Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Birazda stresle alakalı olduğunu düşünüyorum ben tartiya çıkacağız ya birazda ondan sanki bende de var cuma gününden beri sıkıntı.
Canm hiç stres yapmıyorum ben ama hani hamur işi yada kısır yersin bir şişersin ya aynen öyle şiştim karnım filan çok şişlik ödem var sanki canm yaa kesin ilaçtan benim Antibiyotik + 1torba çeşitli ilaçlar günde 2-3 doz 6-7 çeşit ilaç içiyorum 5gündür ben canm

Ooo afiyet olsun telafi etmeye çalışıp böyle bir jest yapmasına çok sevindim canm hep mutlu huzurlu olun inşallah

ekledim canım geriye dönüp bulmak zor oldu
teşekkür ederim fıstığım bu arada çok şiş hissediyorum tartıldım +300gram ya ben pazartesileri hep + çıkıyorum sonra hafta içi düzeliyor niyeyse geçen haftada +1 çıkmstm sonra eksilere geçmişdim

SABAH
1 bardak ılık su -5 ,6 damla limon,1tk elma sirkesi ,1 çk bal
KAHVALTI (en erken vakitte)
1 yumurta,5zeytin,1 dilim peynr,bol yeşillik,domate,salatalık,kırmıız biber,2 dilim ekmek ve yeşil çay
ARA
Rooibos çayı+1 hurma
ÖĞLEN
işe yerşnde yediğim yemekler susuz ve çatalla yemek suyu yenilmeyevek
ARA
Rooibos çaı+1bardaksüt+1 orta boy meyve
AKŞAM
2 gün sebze yemeği
2 gün et yemeği
yanında salata
haftada 1 gün kesin balık
ARA
Beyaz çay
tugbaFB

Kızlar bugün spora ara vereceğim akşam acile gittik serum yedim üzerine birde ilaç solunum yolu enfeksiyonu dedi doktor. Halim yok bugün biraz dinlenmek istiyorum. Bu arada 300 gram artiyim sabah tartildim.
Aaaa bende tam 300gram artıym ayrıca çok geçmiş olsun canm sağlık herşeyden önemli yorma kendini dinlen canm

Tebrik ederim canm harika vermişsin

Biz artıları söylüyoruz sen eksiğimi saklıyorsun hıııhh sanki belli olmuyor 63lere geçmişsin işte

ONUN YERİNE SADE KEFİR İÇ LİFLİ ŞEYLER TÜKET ÖĞLEN 1 DİLİM EKLE MENÜYE DAHA SAĞLIKLI OLACAKTIR
Canm normal de onlarla olurda komple giden probiyetikleri yerine koymaya yetmez antibiyotik sonrası takviye şart diyorlar zaten hiçbir katkı içermeyen tamamen doğal olanı var onu alı cam bağışıklığın yükselsin aslında bence senin de kesin ihtiyacın var canm sen wc sorunu hep yaşıyorsun yoğurt mayalarken çoğu kişi içine 1tane koyuyormuş probiyotik yoğurda dönüşsün diye canm aslnda alsan sana çok iyi gelir en çok fermente gıdalarda bulunuyor turşu,peynir vs. Ama o tuzlu gıdalarda diyetteyken fazla tüketemeyiz

Aaaa bende tam 300gram artıym ayrıca çok geçmiş olsun canm sağlık herşeyden önemli yorma kendini dinlen canm
Evet sağlık çok önemli bu ara iyi bile dayandım çocuklar ev işi spor derken rutin bozuldu sağol canım

Maşallah canım çok güzel listeye uy birazda spor yapmaya çalış bak daha da güzel olacak tebrik ederim

En çok tavsiye edilen markalara filan bakım bende doğal olan ve çok memnun kalınan bir marka var onun fiyatı iyece pahalı yaa zaten faydalı ne varsa öyle olur neyse sağlık için alıcam bende canm hem sana fazla fark olmadı gibi gelsede o bağışıklık sistemine çok faydası olmuştur hastalıklara yakalanmama falan engel olmuştur mutlaka canm

Canım antibiyotik o kadar etkiliyor ki ödem olması normal regliyi bile geciktiriyor bağırsakları mahvediyor probiyotik kullan yada kefir iç faydasını görürsün mutlaka

benim bağırsak sorunum fibromiyalji ile bağlantılı psikolojik yani tek çarem fobmap diyetin uygulamak o da kesin çözüm değil sadece biraz düzenliyormuş. en büyük sebebide üzüntü ve stres ben içime çok atan biriyim bu da strese streste bağırsağa vuruyor ilaç kullandığım zaman bile çare olmuyor bazen

Bende ptesi ya artı yada ekşi çıkıyorum ama kesinlikle cuma kilomla ptesi aynı olmuyor bu sefer tartılmadım canım çünkü geçen hafta moralimi bozdu cumaya kadar yok

Günaydın canım allah kabul etsin

ne dimek tatlım
alışkanlık yapmasın dikkat et canım
bende sölemesi ayıp -400

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…