- 7 Ocak 2018
- 27.560
- 80.009
- 598
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #303.481
Yaaaa maşallah ne de güzel yakışır pamuk prensesYarın aklıma gelmeye bilir de şu doğum günü sonrası alır hem onları hem prebiyotik filan hepsini alırım canm yarın koşuşturan olur siparişleri filan vercem konsept süslemesi filan alı cam bi de kostüm kiralama yerine filan gidicem kızın anaokuluna da gidicem orda yapıcaz arkadaşlarıyla beraber kutlama olucak pamuk prenses konsepti düşündüm canm pamuk prenses kostümü kiraylıycam kızıma ve pastayı vs. Pamuk prensesli yaptrcam işte kafamdaki gibi olur bir aksilik olmaz ise öyle düşünüyorum şu okul işi de kafamı karıştırdı zaten 10gündür iyileşmedi göndermedim şimdide gitmek istemiyorum diyor gittiği günler sabahları da uyanmak istemiyor bir çok şeye girmemiş olup boşa para ödüyoruz gibi gelmeye başladı saatlerini değstriyim bari öğlen 1 yada 2den sonra götüriyim yada sadece kursların olduğu saatlere mi götiriyim bilemedim ki doğum günü sonrası tekrar konuşayım bakalım ama 2 -3 haftadır satranç,yoga,psikolog günlerini filan hep kaçırdık yani sabah kalmıyor seramik,ahşap atölyesine de yetişemiyoruz niyeyse bu tarz şeyleri sabah grubuna yapıyorlar kafam karıştı iyicebir de hevesle başlamıştı ama sonra sıkıcı demeye başladı aslında ben bu şekil yerine sadece sevdiği kurslara kendim götürüyordum bale,cimnastik,satranç filan gidiyordu bide robotik istemeye başlamıştı onada başliycakken sonra böyle çok yorucu oluyor çocuk için hepsini profosyenel yerden alması iyi ama bana çok yorucu kendime vakit kalmıyor diye ben de hepsini içeren bir okula başlatym dedim ama pişman olmaya başladm çocuk diğer şekilde daha mutluydu 1ay daha deniyim olmazsa geri alıp gene tek tek sevdiği kurslara mi gene götüreyim bilemedim kiii pööff ... kafamda deli sorular işin içine iyice girince bu işler ne zor ya insan ne yapsa içi rahat etmiyor nasl bir şey bu annelik böyle
Süper menüüüSabah omlet biraz peynir 4 zeytin bir çay kaşığı tahin iki dilim ekmek roka maydanoz.
Öğlen tavuklu karnıbahar yemeği bir kase.
Akşam 3 kaşık bulgur pilavı üzerine 3 kaşık et yemeği yanına bir bardak ayran.
3 ceviz içi yulaflı diyet çikolata. 2,5 lt su
Çok iyi canımBugün
Kahvaltı hc unlu pankek az peynir 5 zeytin 2 ceviz
Ara yarim elma 2 kuru kayısı sade türk kahvesi
Akşam yarim tabak yoğurtlu pazı biraz et sote
2.5 lt su
40 dk bölgesel
Geçmiş olsun canımHerkese sevgiler
İyi geceler
Migrenim tuttu giremedim kusura bakmayın umarım yarın gelebilirim
20/02/2018 - 26/02/2018 SPOR LİSTESİ
Buki_89 /
yellow girl / 225+390+180+180
Kmsl Hnd / 112.5+345+420+415
sena zeynep/ 580+420+290
SchonerDuft/ 180+
aurora_z / 20+48
mutlurabia / 185+136
orkide1453 / 310+265+45
Herkes kendi sporunu kendi eklesin @SchonerDuft gelene kadar
@Buki_89 @yellow girl @Kmsl Hnd @sena zeynep @aurora_zRabia-
afiyet olsunGırıcem ınsaAllah bucur aglamaya basladı yıne hemen kahvaltımı etmelıyım
HımmmmmmmGırıcem ınsaAllah bucur aglamaya basladı yıne hemen kahvaltımı etmelıyım
Günaydın canım afiyet olsunGÜNAYDIN KIZLAR
SABAH
ılık su,1 yumurta,5 zeytin,2 dilim peynir,domates,salatalaık
ARA
raybos çayı+6 badem
ÖĞLEN
tavuk sote,kayısı hoşafı 1 çay bardağı
ARA
1 bardak süt,raybos çayı
AKŞAM
yine kahvaltı tarzı yedim
ARA
Beyaz çay
hevesi kaçırmagünaydın cnm ağrım var ama bugün zayıflamak için çok hevesli bi modumdayım nedense
Afiyet olsun çok güzel olmuşGÜNAYDIN KIZLAR
SABAH
ılık su,1 yumurta,5 zeytin,2 dilim peynir,domates,salatalaık
ARA
raybos çayı+6 badem
ÖĞLEN
tavuk sote,kayısı hoşafı 1 çay bardağı
ARA
1 bardak süt,raybos çayı
AKŞAM
yine kahvaltı tarzı yedim
ARA
Beyaz çay
maşallah ...Yaaaa maşallah ne de güzel yakışır pamuk prensesMutlu yolları olsun inşallah canım bence de şimdiden bu kadar çocuğu sıkmaya gerek yok zevk alacağı mutlu olacağı şeyleri yapsan daha iyi olur bene ben bütün sporları bütün aktiviteleri. Bilmesine karşıyım yetenek olarak neye yatkınsa o dala yönelmesini istiyorum çünkü çocuk bi hep bi sıkılma şıpsevdilik illa ki oluyor....
Benim kızım da önce gitar istedi aldık kursuna gitmedi
Sonra Keman aldık onu da istemedi
Sonra futbola gidicem dedi çok yoruldu bıraktı
Atletizm e gönderdim 1 sene sonra gitmicem dedi
Şimdi de 3 aydık kikboxa gidiyor çok hevesli spor hocası olucam diyor lisansı çıktı Mart’ta kuşak sınavlarına giricek....inşallah. Bundan da sıkılmaz
Yani demem o ki biraz çocuklarıma zaman ve fırsat tanımalıyız kendilerini geliştirsinler
tost yok mu tost ye yanına süt ya da açık çay .Herkese günaydınHastaneye geç kaldım diye sabah minik bir koşu serüveni geçirdim Kahvaltı yapamadım sanırsam poğaçaya kaldım
afiyet olsunGırıcem ınsaAllah bucur aglamaya basladı yıne hemen kahvaltımı etmelıyım
Sandviç aldım tostu çok yağlı oluyo hiç sevemedimtost yok mu tost ye yanına süt ya da açık çay .
sen ne okuyordun canım
Evet canım hep istiyorum kızım başarılı milli bi sporcu olsun inşallah rabbim önünü açarmaşallah ...
başarısının en büyük sebebi sizlersiniz önünü kesmemişsiniz denemesine izin vermişsiniz .
Çok diyetinizi bozdurmak istemem amaCanım geçenlerde o banada oldu sakın bozma tarçınlı süt falan iç ben fena bozmuştum ayni senin gibi hastalık evresinde canım tatlı hamurişi şeyler çekti sanırım hastayken vücudun karbonhidrat isteği artıyor birde diyet psikolojisi benim diyetisyen vardı arada kaçamak yapmama izin veriyordu diyetin devamlılığı olması için öylemi yapsak acaba sonra fena bozuyorum bende canım iyice şaşırdım gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?