Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Araştırırım canım.
Sende diyeti çok düşünme yarın öğlen özlediğin bir iki çeşit yemeği ye motive olur ce devam edersin.
Diyet yapıyoruz diye mahrum mu.kalalim
SchonerDuft canım ben annem gittiğinden beri spor yapamıyorum bu haftada çocuk uyuduğu zamanlarda da ders çalışıyorum oyuzden spor listesinden çıksam mı acaba
Ok canım çıkarırız
Pişirerek yapılyor kabak.detoksu aslında hadi bakalım hedefe ne kaldı surda

Nasıl ya hayır olamaz böle bisey kabul etmiyorum
Bir ögün istedigin cok özledigin biseyi ye unut hemen diyete geri başla lütfennnnn
Şu iki gün geçse kendime gelirim canm 1haftadr hala burnum tıkalı kemiklerin ağrıyor halsizim doğum gününede iki gün kalınca ondan böyle oldum galiba çünki uğraşacak halim enerjim yok hemde diyet vs. Neden zayıf diilim bunları düşüneceğine sadece hevesle hazırlık yapardım niye özel günülerin bile böyle geçiyor hevesle ağız tadıyla bir kutlama yapmıycam mı vs. vs. diye hep bir yanım mutsuz bir iki gündür böyle düşünceler psikolojimi bozdu

Normal de bu tarz şeyler yapıyorum ama bugün psikolojim çok bozuk herşeyden bir bıkkınlık var sanki depresyona girdim giricem gibi bir hal
Hayır canım kendini bırakma
Bi de sen yoğurt kürünü hiç yaptın mı zencefil zerdeçal tarçın 3 kaşık yoğurt karıştırıp yiyorsun gece yatmadan önce üzerine de su içiyorsun bol bol... bunu dener misin... ben her yaptığımda çok güzel kilo veriyorum..5 gün uygula bakalım Cuma’ya kadar bakalım nasıl olucak

Bende de aynı hal canım bu diyet işi cidden bozdu psikolojimi hiç böyle kilo veremediğim olmamıştı hep artı çıkıyorum yoruldum inan ki
Keşke bu sabah tartılmasaydım yaaa ben de sabah +300gram çıktı oda psikolojimi bozdu pazartesileri kesinlikle tartılmamak lazım bana çok ters etki ediyor gerçekten

Zencefil ve zerdeçal alıp deniyim canm deneme tahtasına döndük hepimiz valla

Keşke bu sabah tartılmasaydım yaaa ben de sabah +300gram çıktı oda psikolojimi bozdu pazartesileri kesinlikle tartılmamak lazım bana çok ters etki ediyor gerçekten
Bana hergun aynı etki canım cidden bırakmayı hiç istemiyorum ama şöyle iki üç kilo sa vermeliydim ya off off

O gizli bi diyet yapiyormus tutarsa bize söyleyecekmis
Tuba keşke hiç bahsetmeseydim geçen hafta sabahları kalktım bi güzel spor yaptım haftasonu da migren tuttu ctesi de yaptım cardio da kacgundur kas gevşetici ile duruyom uyku basıyor onu da içince ama. Cidden psikoloji olarak iyi değilim ya

