- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #303.621
HarikaKızlar dünkü ve bugünkü sporlarimi ekledim eksik olanlar varsa eklesin sporunu.
70 ek kondüsyon bisikleti=210
600 ipsiz ip atlama= 75
700 mekik=280
Toplam=565 puan ekledim
2 gündür karşıma çıkıyor benm de bende yarın denemeye başlayacağımkızlar bugun tv de gordum pilinc yutma yontemini hiç neneyen varmi ben denemek isdiyorumda.
Kesin verirsin canm herzaman çok çok iyi veriyorsun ama bu kadar üst üste sürekli detoks çok zararlı sen de biliyorsun gerçi bunu artk zaten önemi kalmadı dinlemeyip bu şekilde hedefe kadar geldinkendine bundan sonra dikkat et diyelim artk yapacak bir şey yok bu arada kabağı yoğurt ile mi karıştırıyorsun ?
O zaman yarın başlıyalım umarım güzel sonuc alırız,2 gündür karşıma çıkıyor benm de bende yarın denemeye başlayacağım
Sağol canımiyi eylenceler canım
Kızzzz sen nerdesin yaaaaa hiç görünmüyorsunKiZlar naber ? Ben cok yorgunum sanirim buyume atagi icindeyiz cok yoruyo beni
Kuzum valla gece uyumuyoruz gunduz surekli hareket istiyo oyle yorgunum ki hic halim kalmiuoKızzzz sen nerdesin yaaaaa hiç görünmüyorsun
Aaaaaaa niye ki bizde gündüz hiç durmuyoruz sürekli kucakta ama gece rahatız 6 aylık aşınızı oldunuz muKuzum valla gece uyumuyoruz gunduz surekli hareket istiyo oyle yorgunum ki hic halim kalmiuo
Anlamadm ki bugun sabah 8 de uyudu. Cuma olcaz aşimizi da vücudunda isilik gibi seyler cikti ek gidaya ara ver dedi doktor 2 gundur de bu yuzden doktordaydikAaaaaaa niye ki bizde gündüz hiç durmuyoruz sürekli kucakta ama gece rahatız 6 aylık aşınızı oldunuz mu
Bizde yarın olucaz,,, ne veriyordun ek gıda olarakAnlamadm ki bugun sabah 8 de uyudu. Cuma olcaz aşimizi da vücudunda isilik gibi seyler cikti ek gidaya ara ver dedi doktor 2 gundur de bu yuzden doktordaydik
cok aglamazlar insallah ya son aşi sorunsuz gecsinBizde yarın olucaz,,, ne veriyordun ek gıda olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?