın dedi göbeğim indi bide inşallah daha da gideer bide ilaç bıraktım sporla da inşallah bi anda düşmeler olur ilacın da etkilediğini düşünüyorum ama
öyle yapayım bari cnmsana hep diyorum sen listede strese giriyorsun diye . aday listesinde devam et bir süre bence kep istiyorsan son 1 kilon kalınca girer mezun ederiz seni .
revize ederiz canım hedef kilon kaç olarak bildirilmiştiKaptanim ben hedef kilomu güncellemek istiyorum mümkün mü, boyum 176 suanki kilom 69.8 65 e düşsem kafi olacak sanki, zaten ben artık diyet yapmıyorum diyetisyenin verdiği bi koruma programı var onu uyguluyorum, korumada kalmam gerekiyormuş bir süre , 65 e düşmem de bayağı zor olacak gibi, güncellemeye izin verirseniz sevinirim, güzel günler
Canm keske bu kadar sık diyeti bozmasn senin kilo verebilme oranin herkesden yuksek rahatlikla simdiye negűzel 10kilo verebilirdin yaaaaa 1aydır sűrekli iki ileri bir geri yapyrsn aynı kilolardasn senin 80lere gecmis olman gerekirdi cokdann hala 98lerdesin bak arkadaslara misafirde gelse , kendileri misafir de gitse, morallerinin bozulduğu anda olsa,tamtersine kutlamada olsa, bebekleri hastada olsa ne olursa olsun diyetide bozmuyorlar sporda yapiyorlar őyle veriyorlar herseyi diyeti bozabilicek bir sebep olarak gorursen veremezsin ne olursa olsun diyete uygun şeyler yemeliyim mantığı ile hareket edersen veriliyor sen bir tűrlű adapte olamadn artk olman lazm yolun uzun arrk başla canm elbette insanız ufak kaçamaklar olur ama ufak kaçamaklar yaparak arkadaşlar her hafata 1er kilo veriyor demekki sen ufak kacamakla bile rahat haftada 2kilo verebilirsin ama sűrekli komplo bozuyorsun sűrekli bastan başlyorum yazıyorsun bőyle olmaz lűtfen hedefini dűşűn toparlan artk canmÇok geçmiş olsun canım çocuklar hasta olmasın ya çok zor gerçekten
Helal olsun canm alkışlıyorum seni bűyųk başarı valla 102 den 69 a geldinKaptanim ben hedef kilomu güncellemek istiyorum mümkün mü, boyum 176 suanki kilom 69.8 65 e düşsem kafi olacak sanki, zaten ben artık diyet yapmıyorum diyetisyenin verdiği bi koruma programı var onu uyguluyorum, korumada kalmam gerekiyormuş bir süre , 65 e düşmem de bayağı zor olacak gibi, güncellemeye izin verirseniz sevinirim, güzel günler
Günaydin kizlar napiosunuz bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?