Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

cok aglamazlar insallah ya son aşi sorunsuz gecsin herseden tadimlik veriyodm 3 gun kurali fln yapmadim hc ama cuma konusucam duzenli vericem artik
İnşallah ağlamaz canım.... bi de 9. Ayda menenjit alışı varmış onu vurduracak mısın???ben 3 gün kuralına göre veriyorum... şimdi bal kabağındayız

İnşallah ağlamaz canım.... bi de 9. Ayda menenjit alışı varmış onu vurduracak mısın???ben 3 gün kuralına göre veriyorum... şimdi bal kabağındayız
Zorunlu degil miymis o aşi bilmiyorm ki arastiririm riski yoksa vurdururum onu da rotayi vurdurmadm diye pismanim zaten bide buna pisman olmayaym. Bende havuc patates verdm zarari olmadi ama simdi ne dokundu bilmiuorum

Zorunlu degil miymis o aşi bilmiyorm ki arastiririm riski yoksa vurdururum onu da rotayi vurdurmadm diye pismanim zaten bide buna pisman olmayaym. Bende havuc patates verdm zarari olmadi ama simdi ne dokundu bilmiuorum
Bildiğim kadarıyla zorunlu değil ama yarın yarın sorucam doktora...bizde havuç patates pırasa bitirdik 2 gündür balkabağına geçtik... belki alerjik değildir

Bildiğim kadarıyla zorunlu değil ama yarın yarın sorucam doktora...bizde havuç patates pırasa bitirdik 2 gündür balkabağına geçtik... belki alerjik değildir
Ya ben kizamiktan suphelendim ilk ama degil dedi doktor. Bal kabagini nasil verdin kuzum pure mi yaptin

Bugün
Kahvaltı 2 haşlanmış yumurta biraz peynir 7 zeytin 2 ceviz yarim elma
Ara yarim bardak süt yarim elma
Aksam 1 tabak kapuska bol salata 1 kase yoğurt
2.5 lt su

Ya ben kizamiktan suphelendim ilk ama degil dedi doktor. Bal kabagini nasil verdin kuzum pure mi yaptin
Bazen olabilir canım bebeklerde öyle şeyler artarsa dikkatli ol,,, canım hiç bir şeyi püre yapmıyorum çatakla ezip veriyorum... ilk kızım da çok sorun yaşadım pütürlğ yiceklere geçerken o yüzden bunda haşlayıp eziyorum çatalla

Afiyet olsun canım çok güzel

Bende havucu oyle yapmistm pek hoslanmadi benimki bakaym bi duzelsinde baslayinca denerm tekrar dedigin gibi daha mantikli

Iyi geceler kızlar yarindan itibaren glutensiz bir hayata başlayacam nasıl olacak hiç bilmiyorum sağlığım gitgide kötüye gidiyor nefes alamıyorum sürekli geğirme yaşıyorum wc sıkıntısını biliyorsunuz zaten. Ruhum da bedenim de kötü durum da

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…