Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Regl gununmu kı acaba
Yok canm ama bmbirmal de kahvaltıda 2dilim ekmek ile yapardım bugün ekmeksiz yaptm ve normalde fındık,fıstık vs. Ara öğünde yerdim onu da yemedim akşamda sebze çeşitleri olunca kan şekerim mi düştü acaba kalori çok az diye mi oldu ?

Harikasin canım gel arada yaz böyle

Kızlar çok yoruldum diyetten öööffff bugün sürekli canım birşeyler çekiyor ve aşırı halsizlik var bende moralim de iyice dipler de ooff...Diyet psikolojisi beni iyice germeye başladı
Canım geçenlerde o banada oldu sakın bozma tarçınlı süt falan iç ben fena bozmuştum ayni senin gibi hastalık evresinde canım tatlı hamurişi şeyler çekti sanırım hastayken vücudun karbonhidrat isteği artıyor birde diyet psikolojisi benim diyetisyen vardı arada kaçamak yapmama izin veriyordu diyetin devamlılığı olması için öylemi yapsak acaba sonra fena bozuyorum bende canım iyice şaşırdım gerçekten

Afiyet olsun kızlar

Evt canm arada abartmadan çok nadiren yapmak lazım yoksa insan bıkıyor tükenmişlik sendromuna girmiş gibi hissediyor resmen birde dediğin gibi insan direk karbonhidrat istiyor

Evt canm arada abartmadan çok nadiren yapmak lazım yoksa insan bıkıyor tükenmişlik sendromuna girmiş gibi hissediyor resmen birde dediğin gibi insan direk karbonhidrat istiyor
Öyle canım bunu squat girl doris hoferde söylüyor diyet yapmayın haftada bir gün abartmamak kaydıyla kendinize izin verin diyo kendiside öyle yapıyomuş ama o gün mesela sporunu attiriyomus biraz daha verdikten sonra arada yapmalıyız tatlım yoksa hepimiz depresyona gireceğiz

Kesinlikle katılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…