- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #303.501
Afiyet olsun canım.Bugün
Kahvaltı hc unlu pankek az peynir 5 zeytin 2 ceviz
Ara yarim elma 2 kuru kayısı sade türk kahvesi
Akşam yarim tabak yoğurtlu pazı biraz et sote
2.5 lt su
40 dk bölgesel
Geçmiş olsun canımHerkese sevgiler
İyi geceler
Migrenim tuttu giremedim kusura bakmayın umarım yarın gelebilirim
Günaydin canim ben sağlık ocağına gittim vitamin eksigim varsa kan verdim değerlerimi kontrol edilsin diye.Günaydın kızlar bugün nasılsınız
Maşallah seninkine de canm evt günümüzün sorunu bu galiba çocuklar her şeyden sıkılıyor bizlerde çok erken yaşlarda herşeyleri için acele ediyoruz zamana bırakmak lazım aslında bu arada iyi gezmelerYaaaa maşallah ne de güzel yakışır pamuk prensesMutlu yolları olsun inşallah canım bence de şimdiden bu kadar çocuğu sıkmaya gerek yok zevk alacağı mutlu olacağı şeyleri yapsan daha iyi olur bene ben bütün sporları bütün aktiviteleri. Bilmesine karşıyım yetenek olarak neye yatkınsa o dala yönelmesini istiyorum çünkü çocuk bi hep bi sıkılma şıpsevdilik illa ki oluyor....
Benim kızım da önce gitar istedi aldık kursuna gitmedi
Sonra Keman aldık onu da istemedi
Sonra futbola gidicem dedi çok yoruldu bıraktı
Atletizm e gönderdim 1 sene sonra gitmicem dedi
Şimdi de 3 aydık kikboxa gidiyor çok hevesli spor hocası olucam diyor lisansı çıktı Mart’ta kuşak sınavlarına giricek....inşallah. Bundan da sıkılmaz
Yani demem o ki biraz çocuklarıma zaman ve fırsat tanımalıyız kendilerini geliştirsinler
Çok iyi yapmışsın bende haftaya gidicemGünaydin canim ben sağlık ocağına gittim vitamin eksigim varsa kan verdim değerlerimi kontrol edilsin diye.
Sağol canımAfiyet olsun canım.
Haklisin canım sonra önüne geçemiyoruz zaten fazlasıyla yiyiyoruzÇok diyetinizi bozdurmak istemem amaBence arada yiyin yani sürekli vücudu kısıtlamaktansa en azından tadımlık geçirin çünkü sırf tatlı isteği geçsin diye sağlıklı diye bu sefer yediklerimizin haddi hesabı olmuyor arada bir iki bisküvi ile iki çatal tatlı ile bozmazsınız önemli olan zaten istikrarlı olmak ve birde rahat olmak
Afiyet olsun canımGırıcem ınsaAllah bucur aglamaya basladı yıne hemen kahvaltımı etmelıyım
Teşekkür ederim canım ben diyetisytene gidiyorum o tavsiye ettim 16 aylık kzıım var emziriyorum bu çaylarda metebolizma hızlandırıcı yağ yakıcıymışAfiyet olsun çok güzel olmuşBişi sorcam beyaz ve raybos çayı ne oluyor
Günaydın canım benimde motivasyonum yerlerde kaç gündür zorla spor yapıyorum kendimi itiyorum resmen niye böyle oldum bilemedim bugün hava güneşli iyi gelir bana da düşünüyorumGünaydın kızlar bugün nasılsınız
Bu çayı duymuştum canım ama hiç içmedim genelde hibiskus içiyorumTeşekkür ederim canım ben diyetisytene gidiyorum o tavsiye ettim 16 aylık kzıım var emziriyorum bu çaylarda metebolizma hızlandırıcı yağ yakıcıymış
Aynen canım ... sağol tatlımMaşallah seninkine de canm evt günümüzün sorunu bu galiba çocuklar her şeyden sıkılıyor bizlerde çok erken yaşlarda herşeyleri için acele ediyoruz zamana bırakmak lazım aslında bu arada iyi gezmeler
Yaaaa aslında bende bi sağlık ocağına gidip kan değerlerime filan baktırmam lazım çok unutkanlık var bende bildiğin gibi değil.... bi ara b12 eksikliği vardı ampul kullanmıştımÇok iyi yapmışsın bende haftaya gidicem
hibiskus kabızlığa iyi geliyormuş canmBu çayı duymuştum canım ama hiç içmedim genelde hibiskus içiyorum
Doğru söylemiştin ftr için biraz güçte gerekli sp hastaları için özellikle.Sandviç aldım tostu çok yağlı oluyo hiç sevemedimFtr okuyorum abla
Inşallah canım.Evet canım hep istiyorum kızım başarılı milli bi sporcu olsun inşallah rabbim önünü açar
Geçmiş olsun canım vitamin eksik oldu mu insanın başı kalkmıyorGünaydin canim ben sağlık ocağına gittim vitamin eksigim varsa kan verdim değerlerimi kontrol edilsin diye.
5 cm düşmüş diyorsun bende 4 cmlik vardı ağrısından duramıyordum .ağrı sızın yok mu senin. Birde tedavi ile uğraşıyordun sanırım.günaydın kızlar
dün berbat beslendim arkadaşın doğum günü vardı yedim vallahi pastadan
kistim 5 cm e düşmüş. yarın tekrar doktora gideceğim.
sizler çok iyi gidiyorsunuz maşallah
1 Gün ara vermeyi dene ya da başka türde çalış hevesin gelir yerineGünaydın canım benimde motivasyonum yerlerde kaç gündür zorla spor yapıyorum kendimi itiyorum resmen niye böyle oldum bilemedim bugün hava güneşli iyi gelir bana da düşünüyorum
Bence de çok haklısın bende öyle yapıyorum genelde bi hafta kilo veremezsem birkaç gün yiyorum vücudu şaşırtılıyorum sonra devam ediyorum hem bende sıkılmıyorumÇok diyetinizi bozdurmak istemem amaBence arada yiyin yani sürekli vücudu kısıtlamaktansa en azından tadımlık geçirin çünkü sırf tatlı isteği geçsin diye sağlıklı diye bu sefer yediklerimizin haddi hesabı olmuyor arada bir iki bisküvi ile iki çatal tatlı ile bozmazsınız önemli olan zaten istikrarlı olmak ve birde rahat olmak
Yaaa canım rica etsem diyetisyene gittiğinde sorar mısın kızım 6 aylık bende içebilir miyim acaba o çaydanTeşekkür ederim canım ben diyetisytene gidiyorum o tavsiye ettim 16 aylık kzıım var emziriyorum bu çaylarda metebolizma hızlandırıcı yağ yakıcıymış
unutmazsam sorayım inşaallahh canım ama bilgi verir mi bilmiyorum klitli sandık gibi aynıYaaa canım rica etsem diyetisyene gittiğinde sorar mısın kızım 6 aylık bende içebilir miyim acaba o çaydan
Tmm canım çok sağolunutmazsam sorayım inşaallahh canım ama bilgi verir mi bilmiyorum klitli sandık gibi aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?