Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

20/02/2018 - 26/02/2018 SPOR LİSTESİ

Buki_89 /

yellow girl / 225+390+180+180

Kmsl Hnd / 112.5+345+420+415+350

sena zeynep/ 580+420+290

SchonerDuft/ 180+

aurora_z / 20+48

mutlurabia / 185

orkide1453 / 310+265+45

Herkes kendi sporunu kendi eklesin @SchonerDuft gelene kadar
Buki_89 @yellow girl @Kmsl Hnd @sena zeynep @aurora_z @mutlurabia

Yaaaa. Bak bende 2 dilim ayva yemiştim yazmayı unuttum listeni görünce aklıma geldi

Sanada afiyet olsun canm senin menünde güzelde gene bugün sporun da çok iyi
Evet canım bu hafta güzel gidiyorum
Yarın gezmeye gidicem yarım saat gidiş yarım saat dönüş evde de bölgesel yaptım mı yarında tamam.... Perşembe Cuma dinlenicem sonra

Sabah ac karna 1 incir üstüne iki bardak su
Kahvaltı 8
1 yumurta bi küçük kase lor peyniri üzeri maydonoz
Ara yok
Öğlen 12.30
1 kase mercimek çorbası
Et diner porsiyon
1 ayran

Ara 2 dilim portakal
Akşam 17.30
2 3 kasık yoğurt çorbası
3 4 kasık kuru patlıcan yemeği
Salata ve 2 3 kasık da yoğurtlu kereviz salatası

Ara
4 ceviz 4 badem cayın yanına ve bir dilim elma
Az önce de tarcın karabiber zerdeçal ve zencefil li süt içtim
Şu da 2.5 3 lt günlük kızlar

Kızlar çok yoruldum diyetten öööffff bugün sürekli canım birşeyler çekiyor ve aşırı halsizlik var bende moralim de iyice dipler de ooff...Diyet psikolojisi beni iyice germeye başladı
Bak canım öncelikle sakin ol güzel güzel zayıflayacağın anı düşün hatta buzdolabının üzerine zayıf bi fotoğraf ımı yapıştır... benim var mesela ama çok çok çok zayıf halim.... foto ya baktıkça o kilo buraya gelicek diyorum
Yesen daha çok kilo alacak ve kendini mutsuz hissedeceksin
Çok bi diyetmiş gibi düşünme sağlık açısından bak canım

Hımmmmm güzel menü canım afiyet olsun

Afiyet olsun canım menü çok güzelmiş hatta akşam nasıl doydun iki şer kaşık şeyler ile maşallah valla

Afiyet olsun canım menü çok güzelmiş hatta akşam nasıl doydun iki şer kaşık şeyler ile maşallah valla
Cnm sütü sabah bu şekilde içiyordum bug un ıns tada akşam içilecek yazmışlar onu içeceğim için akşamı gecistirdim doymayınca çayla ceviz yedim işte bu süt 15 gün icilecekmis bakalim belki içerim yoğurtlu tarifi de var da ben sütü sevdim

Normal de bu tarz şeyler yapıyorum ama bugün psikolojim çok bozuk herşeyden bir bıkkınlık var sanki depresyona girdim giricem gibi bir hal

Normal de bu tarz şeyler yapıyorum ama bugün psikolojim çok bozuk herşeyden bir bıkkınlık var sanki depresyona girdim giricem gibi bir hal
Bende de aynı hal canım bu diyet işi cidden bozdu psikolojimi hiç böyle kilo veremediğim olmamıştı hep artı çıkıyorum yoruldum inan ki

Kızlar çok yoruldum diyetten öööffff bugün sürekli canım birşeyler çekiyor ve aşırı halsizlik var bende moralim de iyice dipler de ooff...Diyet psikolojisi beni iyice germeye başladı
Nasıl ya hayır olamaz böle bisey kabul etmiyorum
Bir ögün istedigin cok özledigin biseyi ye unut hemen diyete geri başla lütfennnnn

Yoğurt daha etkili olur aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…