- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #303.441
Araştırırım canım.Canm ondan da dedim zaten serotoninin %95 i bağırsaklarda üretiliyormuş bağırsak daki probiğitiklerin azlamsı depresyan sebebi imiş psikoloji ye direk etkisi var kuzum bak istersen sende müsait olduğun zaman bu konuyu bir araştır canım
Ok canım çıkarırızSchonerDuft canım ben annem gittiğinden beri spor yapamıyorum bu haftada çocuk uyuduğu zamanlarda da ders çalışıyorum oyuzden spor listesinden çıksam mı acaba
Pişirerek yapılyor kabak.detoksu aslında hadi bakalım hedefe ne kaldı surdaKızlar sabahtan beri giriyorum bi yazamadım gittimben bugün son detoksuma başladım bi kabak detoksu patlatıp , son kilomdan kurtalayım dedim, bakalım ne kadar vereceğim 65 e görürsem veda ederim..yok göremezsem devam:) şuan aç değilim bol su içiyorum sabahta iki yumurta olarak değiştirdim diyetimi, ayrıca kabakları pişirmedim rende yaptım kabağın yanına bi de salatalım rendeledim, içine reyhan ve nane de attım..bakalım verebilecek miyim:) hepinize güzel haftalar bol kilo vermeler diliyorum..sevgiler
Şu iki gün geçse kendime gelirim canm 1haftadr hala burnum tıkalı kemiklerin ağrıyor halsizim doğum gününede iki gün kalınca ondan böyle oldum galiba çünki uğraşacak halim enerjim yok hemde diyet vs. Neden zayıf diilim bunları düşüneceğine sadece hevesle hazırlık yapardım niye özel günülerin bile böyle geçiyor hevesle ağız tadıyla bir kutlama yapmıycam mı vs. vs. diye hep bir yanım mutsuzNasıl ya hayır olamaz böle bisey kabul etmiyorum
Bir ögün istedigin cok özledigin biseyi ye unut hemen diyete geri başla lütfennnnn
Biz her akşam bu satte içeriz ama bugün birşeyler yeme isteğim çok oldu diye beni bastırsın diye kendime sütlü kahve yaptım şimdi onu içiyorumBız cay ıccez sızde bu saate ıcıyormusumız
Hayır canım kendini bırakmaNormal de bu tarz şeyler yapıyorum ama bugün psikolojim çok bozuk herşeyden bir bıkkınlık var sanki depresyona girdim giricem gibi bir hal
Keşke bu sabah tartılmasaydım yaaa ben de sabah +300gram çıktı oda psikolojimi bozduBende de aynı hal canım bu diyet işi cidden bozdu psikolojimi hiç böyle kilo veremediğim olmamıştı hep artı çıkıyorum yoruldum inan ki
Cnm bizim hiç çay içme gibi bi alışkanlığımız yok ... sevmiyoruz karı koca.. genelde kuşun meyve suyu yazın cola içeriz kahvaltıda hiç sağlıklı değil amaBız cay ıccez sızde bu saate ıcıyormusumız
Zencefil ve zerdeçal alıp deniyim canm deneme tahtasına döndük hepimiz vallaHayır canım kendini bırakma
Bi de sen yoğurt kürünü hiç yaptın mı zencefil zerdeçal tarçın 3 kaşık yoğurt karıştırıp yiyorsun gece yatmadan önce üzerine de su içiyorsun bol bol... bunu dener misin... ben her yaptığımda çok güzel kilo veriyorum..5 gün uygula bakalım Cuma’ya kadar bakalım nasıl olucak
Canım tartılma o zaman Cuma’ya kadar bekle ....Keşke bu sabah tartılmasaydım yaaa ben de sabah +300gram çıktı oda psikolojimi bozdupazartesileri kesinlikle tartılmamak lazım bana çok ters etki ediyor gerçekten
Canım İnan ki ben ne zaman yapsam işe yarıyor yarın mutlaka al derim dinle beni kızzzzzzzzzzzZencefil ve zerdeçal alıp deniyim canm deneme tahtasına döndük hepimiz valla
