- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #303.541
ay evet canim ya vallah haklisin aslinda hedefledigin 63 dü ama ben galiba bu azimle 60 olcam insllah yani ozaman 60 koyuyorum ben hedefimiBuki sen profilinde hedef 65 yazmışsın yaa o tabiki daha önceki hedefindir ve 65de mezun olmuşsundur ama mezuniyet sonrası gördgm kadarı ile hedefi daha aşşağı almak istemişsin ki listedesin ve zaten daha aşşağı kiloyada inmişsin peki şimdi hedefi kaç ? birde bir rica profiline bakanca hedef 65 yazdg için kafamız karışyraslında oraya da güncel kilonu ve hedefinı yazsan bizim için iyi olur bizde kaç kilo olduğnu hedefene nekadrn kaldini filan anlarız msj nı gördüğümüzde yada yorum yapicak olduğumuzda ona göre yapabilirz çünki böyle baknca hedef 65 kilo 63 karışk oluyo
ay evet canim ya vallah haklisin aslinda hedefledigin 63 dü ama ben galiba bu azimle 60 olcam insllah yani ozaman 60 koyuyorum ben hedefimi
hemen profilimide degisiyorum:)
kizlar degisebilirmiyiz?
drdotty SchonerDuft
Geçmiş olsun canımgeçmiş olsun hasta olan arkadaşlarım.
geçenlerde ben de çok hastalandım 14 iğne yedim
salgın var sanırım
Harika canım ne güzel incelmişsin zaten kilo bir rakam önemli olan incelip daralmakKızlar malum koşuşturma anca girebildimkızın hazırlıklarıyla uğraşıyorum ama yarın bir arkadaşının daha doğum günü imiş bizde bir sonraki güne yani perşembeye aldık kızlar konsepte uygun süslemeleri ve malzemeleri aldım bugün ve gidip pamuk prenses lı pasta siparişi verdim ve kızıma tam istediğim pamuk prenses kostümünü de buldum yarına hazır olucak oda yarın kalan son hazırlıklar ile uğraşrm şimdilik tam istediğim gibi oldu herşey bu arada herşeyi halleddikden sonra mağazalarda bir kaç elbise denedim ayna ya bakınca şok yaşadım inanılmaz incelmişim resmen gözle görülür zayıflama incelme olmuş elbiseler tahmin edemiyceğim kadar iyi oldular çok morel oldu bana stres im baya gitti
Tartilari yok etmek lazim bi süre,yada engellememiz lazim kendimizi cumadan cumaya tartilalim, diyetini bozmadiysan illaki bi düsüs yasayacaksin canim yaa biraz sabir ve gercekten bozma diyetiniTuğba bug un iyiyim canım sadece tartıdan dolayı bunalım yasıyorum genel olarak ama diyet se bozmadım migrenden de spor yapamayınca dün moralim bozuktu bug un yapmaya çalış cam canım kilo veremeseler sabah kendimi önce gördüm ondan düzeldim biraz
Spor yapma bi sure canim sende ben de yürüyüs disinda yapamiyorumbende isteksizlik var canım spor yapmak istemiyorum halsizlik var
Kiz sen kendini etiketleyip banami cevap verdinAma yinede 40 dk 500 kalori cardio yaptim dinlene dinlene napayım iteledim kendimi resmen
Işte yapmazsam kilo verememki canım yürüyüş zaten olmaz hava soğuk ancak güzel olunca yürürüm o da şu an zorSpor yapma bi sure canim sende ben de yürüyüs disinda yapamiyorumkiloda veriyorum yani (tabi yapsam daha iyi ama zamanim olmuyor gercekten )
Bu hafta yine düşmeyecem canım o kısmı belli oldu regl belirtileri var malesefTartilari yok etmek lazim bi süre,yada engellememiz lazim kendimizi cumadan cumaya tartilalim, diyetini bozmadiysan illaki bi düsüs yasayacaksin canim yaa biraz sabir ve gercekten bozma diyetini
Kiz sen kendini etiketleyip banami cevap verdin
500 kalori videosuda saglam kalori yakar yalniz
Maşallah canım onlar hep spordan işteKızlar malum koşuşturma anca girebildimkızın hazırlıklarıyla uğraşıyorum ama yarın bir arkadaşının daha doğum günü imiş bizde bir sonraki güne yani perşembeye aldık kızlar konsepte uygun süslemeleri ve malzemeleri aldım bugün ve gidip pamuk prenses lı pasta siparişi verdim ve kızıma tam istediğim pamuk prenses kostümünü de buldum yarına hazır olucak oda yarın kalan son hazırlıklar ile uğraşrm şimdilik tam istediğim gibi oldu herşey bu arada herşeyi halleddikden sonra mağazalarda bir kaç elbise denedim ayna ya bakınca şok yaşadım inanılmaz incelmişim resmen gözle görülür zayıflama incelme olmuş elbiseler tahmin edemiyceğim kadar iyi oldular çok morel oldu bana stres im baya gitti
Tmm tatlım çok sağolEki Görüntüle 2239691
Ben poşet çay şeklinde kullanıyorum
Afiyet olsun canımSabah
1 haşlanmış yumurta,,2 küçük dilim peynirli börek,,4 zeytin,,1 dilim beyaz peynir,,1 dilim kaşar peynir,, domates,, salatalık
Ara
Türk kahvesi
Öğle
1 tabak kısır,,2 bardak ayran,,,yeşillik
Ara
Yarım porsiyon magnolya
Akşam
Soda,,1 avuç kuruyemiş
Su
3 litre
Yatmadan da zencefilli yoğurt yicem
Canm 1.takıma girdiğim de 75.8 idim şimdi 68.3 tam 7.5 kilo tabi baya ciddi fark oluyor 7.5 kilo da canm zaten bi okadar daha verirsem bir şeyim kalmayacakHarika canım ne güzel incelmişsin zaten kilo bir rakam önemli olan incelip daralmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?