- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #303.561
Evet alabiliyorsun canm netten o ilacla kilo verenlere bir bak istersen herkes ondan sonra ciddi kilolar vermişKızlar ben o gün doktor sordufunda ilaci istemedigim için pişman oldum o ilacı harici alabilirmiyim mi
Canm maşallah acıcık yiyorsun ve çok güzel cardio yapıyorsunBugün
Kahvaltı soğanlı omlet az peynir 7 zeytin 2 ceviz 1 portakal
Ara 1 zuber sade türk kahvesi
Akşam yogurtlu kuru patlıcan
2.5 lt su
40 dk cardio
Sağol canımAfiyet olsun canım
afiyet olsun canımKahvaltı: 1dilim ekmek ,3zeytin,peynir,çay
Ara: 150ml sütten kahve
Öğlen:1kase çorba,2turşu,3kaşık makarna
Akşam:1kase karnabahar,1kase ev yoğurdu
2lt su listeye ekleyecek spor yok ama aslında iyi spor yaptm çünki hazırlık ve siparişler ile uğraşmak için çok koşturdum en 4 saat filan dışarda koşuşturma halindeydim
Sabah
1 haşlanmış yumurta,,2 küçük dilim peynirli börek,,4 zeytin,,1 dilim beyaz peynir,,1 dilim kaşar peynir,, domates,, salatalık
Ara
Türk kahvesi
Öğle
1 tabak kısır,,2 bardak ayran,,,yeşillik
Ara
Yarım porsiyon magnolya
Akşam
Soda,,1 avuç kuruyemiş
Su
3 litre
Yatmadan da zencefilli yoğurt yicem
Evet tatlım misafirlikte olunca mecbur böyle oldu... aslında böreği 1 dilim yemiştim çok ısrar edilince 2. Dilimi de yedim... kısırın yeşilliği böldü kalorili olduğunu düşünmüyorum... magnolya yı da o kadar ısrarlara rağmen yarım bıraktım vallaSchoner dan sonra bugünde sen parti vermişsinbörek,kısır,magnolya hepsi aynı gün olmasa iyiymiş ama emziriyorsun ve çocuk ufak olduğu için baya hareketlisin ondan yakarsın diye düşünüyorum
Afiyet olsun canımKahvaltı: 1dilim ekmek ,3zeytin,peynir,çay
Ara: 150ml sütten kahve
Öğlen:1kase çorba,2turşu,3kaşık makarna
Akşam:1kase karnabahar,1kase ev yoğurdu
2lt su listeye ekleyecek spor yok ama aslında iyi spor yaptm çünki hazırlık ve siparişler ile uğraşmak için çok koşturdum en 4 saat filan dışarda koşuşturma halindeydim
Canım böyle yapmama rağmen artıdayım anlamadım gittiCanm maşallah acıcık yiyorsun ve çok güzel cardio yapıyorsun
Kilonu unutmuştum canım baya vermişsin düşünsene hergun 7 kilo taşı o kadar önemli işte tebrik ederim çok az kaldıCanm 1.takıma girdiğim de 75.8 idim şimdi 68.3 tam 7.5 kilo tabi baya ciddi fark oluyor 7.5 kilo da canm zaten bi okadar daha verirsem bir şeyim kalmayacakdaralma da olunca zaten 7kilo da 10 kilo veermiş gibi oluyor insan
Canım önceki mesajlara baktım ama ne ilacı göremedimKızlar ben o gün doktor sordufunda ilaci istemedigim için pişman oldum o ilacı harici alabilirmiyim mi
Afiyet olsun canım @tgb1907 geldi aklıma tatlını görünceSabah
1 haşlanmış yumurta,,2 küçük dilim peynirli börek,,4 zeytin,,1 dilim beyaz peynir,,1 dilim kaşar peynir,, domates,, salatalık
Ara
Türk kahvesi
Öğle
1 tabak kısır,,2 bardak ayran,,,yeşillik
Ara
Yarım porsiyon magnolya
Akşam
Soda,,1 avuç kuruyemiş
Su
3 litre
Yatmadan da zencefilli yoğurt yicem
Sağol canımCanım önceki mesajlara baktım ama ne ilacı göremedim
Sorun ne umarım şimdi iyisindir
Afiyet olsun canım @tgb1907 geldi aklıma tatlını görünce
Aynen canm ya az gidiyo az gidiyo derken valla bir baktım ki 7 yi geçmiş giden 8 olmak üzereKilonu unutmuştum canım baya vermişsin düşünsene hergun 7 kilo taşı o kadar önemli işte tebrik ederim çok az kaldı
Aynen canım az gidiyor ama bir araya gelince iyi kilo hiçbişey yapmasaydık o kilolarla yaşayacaktık senin 10 vermene az kalmış gerçekten ya 65 olunca toplam 10 olacak ve hedefin 58 i görürsen ciddî bir fark olacak ayy harika inşallah hedefimize ulaşırız tatlım ya çok heyecanlı düşünsene 5 li rakamlarAynen canm ya az gidiyo az gidiyo derken valla bir baktım ki 7 yi geçmiş giden 8 olmak üzeremerak edip 1.takıma girip baktm kaç ile başlamışz diye ordan gördüm bende onu görünce rahatladm az az derken bak ne olmus dedim bugunde kıyafet denerken iyice farkettim canm sende çok güzel verdin 10 kilo gitti öyle düşün canm bende sana yaklaşmışım valla benimkide yakında 10 olur artk hiç az diil baya iyi verdiğimiz emeğin karşılığını alıyoruz aslında sedece yavaş oluyor ondan biraz daha sabır morelimizi yüksek tutalım
Ayy ne kadar kötü şeyler oluyor bu hayatta ya birinin şokunu atlatamadan başka bir olay oluyor allah rahmet eylesin canimNaptınız kızlar üzücü bir haber aldım.
42 yaşında bir abimiz var silahlı soygunda öldürmüşler bugün
Aynen canm onun hayaliyle devam ediyorumAynen canım az gidiyor ama bir araya gelince iyi kilo hiçbişey yapmasaydık o kilolarla yaşayacaktık senin 10 vermene az kalmış gerçekten ya 65 olunca toplam 10 olacak ve hedefin 58 i görürsen ciddî bir fark olacak ayy harika inşallah hedefimize ulaşırız tatlım ya çok heyecanlı düşünsene 5 li rakamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?