Bana hergun aynı etki canım cidden bırakmayı hiç istemiyorum ama şöyle iki üç kilo sa vermeliydim ya off offKeşke bu sabah tartılmasaydım yaaa ben de sabah +300gram çıktı oda psikolojimi bozdupazartesileri kesinlikle tartılmamak lazım bana çok ters etki ediyor gerçekten
Tuba keşke hiç bahsetmeseydim geçen hafta sabahları kalktım bi güzel spor yaptım haftasonu da migren tuttu ctesi de yaptım cardio da kacgundur kas gevşetici ile duruyom uyku basıyor onu da içince ama. Cidden psikoloji olarak iyi değilim yaO gizli bi diyet yapiyormus tutarsa bize söyleyecekmis
Yarın aklıma gelmeye bilir de şu doğum günü sonrası alır hem onları hem prebiyotik filan hepsini alırım canm yarın koşuşturan olur siparişleri filan vercem konsept süslemesi filan alı cam bi de kostüm kiralama yerine filan gidicem kızın anaokuluna da gidicem orda yapıcaz arkadaşlarıyla beraber kutlama olucak pamuk prenses konsepti düşündüm canm pamuk prenses kostümü kiraylıycam kızıma ve pastayı vs. Pamuk prensesli yaptrcam işte kafamdaki gibi olur bir aksilik olmaz ise öyle düşünüyorum şu okul işi de kafamı karıştırdı zaten 10gündür iyileşmedi göndermedim şimdide gitmek istemiyorum diyor gittiği günler sabahları da uyanmak istemiyor bir çok şeye girmemiş olup boşa para ödüyoruz gibi gelmeye başladı saatlerini değstriyim bari öğlen 1 yada 2den sonra götüriyim yada sadece kursların olduğu saatlere mi götiriyim bilemedim ki doğum günü sonrası tekrar konuşayım bakalım ama 2 -3 haftadır satranç,yoga,psikolog günlerini filan hep kaçırdık yani sabah kalmıyor seramik,ahşap atölyesine de yetişemiyoruz niyeyse bu tarz şeyleri sabah grubuna yapıyorlar kafam karıştı iyiceCanım İnan ki ben ne zaman yapsam işe yarıyor yarın mutlaka al derim dinle beni kızzzzzzzzzzz
Canm gene 2-3 kilo ben daha 8 kilo vermek istiyorum kaç ay sürer kim bilir ne zaman bitecek bu iş yaa önümü görebilsem ooofff ooofff senin en geç 1 aya bir şeyin kalmaz benim belki daha 3 ay bile sürebilirBana hergun aynı etki canım cidden bırakmayı hiç istemiyorum ama şöyle iki üç kilo sa vermeliydim ya off off
Cnm kasımdan beri ugraisyorum tamam bozuyorum ama versem bozmazdım ben bu kilodayken hep verirdim ilk defa veremedim listelerim var aslında emzirme listelerim de onlar için istek yok içimdeCanm gene 2-3 kilo ben daha 8 kilo vermek istiyorum kaç ay sürer kim bilir ne zaman bitecek bu iş yaa önümü görebilsem ooofff ooofff senin en geç 1 aya bir şeyin kalmaz benim belki daha 3 ay bile sürebilir
Regl gununmu kı acabaBiz her akşam bu satte içeriz ama bugün birşeyler yeme isteğim çok oldu diye beni bastırsın diye kendime sütlü kahve yaptım şimdi onu içiyorum
Evet saglıklı degıl :/ bız almamaya calısuruz ama yazın alınır sanırımCnm bizim hiç çay içme gibi bi alışkanlığımız yok ... sevmiyoruz karı koca.. genelde kuşun meyve suyu yazın cola içeriz kahvaltıda hiç sağlıklı değil ama
Acaba kan değerlerine mi bakırsan canım onlar da çok etkiliyor baktrdn mı ?Cnm kasımdan beri ugraisyorum tamam bozuyorum ama versem bozmazdım ben bu kilodayken hep verirdim ilk defa veremedim listelerim var aslında emzirme listelerim de onlar için istek yok içimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?