- 7 Ocak 2018
- 27.560
- 80.009
- 598
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #303.421
Afiyet olsun canım mantara bayılırımBen mantar yaptım bir de karnabahar yaptım canım yanın da da ev yoğudu yiyeceğim hatta şuan yiyorum
Yaaaa. Bak bende 2 dilim ayva yemiştim yazmayı unuttum listeni görünce aklıma geldiKahvaltı: 1yumurta,2zeytin,100grm peynir, kapya biberi ve çay
Öğlen: 150ml sütten kahve,1ceviz,1ayva
Akşam: 1tabak karnabahar,mantar ve yoğurt
Spor 1saat bisiklet 180puantugbaFB sporumu listeye kendim şimdi ekliyorum dediğin gibi canm birazdan da birdardak daha sütlükahve içicem kızlar haberiniz olsun
Sanada afiyet olsun canm senin menünde güzelde gene bugün sporun da çok iyiAfiyet olsun canım mantara bayılırım
Öyle canım doğru söylüyorsun dur bug un den itibaren paylasayimAaaa niyeee kii paylaşsan bizde görürüz doğrunu yanlışını ona göre yorumlarız ondan paylaşıyoruz zaten canım
Evet canım bu hafta güzel gidiyorumSanada afiyet olsun canm senin menünde güzelde gene bugün sporun da çok iyi
Evetttttt bende merak ediyorum. MenüleriniÖyle canım doğru söylüyorsun dur bug un den itibaren paylasayim
Bak canım öncelikle sakin olKızlar çok yoruldum diyetten öööffff bugün sürekli canım birşeyler çekiyor ve aşırı halsizlik var bende moralim de iyice dipler de ooff...Diyet psikolojisi beni iyice germeye başladı
Hımmmmm güzel menü canım afiyet olsunSabah ac karna 1 incir üstüne iki bardak su
Kahvaltı 8
1 yumurta bi küçük kase lor peyniri üzeri maydonoz
Ara yok
Öğlen 12.30
1 kase mercimek çorbası
Et diner porsiyon
1 ayran
Ara 2 dilim portakal
Akşam 17.30
2 3 kasık yoğurt çorbası
3 4 kasık kuru patlıcan yemeği
Salata ve 2 3 kasık da yoğurtlu kereviz salatası
Ara
4 ceviz 4 badem cayın yanına ve bir dilim elma
Az önce de tarcın karabiber zerdeçal ve zencefil li süt içtim
Şu da 2.5 3 lt günlük kızlar
Afiyet olsun canım menü çok güzelmiş hatta akşam nasıl doydun iki şer kaşık şeyler ile maşallah vallaSabah ac karna 1 incir üstüne iki bardak su
Kahvaltı 8
1 yumurta bi küçük kase lor peyniri üzeri maydonoz
Ara yok
Öğlen 12.30
1 kase mercimek çorbası
Et diner porsiyon
1 ayran
Ara 2 dilim portakal
Akşam 17.30
2 3 kasık yoğurt çorbası
3 4 kasık kuru patlıcan yemeği
Salata ve 2 3 kasık da yoğurtlu kereviz salatası
Ara
4 ceviz 4 badem cayın yanına ve bir dilim elma
Az önce de tarcın karabiber zerdeçal ve zencefil li süt içtim
Şu da 2.5 3 lt günlük kızlar
Cnm sütü sabah bu şekilde içiyordum bug un ıns tada akşam içilecek yazmışlar onu içeceğim için akşamı gecistirdim doymayınca çayla ceviz yedim işte bu süt 15 gün icilecekmis bakalim belki içerim yoğurtlu tarifi de var da ben sütü sevdimAfiyet olsun canım menü çok güzelmiş hatta akşam nasıl doydun iki şer kaşık şeyler ile maşallah valla
Normal de bu tarz şeyler yapıyorum ama bugün psikolojim çok bozuk herşeyden bir bıkkınlık var sanki depresyona girdim giricem gibi bir halBak canım öncelikle sakin olgüzel güzel zayıflayacağın anı düşün hatta buzdolabının üzerine zayıf bi fotoğraf ımı yapıştır ... benim var mesela ama çok çok çok zayıf halim.... foto ya baktıkça o kilo buraya gelicek diyorum
Yesen daha çok kilo alacak ve kendini mutsuz hissedeceksin
Çok bi diyetmiş gibi düşünme sağlık açısından bak canım
O gizli bi diyet yapiyormus tutarsa bize söyleyecekmisAaaa niyeee kii paylaşsan bizde görürüz doğrunu yanlışını ona göre yorumlarız ondan paylaşıyoruz zaten canım
Bende de aynı hal canım bu diyet işi cidden bozdu psikolojimi hiç böyle kilo veremediğim olmamıştı hep artı çıkıyorum yoruldum inan kiNormal de bu tarz şeyler yapıyorum ama bugün psikolojim çok bozuk herşeyden bir bıkkınlık var sanki depresyona girdim giricem gibi bir hal
Nasıl ya hayır olamaz böle bisey kabul etmiyorumKızlar çok yoruldum diyetten öööffff bugün sürekli canım birşeyler çekiyor ve aşırı halsizlik var bende moralim de iyice dipler de ooff...Diyet psikolojisi beni iyice germeye başladı
Yoğurt daha etkili olur aslındaCnm sütü sabah bu şekilde içiyordum bug un ıns tada akşam içilecek yazmışlar onu içeceğim için akşamı gecistirdim doymayınca çayla ceviz yedim işte bu süt 15 gün icilecekmis bakalim belki içerim yoğurtlu tarifi de var da ben sütü sevdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?