Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

İnşallah canım gelir geçersin ben bugün öğlen bi dilim ekmek yedim valla
Aramızda değiş tokuş olmuş bende ilk kez bugün yemedim bir kaç gün ekmek ve kuruyemiş yemiycem beni onlar yavaşlatıyor galiba dünde yaptgm unsuz kek fındk fıstk vs. den oluşuyordu artk ara öğünlerimden bir süre badem,fındık,ceviz çıkacak bide böyle deniyim

canım bende eşim çay içerken fındık badem atıyorum ağzıma ama dediğin gibi kesinlikleee çayın faydası var

Canım günde 2 tane. Ceviz kahvaltıda yiyebilşrsin
Canm ama bakıyorum sizlerin menüde nerdeyse hiçbir zaman ceviz vs. Olmuyor meyve olmuyor hatta ekmek de olmuyor ve ondan ben daha yavaş veriyorum bir kaç haftalığına sizin gibi yapmaya çalış cam bende

Yeme canım o zaman... bence kendi metobolizmamızı kendimiz bilip neyin iyi neyin kötü olduğunu bilmeliyiz ona göre yemeyi ayarlamalıyız...

canım bende eşim çay içerken fındık badem atıyorum ağzıma ama dediğin gibi kesinlikleee çayın faydası var
Yaa bu da benim metobolizma yavaşlğnın tescili resmen yaaaa nerdeyse aynı menüler aradaki farka bak ooff ooff çok yavaş veriyorum sanada maşallah kuzum

Canm ama bakıyorum sizlerin menüde nerdeyse hiçbir zaman ceviz vs. Olmuyor meyve olmuyor hatta ekmek de olmuyor ve ondan ben daha yavaş veriyorum bir kaç haftalığına sizin gibi yapmaya çalış cam bende
Canım ben aslında hergğn ağzıma ceviz atıyorum 1 tane de olsa ama menü yazarken nedense aklıma gelmiyor... bundan sonra mutlaka yazayım... ayrıca ben kış meyvelerini sevmiyorum... sen bi de beni yazın gör kilo kilo erik şeftali çilek yerim

Hahaha

Canm normalde ye zaten sağlık için şart hatta emziriyorsun kış meyvelerinden de yararlansan iyi ama zaten kilo verirken diyetisyenlerin büyük bir kısmı meyve yemeyin diyor heleki ben senin gibi emzirmiyorum da zaten direk yememem lazım en azından hergün yememeye dikkat edeyim bari bende

Belki daha önce sormuşlardır bütün yazılanları okumaya çalışıyorum ama gözümden kaçmış olabilir bu çay ne oluyor acaba ismini ilk defa duyuyorum

Belki daha önce sormuşlardır bütün yazılanları okumaya çalışıyorum ama gözümden kaçmış olabilir bu çay ne oluyor acaba ismini ilk defa duyuyorum
canım benm 16 aylık kızım var emziriyorum.bu çay da emziren anneler çok daha etkili metebolizma hızlandırıcı ve yağ yakımı nı yapıyor

Bence de dikkat et ama yaz meyvelerine dayanamam

canım benm 16 aylık kızım var emziriyorum.bu çay da emziren anneler çok daha etkili metebolizma hızlandırıcı ve yağ yakımı nı yapıyor
Yaaaaa bende emziriyorum ayın 1 de kızım 6 aylık olucak acaba bende içebilir miyim... bi de sen diyetisyene gidiyordun herhalde o mu söyledi içmeni

Yaaaaa bende emziriyorum ayın 1 de kızım 6 aylık olucak acaba bende içebilir miyim... bi de sen diyetisyene gidiyordun herhalde o mu söyledi içmeni
canım 6ay dolana kadar pek bi çay önermiyorlar yeşil çay bile yasak
evet diyetisyen önerdi bana

Bence de dikkat et ama yaz meyvelerine dayanamam
Bende yaz meyvelerine bayılıyorum özellikle çilek ve kiraz ve dondurma tabii ama yaz sorun diil yaza zaten zayıflamış olucaz canm kışın da muz ve kivi seviyorum bi de arada armut ve ayva yediğim oluyor

Kızlar sabahtan beri giriyorum bi yazamadım gittim ben bugün son detoksuma başladım bi kabak detoksu patlatıp , son kilomdan kurtalayım dedim, bakalım ne kadar vereceğim 65 e görürsem veda ederim..yok göremezsem devam:) şuan aç değilim bol su içiyorum sabahta iki yumurta olarak değiştirdim diyetimi, ayrıca kabakları pişirmedim rende yaptım kabağın yanına bi de salatalım rendeledim, içine reyhan ve nane de attım..bakalım verebilecek miyim:) hepinize güzel haftalar bol kilo vermeler diliyorum..sevgiler

20/02/2018 - 26/02/2018 SPOR LİSTESİ

Buki_89 /

yellow girl / 225+390+180

Kmsl Hnd / 112.5+345+420+415

sena zeynep/ 580+420+290

SchonerDuft/ 180+

ELF_LR35 / 150

aurora_z / 20+48

mutlurabia / 185

orkide1453 / 310+265+45

ay yok beceremedim ben bu işi
alışmamış don biyerde durmazmış misali
herkes kendi sporunu kendi eklesin @SchonerDuft gelene kadar
@Buki_89 @yellow girl @Kmsl Hnd @sena zeynep @aurora_z Rabia-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…