Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Tunaydinlar dün oruç çok iyi geçti ara ara açlık vurdu ama bir iki dkiya geçti bi de son saatlere doğru bi halsizlik oldu akşam yemeğinde hem protein hem sebze yedim ama ikisinden de az yedim bugun oruç değilim sabah kahvaltıda 2 yumurta domates yedim ara yok öğlene 4 dilim hellim peyniri ve salata yemeği düşünüyorum akşama daha karar vermedim ama pırasa yerim herhalde yoğurt her öğünümde var

7 cm di canım inan hiç hissetmedim
doktora gitmesem de hissetmeyecektim daha
sadece idrar sonunda hafif bir sızı oluyordu sol kasığımda
aynen tedavi oluyorum bebek için
kistin geçmesini bekliyoruz ama

Maşallah canım çok güzel

Evet canım en iyisi başka tür denemek

Geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun canım

geçmiş olsun cnm ben de aynı durumdayım tüm sırtım kafatasım kaslarım çok kötü

Geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim kızlar, bugün daha iyiyim gözlerim ateş topu sanki ve orkidenin dediği gibi. Boynum sırtım berbat. Biraz dinlemeliyim stresten uzak durmalıyım. Bu da pek mümkün görünmüyor. Kendime yardımcı olmalıyım hep en sona kendimi bırakıyorum

Kmsl Hnd canım beyaz çay içebilirsin hemde istediğin kadar beyaz çay siyah çayın en sağlıklı alternatifidir. Ben portakallı beyaz çay içiyorum günde 2-3 fincan hamileyken ablam önermişti. (Enişte kadın doğum uzmanı o demiş siyah çay içmesin kan değerleri düşer diye. Ablamda çocuk doktoru Yeni doğan uzmanı yani güvenli bilgi gönül rahatlığıyla içebilirsin

Bu dogum gunu son kilolu dogum günü olacak diye söz ver ve devam et canim hastaligin icinde insallah gecer canim ben 20 gündür iyilesemedim bugunde evde yatiyorum

Kizlar ne oldu size böle yaa

Kizlar ne oldu size böle yaa
Tuğba bug un iyiyim canım sadece tartıdan dolayı bunalım yasıyorum genel olarak ama diyet se bozmadım migrenden de spor yapamayınca dün moralim bozuktu bug un yapmaya çalış cam canım kilo veremeseler sabah kendimi önce gördüm ondan düzeldim biraz

Tmm canım çok sağol içimi ferahlattın

Canım bi de açık olup aktardan mı alayım yoksa demleme tarzında mı alayım

Cnm hiç moralini bozma sende @yellow girl bence siz Pazartesi günü tartılmayın canım

7 cm di canım inan hiç hissetmedim
doktora gitmesem de hissetmeyecektim daha
sadece idrar sonunda hafif bir sızı oluyordu sol kasığımda
aynen tedavi oluyorum bebek için
kistin geçmesini bekliyoruz ama
keşke 8 10 kilo verip denesen ben kilo verince doğal yolla ve aşılama ile hamile kaldım. öncesinde de 3 tüp tedvaim var transfer aşamasına bile gelemediğim

keşke 8 10 kilo verip denesen ben kilo verince doğal yolla ve aşılama ile hamile kaldım. öncesinde de 3 tüp tedvaim var transfer aşamasına bile gelemediğim
haklısın canım keşke versem de öyle devam etsem
ama hemen olsun istiyorum,sabırsızlanıyorum
oğluma gebe kaldığımda da 93 idim, klomen+aşılama ile olmuştu
nasip kısmet bu işler aslında, nice kilolular pıtır pıtır hamile kalıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…