Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Afiyet olsun canım çok guzel

Sabah kaynamış yumurta 2 dilim ekmek peynir bir kaç zeytin roka ve bir bardak çay.

Ara badem ceviz kuru kayısı ve incir hepsinden ikişer tane bir sade türk kahvesi.

Öğlen bir porsiyon balık yanında roka.

Akşam pideli köfte ama sadece 5 koftesinden yoğurt. 3 lt su

Öncelikle ameliyatın için geçmiş olsun ve çok küçükmüşsün ablacım ya masaallah hem okul hayatında hemde meslek hayatında başarılar diliyorum çokta güzel zayıflamışsın

Bugün
Kahvalti kakaolu yulaf lapası üzerine yarim elma 1 kuru kayısı
Ara yarim elma 2 kuru kayısı sade türk kahvesi
Akşam 1 porsiyon karışık et ızgara salata 1 bardak ayran
2.5 lt su
40 dk cardio
Çok güzel canım afiyet olsun

drdotty güzel kaptanım nasılsın bugün ?
Daha iyisindir inşallah
Canım benim teşekkür ederim
Bugün dikkat etmeye çalıştım ama çok zorlanıyorum yine doymak bilmedim
Telkinlere devam yarın mutfakta gıda temizliği yapacağım bütün ambalajlı ürünleri (çikolata kek şekerli gıdalar evden uzaklaştıracağım) pudra şekeri ve toz şeker stoğunu yok edeceğim. Hiç değilse elimin altında malzeme olmasın çocuklarda 21 gün benimle şeker diyeti yapsın yazık kuzucuklarıma
Günün sporu: ev içinde yakalamacılık oynama 30dk.
Köşe kapmaca 15dk
At olup çocukları sırtta gezdirme 20dk
Ve küçük oğlanla yoga (öğrendiklerini bana öğretiyor ağaç olduk kelebek olduk vs. 10dk) spor olarak puanlanmayabilir, vücudum İçin işe yaramayabilir ama gece çayımı içerken günü değerlendiriyorum da bu anlar yüzüme kocaman gülümseme yerleştiriyor çocuklarımın keyifli anıları olsun. Şimdi hedefim yaza kadar iyileşip çocuklarla bütün gün oyun oynamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…