Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kac gundur bogazımda hep atkı var sıcak seylerde tuketıyorum azalcagına arttı malesef
Bol ılık su iç yada çay ıhlamur gibi şeyler içersen ılık olsun baktın geçmiyor doktora git çünkü daha kotu oluyor ilerleyince.

Kızlar günaydın şimdi kahvaltı yaptım... öğlen kızı sinemaya götüreceğim o yüzden hemen yemeğimi yapmalıyım yoksa dışardan yerim... kıza zaten yedirecem dışardan ...ama benim evde yemem lazım... kıymalı yeşil fasulye yapıcam yanına yoğurt yerim

ooo mis gibi yeşil fasülye bayılırmmm

20/02/2018 - 26/02/2018 SPOR LİSTESİ

Buki_89 /

yellow girl / 225+390+180+180

Kmsl Hnd / 112.5+345+420+415+350

sena zeynep/ 580+420+290+565+

SchonerDuft/ 180+

aurora_z / 20+48

mutlurabia / 185

orkide1453 / 310+265+45

Herkes kendi sporunu kendi eklesin @SchonerDuft gelene kadar
Buki_89 @yellow girl @Kmsl Hnd @sena zeynep @aurora_z Rabia-

Kızlar dünkü ve bugünkü sporlarimi ekledim eksik olanlar varsa eklesin sporunu.

70 ek kondüsyon bisikleti=210
600 ipsiz ip atlama= 75
700 mekik=280
Toplam=565 puan ekledim

iyi eylenceler canım

Kızlar ebebekten 2.5 ay once cıftlı sut sagma makınası aldık ılk denemede bırı cekmıyırdu neyse 2. Yle ıdare ederız dedım kutusuna koyup kaldırdık sonra bırdaha kazım oldu ıkısıde cekmedı bu sefer . Neyse magazaya goturduk gerı ıade almadı servıse yolladı mesaj geldı kullanıcı hatası dıye.. şikayetvar a tazdım boyle boyle dıye bılgı verılmıs sıze dıye cevap yazmıslar yanı yapılmadan gelmıs daha da gıdıpte alamadık .
Bız Tuketıcı hakem heyetıne başvurmayı dusunuyoruz onda da ınsanın omru gecıyor en erken 3 ay sonra urun ıncelencekmıs baska yapabılcegıöız bısey var mı bılgınız var mı ? Yorulduk artık bısey alırken elınızde kalmasından para verıyoruz sonucta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…