Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Evt canm gecen sene ne hatalydk yaaa ben resmen diyet bilincine girememistm menuler kacamak doluydu ama grup psikolojisi cok etkiliyor herkes kacamak yapiyordu grup boyle diildi ki bu seneki takımımız harika ben onların sayesinde boyle istikararlı gidip beynimde oturdum biseyleri birde ben psikolojik bir bağ kurmustum mutlu oluyordum yiyince ben de o psikoloji bitti onu yendim simdi yemek beni mutlu etmiyor yememekde mutsuz etmiyor o duygusal bağı koparınca diyet çok kolay oldu ondan birde ben zorlanmadan yapyrm bu sene

orkide1453 canm ben bugun ki.yaptgm dukan birasınıda bitirdim sen neyaptn canm ? Bu arada da SchonerDuft ketojenik diyet alışverişine çıkıp geldim canm fındık,badem,ceviz ve fıstık aldm . Kıyma aldm kőfte yapip buzluğa attim . Birazda pastirma ve et doner aldm klasik etden sıkılmıym diye yarında pazardan avokado ve yeşilliklerimi alırm ve tűm ihtiyaclarım tamam olmuş oluyor bir hafta yapıcam bakalm kuzum cok iyi etki ederse denersin kızlarrrr ben sűrekli tuvaletteym ve su saatlerdeki tartı rakamına baknca benden bir duşűş olmuş gibi hemen sabah olsun tartılıyım artk

Biz çocuğu doktora götürüp getirdik soda yoktu evde eşim de unutmuş geç oldi yapmadım yarın yapı cam artık çok faydalı demi göbeğin küçüldüğünü hissedeceksin geçen yıl denemiştim bırakmıştım ama bu yıl iki üç hafta yapacam 3 4 gün ara vererek

Sagol canim
Ooo SchonerDuft uclendik bakalim ilk kim pes edecek
Hayir ben değil
Alıntı yapıp yazamayınca böyle oluyor ben pes etmicem spor yapmayı özledim .
Yaşam tarzına katılıyorum.
Ama çakralara gelince bırakma sebebimiz çakralar değişimlere direniyoruz.
Baya sessiz haftasonu olunca 7de cardio ya geçiyorum kizlar
Sabah yoga meditasyon ve esnememi yaptım.
Akşam üstü biraz bölgesel çalıştım anneme gidip gelirken biraz yolu uzattım şimdi de oturuyorum. Yemeğim de hazır. Eşime yaptım bugün ananas detoksu yaptım sabahı merak ediyorum çünkü halen şişim.
Günlük menülerini not alacam. Yaparsam örnek olsun maksat . Sonuç iyi olacaktır. Aslında bana da çok iyi geliyor protein ağırlıklı beslenmek ama en son kabız olmuştum cesaret edemiyorum

Ortaya karışık yaptin o da iyiymiş

Canm iki gűnde farketti remen yaa sűper birşey bu bende yapcam 2-3 hafta yapalm bereber

Harika canım o psikoloji hala var bende yiyince mutlu olmak senin gibi atlatırım inşallah evet takım önemli hepimiz kaçamak yapıyoduk maşallah

Bu gidişle bende yapicam kızlar bu dukan birasını neyse artık pazartesiye kaldı

Herkese merhabatatilim bitti yarın tekrar yola çıkcam sabah istanbula onun hazırlıklarıyla uğraşıyorum gidince tam olarak düzene başlıcam spor salonu kaydımı yaptırdım yoksa çok aksatıyorum birde ödem atarsam bi dukan birası duydum burda ama çok anlayamadım birisi bana onun için bilgi verebilir miİyi geliyorsa bende denemek istiyorumşu son kiloyuda yakın zamanda atarsam güzel olacak gibi

Ketojenik diyetim 1.gűnűm

Kahvaltı = zeytin yagnda 1 yumurta 4dilim sucuk, 1dilim kaşar,1zeytin, çay,çay

Ara = 10 çiğ fındık, 100grm sűtten kahve

Őğlen: 2yumurtadan omlet zeytn yağnda az kaşakrlı idi, 2dilim pastırma

Ara: 15 çiğ badem, bir ıssırık elma

Akşam: 100grm dőner

Yine bir dukan birası biti yani (1soda,1 mini limon,yeşil çay ve 500grm su) ayrıca 2lt de sade su içtim

Spor: 30dk hızlı yűrűyűş= 75puan
1saat bisiklet= 180puan
20dakika zumba = 70puan
Toplam = 325 puan
SchonerDuft

Aynen canim zaman ne kadar cabuk geciyor ...insallah 5 li rakamlari kisa surede gorurumm

Sabah
1 haslanmis yumurta
3 zeytin
1 dilim peynir
Yesillki
1 dilim ekmek

Ara
Elma
2 si nir arada kahve

Aksam
1 tabak lahana sarmasi
Yogurtlu kereviz salatasi
Domates

Ara
Balli limonlu zencefilli cay

Su 3 litre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…