Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canm çok sevindim bencede çok etkili beni de sűrekli tuvalete çıkarttı çok gűzel ődem attırdığı kesin gerçekten bende şimdi bugűn kini hazırlıyorum kaç gűn sonra ara vermemiz lazım

Canım birazda hep içimizdeki kilo alırım veremez miyim korkusu kilitliyor vücudu senin kilon için bir haftada 2 kilo vermek inan bama zor değil kafanı rahatlat spor yapıyorum yeislcay içiyorum şu içiyorum kesin eksideyim de adet de bitiyor bu cuma eksi iki bekliyorum senden diyeti de bozma

Canm çok sevindim bencede çok etkili beni de sűrekli tuvalete çıkarttı çok gűzel ődem attırdığı kesin gerçekten bende şimdi bugűn kini hazırlıyorum kaç gűn sonra ara vermemiz lazım
Bir hafta iç bir hafta ara ver demişler genelde cumaya ctesi ye kadar iç bi hafta ara ver gör bak eksi iki olacaksin

Çok geçmiş olsun canım ya üzüldüm inan kendine dikkat et

Yaptm kuzum aranıza geldigmden beri ilk kez tambuğday ekmegni menűmden çıkaryrm kalorinin bűyűk kısmî sağlklı yağ daha azı protein ve yok denecek derce karbonhidrat olarak alınyr canm yani sadece sebzeden karbonhidrat miktarı limiti dolduruyor zaten hatta oda sadece yesil sevzelerden en pratik anlatımı şu ki fasulye hariç yeşil sebzeler biraz kullanılabilir onun dışında yumurta ve et var ve diyetin buyuk bolumu olan yağ grubuda avokado,ceviz,fındk,fıstık,zeytin yağ ve hindistan cevizi yağ kullanıyorsun canm burda amaç şu vucuda karbonhidrat ve glikoz girmiyor bu sebeple vucut enerji ihtiyacını yağdan kullanmak zorunda kalıyor depolonan yağları yakmak zorunda bırakılıyor bu vucudun enerji ihtiyacını karbonhidrat yerine yağ dan kullanan bir mekanizmaya dőnűşmesini sağlyrmuş vucud ketoya yağ yakma programına gecince makine gibi yag yakmaya basliyormus bunun icin 7- 10 gűn yeterli fazlası zararlı canm ketosis olup normal diyetle devam etmek iyi yani devamlı yapmayn dedi dun ketojenik diyet uzmani vardi dinledim bir haftada yada 10gunde uygulynca kendi 2 yada 2.5 kilo atyormus canm hemde vucudu ketoya cevirmis oluyorsun yapabilirsek harika bu arada iki çeşit keto var birinde peynir,yoğurt ,sűt te yok çűnki onlarda karbonhidrat iceriyor onsuz olanı daha hızlı ketoya çeviriyormuş ama zorlanin sűt grubunu az miktar alabilir

Kaç gün yapacaksın peki.
Çok zor ya dukan diyetini anımsatıyor bana ekmek ekleyecek misin peki ilerki günlerde

Evet Canm Iyiki Varsn ÇOk Haklsn Kendime DÜnden Beri Bunu SŐylÛyorum ben 69 diilm Ben 67 yim 2kilo daha gitti bile kendime bunu sőylűyorum cumaya tartı ya 67.5 yazacak yada 67.8 yazıcak

Kaç gün yapacaksın peki.
Çok zor ya dukan diyetini anımsatıyor bana ekmek ekleyecek misin peki ilerki günlerde
Biraz eklerim galiba evet karbonhidrat ve glikoz katılığı dukanı anımsatıyor hatta o kısmı aynı ama yağ kısmı farklı dukanda yağ da yok bunda ise yağ en őnemli grup yağsız yemek yasak bunda ama yazdgm yağlar yenicek miktarda őnemli tabi

Kızlar en son paylaşılan spor puanını ekleyip paylaştım aralarda yazmissiniz ama spor puanlarini eklememissiniz ekleyin puanlarınızı.
SchonerDuft ben kendim eklicem bu hafta demişti ondan biz eklemedik canm ama sen şimdi ekleyince bende seninkinden alıntılayp dűnki puanımı ekledim

blonde ambition canım bide sen böyle ilk başlarda tempolu sporlar yapıp ter mi atsan belki sporun da da yanlisli
Evet Canm Iyiki Varsn ÇOk Haklsn Kendime DÜnden Beri Bunu SŐylÛyorum ben 69 diilm Ben 67 yim 2kilo daha gitti bile kendime bunu sőylűyorum cumaya tartı ya 67.5 yazacak yada 67.8 yazıcak
Aynen canım böyle devam bide ter attıran sporlara ağırlık ver büyük ihtimalle kas artınca tartı çok azalmıyordur ama ben inanıyorum bu hafta iyi bi eksi göreceksin benim hedefim de 1 kilo bu.cuma 62 olcam

Őyle yapyrm canm bolgesel hareket plates vs. Hiç birini yapmıyorum canm zaten sadece ter atici ve yağ yakici cardiyo sporlari grubunda benim yaptklarim zaten bisiklet,trambolin,dans,zıplama bide simdi tempolu yuruyus ekledim hepsi őyle ter atıcı zaten canm ben kas çalıstrma yada bolgesel hareket yapmıyorum canm bisiklet kas da calstryor ama cardiyo olarak gecer normalde en iyi yag yakici alet bisiklettir cunki canm cok iyide kalori yakar cokda sekle sojuyor ona ek zıplamaya baslistim işte simdi de yuruyus ekledim canm vucut agirligiyla yapilan sporlari yada dambilla yapmiyorum yani agirlik kullanmiyor plates gibi sıkılaştrıcı hareketlerde yapmyrm ondan okadar buyuk etkisi olmaz yani olumlu etkisi olur canm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…