Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Çok geçmiş olsun canım mevsim değişimleri çarpıyor çocukları hemen iyilesin inşallah

Bugün kahvaltı 2 haşlanmış yumurta salatalık domates
öğlen ton balıklı salata yoğurt bir dilim ekmek
Ara yapamadım oğlanı okuldan alıp izmir parka götürdüm
akşam protein süt
3 lt su
12000 adım dünde yurudugum için bugün bacaklarım çok ağrıyor ayrıca dün oğlanı kanguruya koyup gezmiştim bir daha asla hem boyun hem bel fıtığım çok kötü olmuş ağrıdan duramadım bebek arabasıyla çıktım bugün şuanda gözlerim kapanıyor

Boğaz ve epilasyon pek ilgili değil gibi ama koltuk altı kesin ondan olmustur,aman bir şey çıkmasında beze kist her insan da oluyor işte
Beze yada kist diil cunki bogazda lenf bezleri var orda ki lenf bezleri şişmiş aynı lenf bezlerinden koltuk altnda da var olduğu için onlarda ondan şişmişti ama koltuk altmdaki lenf bezleri şiş degl artk geri indi ele gelmiyor yok artk şuan lenf bezleri aynı anda şişebiliyor yani vucutta birseye tepki olarak şişiyor lenfler ama tam tersine bende epilasyonun kistle alaksı nasl olcak onu anlamadm ???

Geçmiş olsun canm

Çok geçmiş olsun canım beyinlilerde hastalandı dün uyu uyan çok kötü olduk biri grip biri öksürük allah hepsine şifa versin insallah

Amin canım Rabbim şifa versin hepinize inşallah.

Hoşgeldin canım

Protein sütle tok oluyormusun canim.

Sabah: iki dilim kaşar peyniri bir dilim keçi peyniri 10 dal maydanoz 5 dal roka bir kaç zeytin iki dilim ekmek bir bardak çay.

Ara bir şekersiz Nescafe 2 tane hurma.

Akşam bir kase buharda haşlanmış havuç brokoli karnabahar ve Brüksel lahanası limonlu bir kase çorba bir bardak ayran.

3 lt su.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…