- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #301.321
Evt canm gecen sene ne hatalydk yaaa ben resmen diyet bilincine girememistm menuler kacamak doluydu ama grup psikolojisi cok etkiliyor herkes kacamak yapiyordu grup boyle diildi ki bu seneki takımımız harika ben onların sayesinde boyle istikararlı gidip beynimde oturdum biseyleri birde ben psikolojik bir bağ kurmustum mutlu oluyordum yiyince ben de o psikoloji bitti onu yendim simdi yemek beni mutlu etmiyor yememekde mutsuz etmiyor o duygusal bağı koparınca diyet çok kolay oldu ondan birde ben zorlanmadan yapyrm bu seneFarkındayım tatlım geçen sene neydi öyle hepimizde bir kaçamakbu sene yapmiyosun gerçekten bu çok güzel inşallah bende yapmam aynen sağlıklı beslenmek bu diyet değil herşeyi yiyiyoruz yani istikrarlı olucam bende hep beraber canım
Biz çocuğu doktora götürüp getirdik soda yoktu evde eşim de unutmuş geç oldi yapmadım yarın yapı cam artık çok faydalı demi göbeğin küçüldüğünü hissedeceksin geçen yıl denemiştim bırakmıştım ama bu yıl iki üç hafta yapacam 3 4 gün ara vererekorkide1453 canm ben bugun ki.yaptgm dukan birasınıda bitirdim sen neyaptn canm ? Bu arada da SchonerDuft ketojenik diyet alışverişine çıkıp geldim canm fındık,badem,ceviz ve fıstık aldm . Kıyma aldm kőfte yapip buzluğa attim . Birazda pastirma ve et doner aldm klasik etden sıkılmıym diye yarında pazardan avokado ve yeşilliklerimi alırm ve tűm ihtiyaclarım tamam olmuş oluyor bir hafta yapıcam bakalm kuzum cok iyi etki ederse denersin kızlarrrr ben sűrekli tuvaletteym ve su saatlerdeki tartı rakamına baknca benden bir duşűş olmuş gibi hemen sabah olsun tartılıyım artk
Alıntı yapıp yazamayınca böyle oluyor
Yaşam tarzına katılıyorum.bence de kimse pes etmesin yaa... kızım bu yaşam tarzı artık başla bırak başla bırak zarar vermesin çakralarınıza. tabiki yanlış anlamayın hiçbiriniz keyfi değil mecbur kaldınız bende kesin değil ama ev taşıma sırasındabelki yapamam. ama ni bilemm ya yalnız kalıyom ben bırakmayınnnn.
Sabah yoga meditasyon ve esnememi yaptım.Baya sessiz haftasonu olunca 7de cardio ya geçiyorum kizlar
Günlük menülerini not alacam. Yaparsam örnek olsun maksat . Sonuç iyi olacaktır. Aslında bana da çok iyi geliyor protein ağırlıklı beslenmek ama en son kabız olmuştum cesaret edemiyorumorkide1453 canm ben bugun ki.yaptgm dukan birasınıda bitirdim sen neyaptn canm ? Bu arada da SchonerDuft ketojenik diyet alışverişine çıkıp geldim canm fındık,badem,ceviz ve fıstık aldm . Kıyma aldm kőfte yapip buzluğa attim . Birazda pastirma ve et doner aldm klasik etden sıkılmıym diye yarında pazardan avokado ve yeşilliklerimi alırm ve tűm ihtiyaclarım tamam olmuş oluyor bir hafta yapıcam bakalm kuzum cok iyi etki ederse denersin kızlarrrr ben sűrekli tuvaletteym ve su saatlerdeki tartı rakamına baknca benden bir duşűş olmuş gibi hemen sabah olsun tartılıyım artk
Mideden ziyade gaz sancısı için demiştim mideye iyi gelebilir kişiye göre değişirKimyon iyi geliyor mu mide ağrısına? Bilseydim sabah yumurtaya dokerdim suyla içebilir miyim bilmiyorum ama denemeye değer,sağol canım
Ortaya karışık yaptin o da iyiymişAlıntı yapıp yazamayınca böyle oluyorben pes etmicem spor yapmayı özledim .
