- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #300.981
Çok geçmiş olsun canım mevsim değişimleri çarpıyor çocukları hemen iyilesin inşallahYa. Boğazım ağrıyor halim YÖK o yüzden suyu aç içtim... doktora gittik kızıma bronşit başlangıcı deri yavrum çok öksürüyor iğne. Buhar filan verdi zaten bende hastaydım iyice kötü olduk... kaynanam yanındaydı o da rahatsızlandı şimdi doktorda offffff çabucak iyileşsin bebeğim yaaaaa çok kötüyüm
Beze yada kist diil cunki bogazda lenf bezleri var orda ki lenf bezleri şişmiş aynı lenf bezlerinden koltuk altnda da var olduğu için onlarda ondan şişmişti ama koltuk altmdaki lenf bezleri şiş degl artk geri indi ele gelmiyor yok artk şuan lenf bezleri aynı anda şişebiliyor yani vucutta birseye tepki olarak şişiyor lenfler ama tam tersine bende epilasyonun kistle alaksı nasl olcak onu anlamadm ???Boğaz ve epilasyon pek ilgili değil gibi ama koltuk altı kesin ondan olmustur,aman bir şey çıkmasında beze kist her insan da oluyor işte
Geçmiş olsun canmYa. Boğazım ağrıyor halim YÖK o yüzden suyu aç içtim... doktora gittik kızıma bronşit başlangıcı deri yavrum çok öksürüyor iğne. Buhar filan verdi zaten bende hastaydım iyice kötü olduk... kaynanam yanındaydı o da rahatsızlandı şimdi doktorda offffff çabucak iyileşsin bebeğim yaaaaa çok kötüyüm
Çok geçmiş olsun canım beyinlilerde hastalandı dün uyu uyan çok kötü olduk biri grip biri öksürük allah hepsine şifa versin insallahYa. Boğazım ağrıyor halim YÖK o yüzden suyu aç içtim... doktora gittik kızıma bronşit başlangıcı deri yavrum çok öksürüyor iğne. Buhar filan verdi zaten bende hastaydım iyice kötü olduk... kaynanam yanındaydı o da rahatsızlandı şimdi doktorda offffff çabucak iyileşsin bebeğim yaaaaa çok kötüyüm
Ya. Boğazım ağrıyor halim YÖK o yüzden suyu aç içtim... doktora gittik kızıma bronşit başlangıcı deri yavrum çok öksürüyor iğne. Buhar filan verdi zaten bende hastaydım iyice kötü olduk... kaynanam yanındaydı o da rahatsızlandı şimdi doktorda offffff çabucak iyileşsin bebeğim yaaaaa çok kötüyüm
Hoşgeldin canımevet canm 14. takım da yarışmıştım
kuralları kabul ediyorum
Merhaba kızlar ben rabia 22 yaşındayım 15 aylık kızım var ön muhasebeede çalışıyorum
80 kiloyum sabah tartıldım 1 günde 1 kilo artım oldu hasataydm antibiyotik kullanıyordm bugün bıraktım
spor listesinede katılmak istiyorum
Sağol canım benimTebrikler canm 1.olmuşsun
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
1 zeytin
Domates
Ara
Elma
Akşam
Kıymalı ıspanak
Yoğurt
Su 2 litre
Maşallah canım sana :)SAbah
Ispanaklı yumurta
2 kasık mantar
Cay
Ara
Kuru ızum
Kasar peynır bırlac kalın dılım
Aksam
Ispanaklı yumurta
Patates pızza
2.5lt su
Bugün kahvaltı 2 haşlanmış yumurta salatalık domates
öğlen ton balıklı salata yoğurt bir dilim ekmek
Ara yapamadım oğlanı okuldan alıp izmir parka götürdüm
akşam protein süt
3 lt su
12000 adım dünde yurudugum için bugün bacaklarım çok ağrıyor ayrıca dün oğlanı kanguruya koyup gezmiştim bir daha asla hem boyun hem bel fıtığım çok kötü olmuş ağrıdan duramadım bebek arabasıyla çıktım bugün şuanda gözlerim kapanıyor
Bugün
Kahvalti omlet biraz peynir 2 ceviz 6 zeytin
Ara 1 elma 5 fındık
Akşam 1 tabak yeşil mercimek yemeği bol salata üç kaşık yoğurt
40 dk spor
2 lt su
50 mekik sena zeyneptenBızım cezamız bellı mı
Ahahs sen ceza iste verenin çok olurSonuncu olmadığıma sevinmekle birlikte üzüldüm insanın kaptanı sonuncu olur mu@SchonerDuft senin yerine ben cekeyim kaptanım mekikleri
Dıkış yerlerım ağrımasa cekerım olmassa bıldırırım50 mekik sena zeynepten
Ahahs sen ceza iste verenin çok olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?