Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ay evet canim ya vallah haklisin aslinda hedefledigin 63 dü ama ben galiba bu azimle 60 olcam insllah yani ozaman 60 koyuyorum ben hedefimi

hemen profilimide degisiyorum:)
kizlar degisebilirmiyiz?
drdotty SchonerDuft

ay evet canim ya vallah haklisin aslinda hedefledigin 63 dü ama ben galiba bu azimle 60 olcam insllah yani ozaman 60 koyuyorum ben hedefimi

hemen profilimide degisiyorum:)
kizlar degisebilirmiyiz?
drdotty SchonerDuft
bencede canm çok rahatlıkla 60 olursun darısı başımıza artık

Kızlar malum koşuşturma anca girebildim kızın hazırlıklarıyla uğraşıyorum ama yarın bir arkadaşının daha doğum günü imiş bizde bir sonraki güne yani perşembeye aldık kızlar konsepte uygun süslemeleri ve malzemeleri aldım bugün ve gidip pamuk prenses lı pasta siparişi verdim ve kızıma tam istediğim pamuk prenses kostümünü de buldum yarına hazır olucak oda yarın kalan son hazırlıklar ile uğraşrm şimdilik tam istediğim gibi oldu herşey bu arada herşeyi halleddikden sonra mağazalarda bir kaç elbise denedim ayna ya bakınca şok yaşadım inanılmaz incelmişim resmen gözle görülür zayıflama incelme olmuş elbiseler tahmin edemiyceğim kadar iyi oldular çok morel oldu bana stres im baya gitti

Harika canım ne güzel incelmişsin zaten kilo bir rakam önemli olan incelip daralmak

Sabah 1 haşlanmış yumurta roka domates yarım simit bir dilim peynir 6 tane zeytin bir bardak çay.

Ara iki hurma bir sütlü kahve

Akşam yarım dilim ekmek bir haşlanmış yumurta kızlar canım birşey istemiyor ilerleyen saatlerde yoğurt yerim bir kase. 2 lt su ve iki fincan ihlamur.

Tartilari yok etmek lazim bi süre,yada engellememiz lazim kendimizi cumadan cumaya tartilalim, diyetini bozmadiysan illaki bi düsüs yasayacaksin canim yaa biraz sabir ve gercekten bozma diyetini

Spor yapma bi sure canim sende ben de yürüyüs disinda yapamiyorum kiloda veriyorum yani (tabi yapsam daha iyi ama zamanim olmuyor gercekten )
Işte yapmazsam kilo verememki canım yürüyüş zaten olmaz hava soğuk ancak güzel olunca yürürüm o da şu an zor

Tartilari yok etmek lazim bi süre,yada engellememiz lazim kendimizi cumadan cumaya tartilalim, diyetini bozmadiysan illaki bi düsüs yasayacaksin canim yaa biraz sabir ve gercekten bozma diyetini
Bu hafta yine düşmeyecem canım o kısmı belli oldu regl belirtileri var malesef

Kiz sen kendini etiketleyip banami cevap verdin
500 kalori videosuda saglam kalori yakar yalniz
kendimden alıntılamışım kız 40 dk 500 kaloriyi 1 saati geçirip yaptım yata yata resmen katılım cıktı of neydi ya bacaklarım yürümedi falan kısa süreli baygınlık yaşadım bu demek oluyo ki o kadar hamlık varmış hep 300 kalori yapiyodum o bunun yanında devede kulak

Maşallah canım onlar hep spordan işte

Sabah
1 haşlanmış yumurta,,2 küçük dilim peynirli börek,,4 zeytin,,1 dilim beyaz peynir,,1 dilim kaşar peynir,, domates,, salatalık

Ara
Türk kahvesi

Öğle
1 tabak kısır,,2 bardak ayran,,,yeşillik

Ara
Yarım porsiyon magnolya

Akşam

Soda,,1 avuç kuruyemiş

Su
3 litre

Yatmadan da zencefilli yoğurt yicem

Afiyet olsun canım

Harika canım ne güzel incelmişsin zaten kilo bir rakam önemli olan incelip daralmak
Canm 1.takıma girdiğim de 75.8 idim şimdi 68.3 tam 7.5 kilo tabi baya ciddi fark oluyor 7.5 kilo da canm zaten bi okadar daha verirsem bir şeyim kalmayacak daralma da olunca zaten 7kilo da 10 kilo veermiş gibi oluyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…