- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #303.601
blonde ambition çok çok kolay gelsin canım inşallah harika geçer herşey istediğin gibi olur .aynadaki görüntün için de ayrıca tebrik edermmm
Doktorlar Sıcak şeyler tüketmeyin diyorlar canım arttırır zaten sıcak hiç bir şey içmeKac gundur bogazımda hep atkı var sıcak seylerde tuketıyorum azalcagına arttı malesef
saçma gelicek belki ama boğaz agrısında dondurma önerdiklerini duymuştum bende ne zman boğazım agrısa dondurma yerimGunaydın kızlar bogazım cok kotu oldu hemen ıglessem barı
Bol ılık su iç yada çay ıhlamur gibi şeyler içersen ılık olsun baktın geçmiyor doktora git çünkü daha kotu oluyor ilerleyince.Kac gundur bogazımda hep atkı var sıcak seylerde tuketıyorum azalcagına arttı malesef
ooo mis gibi yeşil fasülye bayılırmmmKızlar günaydın şimdi kahvaltı yaptım... öğlen kızı sinemaya götüreceğim o yüzden hemen yemeğimi yapmalıyım yoksa dışardan yerim... kıza zaten yedirecem dışardan ...ama benim evde yemem lazım... kıymalı yeşil fasulye yapıcam yanına yoğurt yerim
Evet canım bende çok severim canım da istiyordu zatenooo mis gibi yeşil fasülye bayılırmmm
Evet ılerleyınce kotu oluyor astım ılaclarına benzer şeyler kullnmak zorunda kalıyorum :/Bol ılık su iç yada çay ıhlamur gibi şeyler içersen ılık olsun baktın geçmiyor doktora git çünkü daha kotu oluyor ilerleyince.
Çivi çiviyi soker mı yanı :) bırkac cesme suyu içtim dolaptan daha soguk ondan sonra ılerledı gıbısaçma gelicek belki ama boğaz agrısında dondurma önerdiklerini duymuştum bende ne zman boğazım agrısa dondurma yerim
Suyumu ayırdım oda ısısına gelınce ıccem tesekkur ederım cankmDoktorlar Sıcak şeyler tüketmeyin diyorlar canım arttırır zaten sıcak hiç bir şey içme
Bende aradım ama bulamadım kimse spor yapmıyor heraldeSpor lıstesı kım bılur nerde 120 sguatım vardı dun
Geldim canim geldim kaptanim artik daha sık girmeye çalısıcam söztobosolu_dulcinea mezun üyem nasılsın, nerelerdesin
Geçmiş olsun canım çok çabuk ilerliyor malesef bazende ne yapsan işe yaramıyorGunaydın kızlar bogazım cok kotu oldu hemen ıglessem barı
Nasılsın canım hayatın ne durumda eşin döndü mü kilon ne durumda ??????Geldim canim geldim kaptanim artik daha sık girmeye çalısıcam söz
Allah başka acılar göstermesin kuzumEvet kuzenimi daha atlatamadım şimdi de bu
Amin ..
Ölümün ne zaman geleceği belli olmuyor.
Kuzenim zaten içimi yakıyor o acı hiç geçmez derken ..
iyi eylenceler canımKızlar günaydın şimdi kahvaltı yaptım... öğlen kızı sinemaya götüreceğim o yüzden hemen yemeğimi yapmalıyım yoksa dışardan yerim... kıza zaten yedirecem dışardan ...ama benim evde yemem lazım... kıymalı yeşil fasulye yapıcam yanına yoğurt yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?