Canım İnan ki ben ne zaman yapsam işe yarıyor yarın mutlaka al derim dinle beni kızzzzzzzzzzz
Yarın aklıma gelmeye bilir de şu doğum günü sonrası alır hem onları hem prebiyotik filan hepsini alırım canm yarın koşuşturan olur siparişleri filan vercem konsept süslemesi filan alı cam bi de kostüm kiralama yerine filan gidicem kızın anaokuluna da gidicem orda yapıcaz arkadaşlarıyla beraber kutlama olucak pamuk prenses konsepti düşündüm canm pamuk prenses kostümü kiraylıycam kızıma ve pastayı vs. Pamuk prensesli yaptrcam işte kafamdaki gibi olur bir aksilik olmaz ise öyle düşünüyorum şu okul işi de kafamı karıştırdı zaten 10gündür iyileşmedi göndermedim şimdide gitmek istemiyorum diyor gittiği günler sabahları da uyanmak istemiyor bir çok şeye girmemiş olup boşa para ödüyoruz gibi gelmeye başladı saatlerini değstriyim bari öğlen 1 yada 2den sonra götüriyim yada sadece kursların olduğu saatlere mi götiriyim bilemedim ki doğum günü sonrası tekrar konuşayım bakalım ama 2 -3 haftadır satranç,yoga,psikolog günlerini filan hep kaçırdık yani sabah kalmıyor seramik,ahşap atölyesine de yetişemiyoruz niyeyse bu tarz şeyleri sabah grubuna yapıyorlar kafam karıştı iyice bir de hevesle başlamıştı ama sonra sıkıcı demeye başladı aslında ben bu şekil yerine sadece sevdiği kurslara kendim götürüyordum bale,cimnastik,satranç filan gidiyordu bide robotik istemeye başlamıştı onada başliycakken sonra böyle çok yorucu oluyor çocuk için hepsini profosyenel yerden alması iyi ama bana çok yorucu kendime vakit kalmıyor diye ben de hepsini içeren bir okula başlatym dedim ama pişman olmaya başladm çocuk diğer şekilde daha mutluydu 1ay daha deniyim olmazsa geri alıp gene tek tek sevdiği kurslara mi gene götüreyim bilemedim kiii pööff ... kafamda deli sorular işin içine iyice girince bu işler ne zor ya insan ne yapsa içi rahat etmiyor nasl bir şey bu annelik böyle

Son düzenleme:
Bana hergun aynı etki canım cidden bırakmayı hiç istemiyorum ama şöyle iki üç kilo sa vermeliydim ya off off
Canm gene 2-3 kilo ben daha 8 kilo vermek istiyorum kaç ay sürer kim bilir ne zaman bitecek bu iş yaa önümü görebilsem ooofff ooofff senin en geç 1 aya bir şeyin kalmaz benim belki daha 3 ay bile sürebilir

Canm gene 2-3 kilo ben daha 8 kilo vermek istiyorum kaç ay sürer kim bilir ne zaman bitecek bu iş yaa önümü görebilsem ooofff ooofff senin en geç 1 aya bir şeyin kalmaz benim belki daha 3 ay bile sürebilir
Cnm kasımdan beri ugraisyorum tamam bozuyorum ama versem bozmazdım ben bu kilodayken hep verirdim ilk defa veremedim listelerim var aslında emzirme listelerim de onlar için istek yok içimde

Herkese iyi akşamlarMenü yazmak için geldim
Kahvaltı
- 1 yumurta, salatalık domates, peynir, 1 çk reçel, 2 dilim ekmek
Öğle
- 2 tane bisküvi
Akşam
-1.5 kepçe mercimek çorbası, salata
Su: 2 lt
Spor: 10584 adım 1 saat cardio, 30 dk zumba
Bugün ilk defa zumbata girdim aslında çok hoşuma gitti hareketli şeyleri seviyorumAkşam yemeğinide spordan sonra yedim sabah geç olduğu için öğle yemedim bisküvisi ucundan alam dedim bugünüde böyle atlattım aslında mesajlara bakacaktım ama erkenden yatmam lazım bi yorgunluk varyarın hepsine bakıp bu sefer aktif olacağımİyi geceler herkese

Sabah omlet biraz peynir 4 zeytin bir çay kaşığı tahin iki dilim ekmek roka maydanoz.

Öğlen tavuklu karnıbahar yemeği bir kase.

Akşam 3 kaşık bulgur pilavı üzerine 3 kaşık et yemeği yanına bir bardak ayran.

3 ceviz içi yulaflı diyet çikolata. 2,5 lt su

Cnm kasımdan beri ugraisyorum tamam bozuyorum ama versem bozmazdım ben bu kilodayken hep verirdim ilk defa veremedim listelerim var aslında emzirme listelerim de onlar için istek yok içimde
Acaba kan değerlerine mi bakırsan canım onlar da çok etkiliyor baktrdn mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…