- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #301.281
Canm çok sevindimCanım günaydın pazartesi 63.4 bugün kaçın biliyor musun 63.1 ve diyetsiz neyse yediklerini yazmıcam motivasyon bozulmasın bu dükan birasıyla oldi bide hatırlıyorsan kaç hafta cardio yaptım kilo gitmemişti hepsi sanırım bi anda etki ettti tabi tuvalete çıkmanın da etkisi düzenli beslenme ve spora başlıyorum çok motive oldum ve dükan birası tabi ki
Canım birazda hep içimizdeki kilo alırım veremez miyim korkusu kilitliyor vücudu senin kilon için bir haftada 2 kilo vermek inan bama zor değil kafanı rahatlat spor yapıyorum yeislcay içiyorum şu içiyorum kesin eksideyim de adet de bitiyor bu cuma eksi iki bekliyorum senden diyeti de bozmahayatım da 1 haftada őyle bir dűşűş yaşamadm kii en yűkseği bir kere 1.300 dű hadi gene őyle olsa 69.8 - 1.3 = 68.5 ediyor canm her şey beyinde biter diyorlar ama benim beyin de kabul etmiyor 1 hafatda 2 kilo gidebileciğini etse belki olur ama bilmem ki olur mu??? 2 imkansz diil aslnda hedefi 67.8 mi yapsak bűtűn devreleri yaktm valla hadi ozamn bűyűk oynuyoruz hedef 67.8
Bir hafta iç bir hafta ara ver demişler genelde cumaya ctesi ye kadar iç bi hafta ara ver gör bak eksi iki olacaksinCanm çok sevindimbencede çok etkili beni de sűrekli tuvalete çıkarttı çok gűzel ődem attırdığı kesin gerçekten bende şimdi bugűn kini hazırlıyorum kaç gűn sonra ara vermemiz lazım
Çok geçmiş olsun canım ya üzüldüm inan kendine dikkat etAtabilirsin canım ben atmadım, walla yine mi diyeceksin ama ben bu sabah bir ameliyat daha olacağım, moralim bozuk uykuda tutmadı. Çocuklarla ablam ilgilenecek, evide taşıyoruz. Ben hastanedeyken evim taşınacak. Düşün artık durumu. Aslında benim sağlık nedeniyle izne ayrılmam uygun olurdu , ama düşünemedim, geç kaldık şimdi.
Yaptm kuzumKahvaltını yaptın mı. Keto diyeti kavrayamadım bir türlü belki senden kaparım birşeyler. Valla bizde
Gündüz yendiği zaman bile ağır geliyor sen akşam yemişsin fena ediyor mideyi de bağırsağı da .bugün biraz kimyonlu su iç rahatlarsın
Kaç gün yapacaksın peki.Yaptm kuzumaranıza geldigmden beri ilk kez tambuğday ekmegni menűmden çıkaryrm kalorinin bűyűk kısmî sağlklı yağ daha azı protein ve yok denecek derce karbonhidrat olarak alınyr canm yani sadece sebzeden karbonhidrat miktarı limiti dolduruyor zaten hatta oda sadece yesil sevzelerden en pratik anlatımı şu ki fasulye hariç yeşil sebzeler biraz kullanılabilir onun dışında yumurta ve et var ve diyetin buyuk bolumu olan yağ grubuda avokado,ceviz,fındk,fıstık,zeytin yağ ve hindistan cevizi yağ kullanıyorsun canm burda amaç şu vucuda karbonhidrat ve glikoz girmiyor bu sebeple vucut enerji ihtiyacını yağdan kullanmak zorunda kalıyor depolonan yağları yakmak zorunda bırakılıyor bu vucudun enerji ihtiyacını karbonhidrat yerine yağ dan kullanan bir mekanizmaya dőnűşmesini sağlyrmuş vucud ketoya yağ yakma programına gecince makine gibi yag yakmaya basliyormus bunun icin 7- 10 gűn yeterli fazlası zararlı canm ketosis olup normal diyetle devam etmek iyi yani devamlı yapmayn dedi dun ketojenik diyet uzmani vardi dinledim bir haftada yada 10gunde uygulynca kendi 2 yada 2.5 kilo atyormus canm hemde vucudu ketoya cevirmis oluyorsun yapabilirsek harika bu arada iki çeşit keto var birinde peynir,yoğurt ,sűt te yok çűnki onlarda karbonhidrat iceriyor onsuz olanı daha hızlı ketoya çeviriyormuş ama zorlanin sűt grubunu az miktar alabilir
Canım birazda hep içimizdeki kilo alırım veremez miyim korkusu kilitliyor vücudu senin kilon için bir haftada 2 kilo vermek inan bama zor değil kafanı rahatlat spor yapıyorum yeislcay içiyorum şu içiyorum kesin eksideyim de adet de bitiyor bu cuma eksi iki bekliyorum senden diyeti de bozma
Biraz eklerim galiba evet karbonhidrat ve glikoz katılığı dukanı anımsatıyor hatta o kısmı aynı ama yağ kısmı farklı dukanda yağ da yok bunda ise yağ en őnemli grup yağsız yemek yasak bunda ama yazdgm yağlar yenicek miktarda őnemli tabiKaç gün yapacaksın peki.
Çok zor ya dukan diyetini anımsatıyor bana ekmek ekleyecek misin peki ilerki günlerde
Kızlar en son paylaşılan spor puanını ekleyip paylaştım aralarda yazmissiniz ama spor puanlarini eklememissiniz ekleyin puanlarınızı.
Aynen canım böyle devam bide ter attıran sporlara ağırlık ver büyük ihtimalle kas artınca tartı çok azalmıyordur ama ben inanıyorum bu hafta iyi bi eksi göreceksin benim hedefim de 1 kilo bu.cuma 62 olcamEvet Canm Iyiki Varsn ÇOk Haklsn Kendime DÜnden Beri Bunu SŐylÛyorum ben 69 diilm Ben 67 yim 2kilo daha gitti bile kendime bunu sőylűyorum cumaya tartı ya 67.5 yazacak yada 67.8 yazıcak
Őyle yapyrm canm bolgesel hareket plates vs. Hiç birini yapmıyorum canm zaten sadece ter atici ve yağ yakici cardiyo sporlari grubunda benim yaptklarim zaten bisiklet,trambolin,dans,zıplama bide simdi tempolu yuruyus ekledim hepsi őyle ter atıcı zaten canm ben kas çalıstrma yada bolgesel hareket yapmıyorum canmblonde ambition canım bide sen böyle ilk başlarda tempolu sporlar yapıp ter mi atsan belki sporun da da yanlisli
Aynen canım böyle devam bide ter attıran sporlara ağırlık ver büyük ihtimalle kas artınca tartı çok azalmıyordur ama ben inanıyorum bu hafta iyi bi eksi göreceksin benim hedefim de 1 kilo bu.cuma 62 olcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?