Yaşam tarzına katılıyorum.
Ama çakralara gelince bırakma sebebimiz çakralar değişimlere direniyoruz.
Sabah yoga meditasyon ve esnememi yaptım.
Akşam üstü biraz bölgesel çalıştım anneme gidip gelirken biraz yolu uzattım şimdi de oturuyorum. Yemeğim de hazır. Eşime yaptım bugün ananas detoksu yaptım sabahı merak ediyorum çünkü halen şişim.
Günlük menülerini not alacam. Yaparsam örnek olsun maksat . Sonuç iyi olacaktır. Aslında bana da çok iyi geliyor protein ağırlıklı beslenmek ama en son kabız olmuştum cesaret edemiyorum
Canm iki gűnde farketti remen yaa sűper birşey bu bende yapcam 2-3 hafta yapalm bereberBiz çocuğu doktora götürüp getirdik soda yoktu evde eşim de unutmuş geç oldi yapmadım yarın yapı cam artık çok faydalı demi göbeğin küçüldüğünü hissedeceksin geçen yıl denemiştim bırakmıştım ama bu yıl iki üç hafta yapacam 3 4 gün ara vererek
Aynen öyleOrtaya karışık yaptin o da iyiymiş
Harika canım o psikoloji hala var bende yiyince mutlu olmak senin gibi atlatırım inşallah evet takım önemli hepimiz kaçamak yapıyoduk maşallahEvt canm gecen sene ne hatalydk yaaa ben resmen diyet bilincine girememistm menuler kacamak doluydu ama grup psikolojisi cok etkiliyor herkes kacamak yapiyordu grup boyle diildi ki bu seneki takımımız harika ben onların sayesinde boyle istikararlı gidip beynimde oturdum biseyleri birde ben psikolojik bir bağ kurmustum mutlu oluyordum yiyince ben de o psikoloji bitti onu yendim simdi yemek beni mutlu etmiyor yememekde mutsuz etmiyor o duygusal bağı koparınca diyet çok kolay oldu ondan birde ben zorlanmadan yapyrm bu sene
Bu gidişle bende yapicam kızlar bu dukan birasını neyse artık pazartesiye kaldıBiz çocuğu doktora götürüp getirdik soda yoktu evde eşim de unutmuş geç oldi yapmadım yarın yapı cam artık çok faydalı demi göbeğin küçüldüğünü hissedeceksin geçen yıl denemiştim bırakmıştım ama bu yıl iki üç hafta yapacam 3 4 gün ara vererek
Kahvaltı = zeytin yagnda 1 yumurta 4dilim sucuk, 1dilim kaşar,1zeytin, çay,çay
Ara = 10 çiğ fındık, 100grm sűtten kahve
Őğlen: 2yumurtadan omlet zeytn yağnda az kaşakrlı idi, 2dilim pastırma
Ara: 15 çiğ badem, bir ıssırık elma
Akşam: 100grm dőner
Yine bir dukan birası biti yani (1soda,1 mini limon,yeşil çay ve 500grm su) ayrıca 2lt de sade su içtim
Spor: 30dk hızlı yűrűyűş= 75puan
1saat bisiklet= 180puan
20dakika zumba = 70puan
Toplam = 325 puan
SchonerDuft
Insallah canim yaaaa yaza fit girelim fit girelimHadi bakalm erisin yağlarsen ve @sena zeynep cok iyi gidiyosunuz zaten kuzum bizde sizin gibi vermeye baslarsak hepimiz yaz kadar sırayla mezun olur kurtuluruz çok istekliyim inslh hedefe varıcaz
Aynen canim zaman ne kadar cabuk geciyor ...insallah 5 li rakamlari kisa surede gorurummBence de canım sen bir aya 60 olursun ben geçen yıl 59 kilo olmak için uğraşırken sen 59 kiloyla gruba gitmiştin ve hemen hamile kalmıştın dün gibi valla zaten 60 a düş ardından 57 58 görürsün bu azimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?