Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yaaaa maşallah ne de güzel yakışır pamuk prenses Mutlu yolları olsun inşallahcanım bence de şimdiden bu kadar çocuğu sıkmaya gerek yok zevk alacağı mutlu olacağı şeyleri yapsan daha iyi olur bene ben bütün sporları bütün aktiviteleri. Bilmesine karşıyım yetenek olarak neye yatkınsa o dala yönelmesini istiyorumçünkü çocuk bi hep bi sıkılma şıpsevdilik illa ki oluyor....
Benim kızım da önce gitar istedi aldık kursuna gitmedi
Sonra Keman aldık onu da istemedi
Sonra futbola gidicem dedi çok yoruldu bıraktı
Atletizm e gönderdim 1 sene sonra gitmicem dedi

Şimdi de 3 aydık kikboxa gidiyor çok hevesli spor hocası olucam diyor lisansı çıktı Mart’ta kuşak sınavlarına giricek....inşallah. Bundan da sıkılmaz
Yani demem o ki biraz çocuklarıma zaman ve fırsat tanımalıyız kendilerini geliştirsinler

Süper menüüü

Günaydın canım afiyet olsun

Afiyet olsun çok güzel olmuşBişi sorcam beyaz ve raybos çayı ne oluyor

maşallah ...
başarısının en büyük sebebi sizlersiniz önünü kesmemişsiniz denemesine izin vermişsiniz .

Çok diyetinizi bozdurmak istemem amaBence arada yiyin yani sürekli vücudu kısıtlamaktansa en azından tadımlık geçirin çünkü sırf tatlı isteği geçsin diye sağlıklı diye bu sefer yediklerimizin haddi hesabı olmuyor arada bir iki bisküvi ile iki çatal tatlı ile bozmazsınız önemli olan zaten istikrarlı olmak ve birde rahat olmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…