Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Doğru canım yeni iyileştin sen yinede yapmışsın bende yabanci müzik actim hareketli onunla yaptım 30 dklik cardioyu 50 dk da ancak yapmisimdir ama bitirdim onemli olan hareketsiz kalmamak şu bahar gelsede disari çıksak mis gibi yürüyüş falan yapsak canım burda hava izmir gibi olsa keşke mart senin için super olur burda mart hep soğuk geçiyor

Maşallah canım

Yazdigin iyi oldu canım bakma bize sen aramizda gırgır yaptık yediklerin gayet sağlıklı çok hareketlisin ve yaşında küçük çok güzel veriyosun yakın zamandada mezun olacaksın tatlım bizide bırakma arada uğra buralara

Tabi canm biz martta baharlık ince şeyler giymeye başlyruz zaten mayısda da denize giriyoruz inslh hızlanmsken hedefime haziran yerine mayısda varırım

Tabi canm biz martta baharlık ince şeyler giymeye başlyruz zaten mayısda da denize giriyoruz inslh hızlanmsken hedefime haziran yerine mayısda varırım
Az kaldı canım insan baharda enerjik oluyo gerçekten yürüyüşü çok seviyorum inşallah bu sene mart soğuk geçmezse başlarım bende

Maşallah canım öylesine takıldık canım şaka yani sen bakma bize

Estağfurullah anladım ben zatenöylesine dedim ben alınmak ne aa

Sabah==1 haşlanmış yumurta,,1 dilim kaşar peynir,, 1 dilim salam,,1 küçük sos,,3 çatal p.kızartması,,1 dilim pide ekmek

Ara
1 elma

Akşam
1 tabak kıymalı kabak,,,1 tabak haşlanmış ekşili karnabahar

Su 3 litre

Yatmadan zencefil zerdeçal yoğurt yicem

Menü süper canım afiyet olsun

Afiyet olsun canım

Harika afiyet olsun tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…