- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #303.581
Aaaa başınız sağolsun canm çok üzücü genç beklenmeyen bir kayıp olmuş yazık Allah arkadakilere sabır versinNaptınız kızlar üzücü bir haber aldım.
42 yaşında bir abimiz var silahlı soygunda öldürmüşler bugün
Evet canım kesinlikleAynen canm onun hayaliyle devam ediyorumevt hiç bir şey yapmasak aynı durur hatta bir kaç kiloda mutlaka alırdık şuan kesin 10 kilo fazlaydık öyleyse maşallah bize zaten çok eminim bu son artk bir daha geri de almıycaz 58-60 arası hep form tutucaz artk sen önden 58 e varıp beni de heveslendircen zaten
Basiniz sağolsun canım ya çok üzücüNaptınız kızlar üzücü bir haber aldım.
Canımsın genelde hep aynı ilacı yazıyorlar ve reçetesizde alınabiliyor dozunu dr ayarlasa iyi olur ama her insülin direnci vakasına aynı şekilde öneriliyor. Bence alıp kullanabilirsin hem bu direnci biran önce kıramazsan 2 sene sonra o ilacı zorunlu olarak ömür boyu içmek zorunda kalırsın. O çok bilindik ilaçla düşüremezsen iğne öneriyorlar(bu iğne tok hissetmeni de sağlıyor) Ama sen ilaçla halledersin. Bi dönem sırf zayıflamak İçin içenler vardı. Babamın en çok sattığı ilaç grubu (ağrı kesicilerden sonra)drdotty canım açlık sekerim 103 cıktı endokrune gittim gebelikte de sıkıntı vardi kilodan dedi insulin direnci var dedi ilaç yazayım mi dedi istemedim ama şimdi de kilo verememe ondan mi diye keşke yandırsaydım diyorum
Canım benim çok üzücü. Allah rahmet eylesin kalanlarına sabır diliyorum gençmiş henüz. Üstelik kötü bir ölüm şekli. (Ölümün bile hayırlısı gelsin)Naptınız kızlar üzücü bir haber aldım.
Yaaaa. Başınız sap olsun canımNaptınız kızlar üzücü bir haber aldım.
Canım zaten kilo veremediğim için başka sebep te yok çıkmadı içicem artıkCanımsın genelde hep aynı ilacı yazıyorlar ve reçetesizde alınabiliyor dozunu dr ayarlasa iyi olur ama her insülin direnci vakasına aynı şekilde öneriliyor. Bence alıp kullanabilirsin hem bu direnci biran önce kıramazsan 2 sene sonra o ilacı zorunlu olarak ömür boyu içmek zorunda kalırsın. O çok bilindik ilaçla düşüremezsen iğne öneriyorlar(bu iğne tok hissetmeni de sağlıyor) Ama sen ilaçla halledersin. Bi dönem sırf zayıflamak İçin içenler vardı. Babamın en çok sattığı ilaç grubu (ağrı kesicilerden sonra)
Evet kuzenimi daha atlatamadım şimdi de buAyy ne kadar kötü şeyler oluyor bu hayatta ya birinin şokunu atlatamadan başka bir olay oluyor allah rahmet eylesin canim
Amin ..Canım benim çok üzücü. Allah rahmet eylesin kalanlarına sabır diliyorum gençmiş henüz. Üstelik kötü bir ölüm şekli. (Ölümün bile hayırlısı gelsin)
Önce kuzenin şimdi de bu. Canımsın Allah sabır versin
amin canim seninde ne kaldiki 60 a zaten:)bencede canm çok rahatlıkla 60 olursun darısı başımıza artık
canim ya basiniz sagolsunEvet kuzenimi daha atlatamadım şimdi de bu
Amin ..
Ölümün ne zaman geleceği belli olmuyor.
Kuzenim zaten içimi yakıyor o acı hiç geçmez derken ..
Allah rahmet eylesinNaptınız kızlar üzücü bir haber aldım.
Günaydin canim ben kahvaltı hazırlıyorum.napiosunuz kizlar günaydinnnn
kolay gelsin canimGünaydin canim ben kahvaltı hazırlıyorum.
Günaydin canimgünaydın kızlar
Günaydin canim geçmiş olsun şimdiden önlemini alGunaydın kızlar bogazım cok kotu oldu hemen ıglessem barı
Kac gundur bogazımda hep atkı var sıcak seylerde tuketıyorum azalcagına arttı malesefGünaydin canim geçmiş olsun şimdiden önlemini al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?