Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Maşallah seninkine de canm evt günümüzün sorunu bu galiba çocuklar her şeyden sıkılıyor bizlerde çok erken yaşlarda herşeyleri için acele ediyoruz zamana bırakmak lazım aslında bu arada iyi gezmeler

Haklisin canım sonra önüne geçemiyoruz zaten fazlasıyla yiyiyoruz

Afiyet olsun çok güzel olmuşBişi sorcam beyaz ve raybos çayı ne oluyor
Teşekkür ederim canım ben diyetisytene gidiyorum o tavsiye ettim 16 aylık kzıım var emziriyorum bu çaylarda metebolizma hızlandırıcı yağ yakıcıymış

Teşekkür ederim canım ben diyetisytene gidiyorum o tavsiye ettim 16 aylık kzıım var emziriyorum bu çaylarda metebolizma hızlandırıcı yağ yakıcıymış
Bu çayı duymuştum canım ama hiç içmedim genelde hibiskus içiyorum

Maşallah seninkine de canm evt günümüzün sorunu bu galiba çocuklar her şeyden sıkılıyor bizlerde çok erken yaşlarda herşeyleri için acele ediyoruz zamana bırakmak lazım aslında bu arada iyi gezmeler
Aynen canım ... sağol tatlım

Çok iyi yapmışsın bende haftaya gidicem
Yaaaa aslında bende bi sağlık ocağına gidip kan değerlerime filan baktırmam lazım çok unutkanlık var bende bildiğin gibi değil.... bi ara b12 eksikliği vardı ampul kullanmıştım

Sandviç aldım tostu çok yağlı oluyo hiç sevemedimFtr okuyorum abla
Doğru söylemiştin ftr için biraz güçte gerekli sp hastaları için özellikle.
Sandviç candır Buki_89 öğlenleri genelde tüketirdi.
Evet canım hep istiyorum kızım başarılı milli bi sporcu olsun inşallah rabbim önünü açar
Inşallah canım.
Günaydin canim ben sağlık ocağına gittim vitamin eksigim varsa kan verdim değerlerimi kontrol edilsin diye.
Geçmiş olsun canım vitamin eksik oldu mu insanın başı kalkmıyor
günaydın kızlar
dün berbat beslendim arkadaşın doğum günü vardı yedim vallahi pastadan
kistim 5 cm e düşmüş. yarın tekrar doktora gideceğim.
sizler çok iyi gidiyorsunuz maşallah
5 cm düşmüş diyorsun bende 4 cmlik vardı ağrısından duramıyordum .ağrı sızın yok mu senin. Birde tedavi ile uğraşıyordun sanırım.

Günaydın canım benimde motivasyonum yerlerde kaç gündür zorla spor yapıyorum kendimi itiyorum resmen niye böyle oldum bilemedim bugün hava güneşli iyi gelir bana da düşünüyorum
1 Gün ara vermeyi dene ya da başka türde çalış hevesin gelir yerine

Bence de çok haklısın bende öyle yapıyorum genelde bi hafta kilo veremezsem birkaç gün yiyorum vücudu şaşırtılıyorum sonra devam ediyorum hem bende sıkılmıyorum

Yaaa canım rica etsem diyetisyene gittiğinde sorar mısın kızım 6 aylık bende içebilir miyim acaba o çaydan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…