- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #301.001
Ay salak kafa sımdı farkedıyom ıspanaklı yazmısım .. pırasalı olcak kafa 5 mılyonMaşallah canım sana :)
Sağol canımAfiyet olsun canım.
Afiyet olsun canımSabah: iki dilim kaşar peyniri bir dilim keçi peyniri 10 dal maydanoz 5 dal roka bir kaç zeytin iki dilim ekmek bir bardak çay.
Ara bir şekersiz Nescafe 2 tane hurma.
Akşam bir kase buharda haşlanmış havuç brokoli karnabahar ve Brüksel lahanası limonlu bir kase çorba bir bardak ayran.
3 lt su.
Sağol canimAfiyet olsun canım
Dıkış yerlerım ağrımasa cekerım olmassa bıldırırım
Yaptım zorlamadanBen ceza dediler diye öylesine dediydim cekmeseniz de olur kızlar hem dikisleri var arkadasin. 10 tane hangisi kolaysa ondan yapın
Mekık ıyı oldu daha azaltıp cekebılırmısım 50 fazla geldı :)Çekme canım sen 50 Squat yap sen
Mekık ıyı oldu daha azaltıp cekebılırmısım 50 fazla geldı :)
Yanlış anlaşılmasın ben ceza istemem ceza almayayım diye ne kastım kendimi ama sen kaptansın ya kaptana saygı benimki ben cekeyim diye50 mekik sena zeynepten
Ahahs sen ceza iste verenin çok olur
Ben o 500 ml hepsini içiyorum tok tutuyor genelde ama öğlen yemeğini iyi yemem ve 15.30 16 arası yemem lazım 2 saat sonra ara öğün yapıyorum akşama çok acikmadan protein süt içince aciktirmiyor öğleni gecistirirsem gece çocuga sut vermeye kalktığımda acikmis oluyorumProtein sütle tok oluyormusun canim.
235+06/02/2018 - 12/02/2018 SPOR LİSTESİ
@poncikbirgelincik
@Buki_89
@yellow girl
@Kmsl Hnd
@sena zeynep
SchonerDuft / 45+
E ELF_LR35 / 180+
A aurora_z
@masal3487
Rabia-
ben çok begendm menünü bol eksilerSabah: iki dilim kaşar peyniri bir dilim keçi peyniri 10 dal maydanoz 5 dal roka bir kaç zeytin iki dilim ekmek bir bardak çay.
Ara bir şekersiz Nescafe 2 tane hurma.
Akşam bir kase buharda haşlanmış havuç brokoli karnabahar ve Brüksel lahanası limonlu bir kase çorba bir bardak ayran.
3 lt su.
suyu 3 e tmamlayabilirsn belki daha iyi olurBugün
Kahvalti omlet biraz peynir 2 ceviz 6 zeytin
Ara 1 elma 5 fındık
Akşam 1 tabak yeşil mercimek yemeği bol salata üç kaşık yoğurt
40 dk spor
2 lt su
ben çok begendm menünü bol eksiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?